Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz Dilikutya #16751 üzenetére

    Szegény haverom már most retteg (Ő megy Panterára, én nem), annyit szidtam neki a hangárt. Drukkolok Nektek, remélem jól fog szólni :K

    @TripleB: Nem feltétlen tudnám be mainstream dolognak. Az Akvárium bulik jók voltak, pazarul szóltak, de azt a helyet (szerencsére) már kinőtte a TC. 1200-an férnek oda be - a Parkba tízszer annyian. Bőven nem volt teltház, de többen voltunk, mint az eddigi magyarországi koncerteken együttvéve, összesen. Az Akváriumban is patent volt a vizualitás, de hát a Park azért más kávéház. Én most voltam itt először koncerten, engem lenyűgözött.
    Az ideális amúgy a TC-nek talán a Barba lenne, de remélem soha nem fog eszükbe jutni oda menni :D

    Mondjuk ha kapsz egy pohár sört a nyakadba, az eléggé le tudja húzni az estét. Fáradtság dettó, plusz ha jól sejtem Te még utazgattál is. Nekem nagyon tetszett a setlist, bejött, hogy mertek eddig nem játszott dalokat beemelni, néhány dalon változtattak kissé - nekem tényleg csak a koncert rövidsége a fájó pont (az mondjuk nagyon), de ha fél órával többet játszanak, akkor is sorolni tudnám, mely dalokat hiányoltam a setlistről :)

    A38-on volt a SB? Ott sem voltam még soha, de azt a helyszínt is szokás dicsérni.
    Őket amúgy nem igazán ismerem, a Diabolusnak ismerem pár dalát (ha már a múltkor ajánlottad :R) meg ugyebár az Ördög lemezeit, mióta játszottak pár éve a Priest előtt.

Új hozzászólás Aktív témák