Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AndrewBlase

    senior tag

    # Viomi SE

    Sziasztok.

    Két és fél hét távlatából (húúú de nagy idő ;] ) eddig meg vagyok elégedve Lujzival (így becézem! :DDD ).
    Szerintem rendszeres használat mellett szépen rendben tartja a padlót, szőnyeget. Igaz, vannak furcsaságai. Szám szerint kettőt tapasztaltam.
    1.) Az első feltérképezésnél hagytam bent a szobában néhány akadályt, és ezekre a területekre a későbbiekben se hajlandó csak úgy rámenni, hiába nincs ott az akadály. Rá-rámegy a területre, de csak módjával a szélein "fut egy kicsit túl". Viszont ha zónatakarításra küldöm ezekre a helyekre, akkor nincs gondja. Majd egyszer, ha lesz egy kicsit ráérősebb napom, csináltatok vele egy újabb térképet úgy, hogy mindent elpakolok előle.
    2.) Az étkezőben alapból kijelöltem neki egy tiltott területet. Ma, mielőtt elküldtem dolgozni, töröltem azt, mégse volt hajlandó rámenni. :( De hogy miért? :F

    Most eszembe jutott még egy dolog, bár ez nem az ő hibája. Az étkezőben van két pad is, aminek az alsó merevítője alatt átfér, ha behúzza a nyakát. :D Viszont, ha rajta van a mop is, akkor egy kicsit megemeli az orrát, így mindig beveri a buksiját a merevítőkbe. Ergo 1: kell valami vékony lécdarabot rakni a pad lábai alá. Ergo 2: (ami eddig nem tűnt fel,) feltörlésnél kicsit leszorítja a hátsóját, hogy hatásosabb legyen a munkavégzése.
    Eddig 2× kiabált segítségért, mert beszorult valamelyik sarokba (szűkös hely, burkolatváltó miatti szintkülönbség), de ahogy mozdítottam rajta, folytatta a dolgát (megköszönés nélkül, a kis hálátlan dög! ;] ).

    Miért mindig én???

Új hozzászólás Aktív témák