Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Btx-001

    csendes tag

    Sziasztok!

    Linksys EA2700 routerem van, a wifi beállításai a következők (értelem szerűen jelszó is be van állítva):

    A problémám az, hogy a wifi nem működik. Amikor három hete megvettem szintén ez volt a gond, állítgattam több mindent aztán elmentem otthonról és mire hazajöttem és bekapcsoltam, hogy tovább kísérletezzem vele megjavult. Egyik ismerősömmel arra tippeltünk, hogy a lakótelepen egy másik wifi-vel ütközhettem és mire hazajöttem ő észlelte a gondot és más frekvenciát állított a sajátjának.

    Azóta 1 napnál hosszabb időre sohasem kapcsoltam le viszont múlt héten pénteken leállítottam.

    Ma indítás után újra jelentkezett a probléma. Csatlakozás után az első weboldalt gond nélkül megnyitja, de teljesen már nem hozza be és ha egy linkre kattintok akkor már nem tölt be semmit az iphone-omon. A laptop-ommal rá se tudok csatlakozni. Mind a kettő a 2.4 ghz-s wifi-t látja.

    Próbálhattam "Channel with"-et 20 Mhz-re állítani és a "Channel"-nél is vagy 5 különböző frekvenciát, de nem oldódott meg a probléma.

    A szüleimnél is ugyanilyen router van, csak egy jóval olcsóbb verziója (10 000 forintos), azt is én állítottam be négy hete és az tökéletesen működik - mondjuk azon csak 2.4 ghz-s wifi van.

    A kábeles net-tel sincs semmi gond - ezt a hozzászólást is a liknsys-en keresztül küldöm - ezért én wifi-problémára tippelek!

    Szerintetek vigyem vissza garanciára vagy én bénáztam el valamit?

    köszi a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák