- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Új lakásba szeretnék robotporszívót venni. 100m2-es, küszöbök nincsenek. Elsősorban járólapot, illetve laminált padlót kellene tisztán tartania, van némi szőnyeg is, de rövid szálú. A bútorok úgy lettek összeválogatva, hogy be tudjon menni alá a gép (kanapé, ágy, stb. lábakon áll).
Csak porszívózásra kellene, felmosó funkció nem érdekel.
Olyat szeretnék, ami magabiztosan mozog, nem nagyon akad el, magára lehet hagyni, illetve a hosszú távú alkatrészellátása biztosított. Kínai terméket nem szeretnék.Árban 2-300k-ig tudok elmenni. Mit javasolnátok?
-
szőröscica
addikt
válasz ribarszki #24871 üzenetére
A kínaiakkal nem az adatlopás a fenntartásom, pont nem érdekel, hogy kínai, német vagy amerikai cég ismeri majd a lakásom alaprajzát.
A terméktámogatástól félek jobban: egy Electrolux vagy Samsung storeba bármikor bemehetek, vehetek tartozékot, van rendes garanciális ügyintézés, ügyfélszolgálat.
Roborock esetén van ilyen? Van hivatalos magyar forgalmazó? Ha igen, akkor nem zárkózom el tőle. Ebben az esetben mi az ajánlott modell ebben a max. 300k-s árkategóriában, a porszívózásra helyezve a hangsúlyt?
-
szőröscica
addikt
-
szőröscica
addikt
válasz yetijetnyak #24916 üzenetére
Nem akarok vele szenvedni, bevizezni, kimosni, stb. Nincs kisallat, nincs gyerek, nincs nagy kosz.
Az egesz eletem egy rohanas, nekem a porszivo arra kell, ha elmegyek itthonrol, porszivozzon ki, vegezze el a melot, es annyi dolgom legyen vele, hogy neha kiuritem a portartalyat. Nem erdekel az app, nem akarok vele jatszani, stb. Egy celeszkoz kell, ami tokeletesen kiporszivozik, nem akad el, nem teved el. -
szőröscica
addikt
Nagyjabol korvonalazodik, hogy egy Roborock S8-at fogunk venni, a sima, dokkoloallomas nelkulit. Ket kerdesem lenne:
-milyen tartozekot kell hozza rendelni?
-azt irja a weboldalon, hogy 4mm vastag szonyeggel bir el a mop felemelesevel. Nekunk 13mm-es szonyegeink vannak, ez azt jelenti, hogy ezeket egyaltalan nem tudja kiporszivozni vagy csak azt, hogy ha esetleg a felmosast is hasznalnank, akkor osszevizezi a szonyeget? Mopolas nelkul megbirkozik veluk rendesen? -
szőröscica
addikt
Roomba porszivokbol mi a Roborock S8 ekvivalense? Annyi fele modell van, nem tudok eligazodni (i7, j7, i8, stb).
-
szőröscica
addikt
válasz yetijetnyak #25347 üzenetére
Hmm, azt mondod, 100m2-t nem tudna egyben kitakaritani az S8 urites nelkul? 3 naponta jaratnam, gyerek, kisallat nincsen.
-
szőröscica
addikt
válasz szőröscica #25349 üzenetére
Ugy is feltehetnem a kerdest, hogy Q8 Max dokkoloval vagy S8 dokkolo nelkul az ajanlott, ha a moppolas nem erdekel egyaltalan?
-
szőröscica
addikt
válasz yetijetnyak #25351 üzenetére
Most koltozunk csak, egyelore nem sok szonyegunk lesz (par m2 rovid szalu). Mivel se gyerek, se haziallat, ezert koszosnak nem mondanam a kornyezetunk, rendetlenseg sincs.
-
szőröscica
addikt
válasz Pocok256 #25429 üzenetére
Igen, nagyon dicserik a tesztekben. En csak a tartossagra leszek kivancsi, remelem nem amortizalodik le ket ev alatt, meg nem fingja el az akkujat, stb. Ilyen szempontbol a Roombak alkatreszellatottagarol, termektamogatasarol jobbakat olvastam, ellenben maga a tudas mar gyengebb.
-
szőröscica
addikt
-
szőröscica
addikt
Na, hosszas huzavona utan vegul megrendeltem az S8-at. Az Aquanal most eleg jo aron 210k alatt adjak mindket szinben, rarepultem.
-
szőröscica
addikt
válasz szőröscica #25745 üzenetére
Mocskos Aqua, semmi hir a porszivomrol - tuti beetetes volt az egesz, es kitalaljak majd, hogy megsem volt S8.
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Feterkepeztettem a lakast a Roborock S8-al, hamarosan elso takaritas lesz. Kerdesem, hogy milyen szivoero beallitast erdemes hasznalni? Eleg a kiegyensulyozott vagy kell a turbo/max? Illetve a fuggonyokre mennyire vigyaz? 1-2 centi hijan foldig ero fuggonyeink vannak.
-
szőröscica
addikt
válasz Lasersailing #25981 üzenetére
Bekapcsoltam a less collision módot, mindjárt kiderül.
Más: nektek is döcög kicsit ahogy átmegy egyik járólapról a másikra? Elég béna volt a burkolónk, szóval nincs olyan szépen burkolva az előszobánk, elképzelhető, hogy van némi egyenetlenség egy-egy lap között. Ettől nem lesz baja?
-
szőröscica
addikt
válasz tranceplanet #25984 üzenetére
Nem zavar, csak nem tudtam, hogy a fuga miatt döcög vagy a lapok egyenetlenek esetleg. Normál porszívót tolva 1-2-nél érzek döccenést, ezért lepődtem meg, hogy a robot mindegyiknél döcög, aztán kezdtem el gyanakodni, hogy ez a fugáknál akár üzemszerű is lehet. Köszi a megnyugtatást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kedvenc zene a mai napra
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest