- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
junior11
veterán
válasz Intruder2k5 #1401 üzenetére
Tényleg, most próbáltam. Lehet, hogy van hozzá valamilyen szűrő, ami ezt eltávolítja...
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
MODERÁTOR
-
AtHoS
nagyúr
válasz junior11 #1402 üzenetére
Nálam Adguard-dal ez leszedi a hülyeségüket:
port.hu###port-tv > section.port-adbd:first-child
annyi mellékhatása van, hogy nem lehet az oldalon görgetni, de oszlopok fölé víve az egérkurzort megjelenik egy Esti műsorok elem azzal leugrik, majd onnan a jobb alsó sarokban megjelenő piros négyzetecskében felfelé mutató nyílheggyel lehet visszaugrani.
Tegnap az antiadblock hülyeségük miatt kicsit átrendeztem a műsoros oldalakat, így port-on nálam már csak a FilmNow és az EpicDrama csatornák műsora érdekes, többi ami engem érint est.hu-n állítottam be. Ott nincs lekorlátozva az oldal szélesség, sokkal kényelmesebb azon navigálni.
FilmNow-nak van saját műsoroldala, EpicDrama-t meg azt sem tudnám megmondani mikor néztem...ha egyáltalán valamikor is kapcsoltam arra a csatornára szóval rövid úton egy embert elveszítenek az oldallátogatók közülread-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz Semplar #1409 üzenetére
Valamit nem jól csinálsz
Nálam 13 csatorna látszódik egyszerre és amint a képen láthatod mindkét oldalon hasonló nagyságú terület van még. port így működött korábban, míg valami értelmes az új felületet le nem programozta, azóta max 8 csati fér egy oldalra, de egyszerűen oldalra scrollozni nem lehet rajta
read-only mode on the forum
-
stuka20
aktív tag
Kipróbáltam az adguardot is, de nekem még mindig ott van. Nem egy youtube féle reklámról van szó, hogy feljön és lejátszja pár mp erejéig, hanem le is "lakatolja", tehát el sem tudom indítani a videót. :/
-
Semplar
őstag
válasz aprokaroka87 #1414 üzenetére
Igen a Miniclip 8 Ball Pool lenne.
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
dbius
veterán
Sziasztok!
Most találtam rá a topikra.
Az adguardot használom reklámblokkolás céljából, de nem böngésző kiegészítőként, hanem önálló szoftverként.
Olyan problémába futottam (jó időbe beletelt, mire rájöttem, mi okozza), hogy az otthoni Asus routerem lan címe 192.168.1.1 elérhetetlen (http és https is) ha az adguard be van kapcsolva. Próbáltam egyesével kilőni a szűrőket, kikapcsolni opciókat, hogy megtaláljam melyik, ill. milyen beállítás lehet a ludas ebben.
A fenti lan címet hozzáadtam a kivételek listájához is, de egyszerűen csak akkor tudok belépni a router konfig oldalára, ha arra az időre kikapcsolom teljesen az adguardot. (bekapcsolva hagyott adguard mellett próbálja tölteni jó pár percig az oldalt, majd leáll szerintem időtúllépés miatt) Mindezt az otthoni lan hálózaton lévő egyik gépről próbálom, kábeles kapcsolat mellett, win 10 alatt. (szerk: chrome és edge böngészőket próbáltam)
Érdekes módon viszont wifin keresztül, mobiltelefonon (azon is aktív az adguard androidos szoftvere) bejön a router konfig oldal.
Merre lehetne szerintetek elindulni, hogy ki tudjam szűrni mi okozhatja ezt, hogy ne kelljen ehhez kikapcsolnom az adguardot teljesen arra az időszakra sem?
[ Szerkesztve ]
-
Semplar
őstag
válasz Intruder2k5 #1420 üzenetére
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
stuka20
aktív tag
Istenem...megvan mi okozta...bár ez is csak rám vall, hogy nem nézem meg a többi alkalmazott kiegészítőt...
A malwarebytes miatt volt..kikapcsoltam az ads fület és már is lejátssza. -
AtHoS
nagyúr
AC68U belépési címek:
- http://192.168.1.1/Main_Login.asp
- https://192.168.1.1:8443/Main_Login.aspAdguardban saját szűrők részen routerhez kapcsolódóan ez a sor van bent:
@@||192.168.1.1^$important,document,~extension
Network - HTTPS exclusion-hoz
- 192.168.1.1 ill. 192.168.2.1Ez nem valószínű, hogy itt hatással lenne, de azért beírom:
AdBlocker részen engedélyezve van a Do Not Block search ads and self-promotion[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
Jók ezek a reklámblokkolók, de lassan már nem csak a reklámoktól nem lehet rendesen netezni, de a reklámblokkolók miatt blokkolt oldalaktól sem.
Mára a Port.hu is beállt a sorba, tv műsor csak reklámmal jár.
Persze, lehet mondani, hogy legalább azzal támogassam az oldalt, hogy megjelenítem a reklámokat, de ezt minden oldalnál el lehetne mondani, nem?
És ahogy látom, már más is írja...
Mondjuk most kikapcsoltam az ABP-t ... Milyen hirdetéseket is blokkol? Semmi reklámot nem látok. Akkor meg?[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Jack Oneill
veterán
válasz -=RelakS=- #1428 üzenetére
Sem a munkahelyemen, sem Apukám nal, sem nálam egyelőre semmi gond az oldallal.
-
Cs1csó
félisten
válasz -=RelakS=- #1428 üzenetére
Szerintem kapott egy kevés anyázást a Port.hu és ezért visszább vettek az arcból legutóbb mikor néztem - tévé műsor - csak az első oldalon volt és felül reklám de az első alkalommal pár napja még a sorok között meg össze vissza reklám volt teljesen széttöredezett a nézet.
-
-=RelakS=-
veterán
Úgy nézett ki, mint azok a kedves weboldalak, amik valami ártatlan cikkel csalogatnak, de a reklámokban a legundorítóbb animgifek villognak?
Látom, volt szó Indáról is. Youtube alatt is rühelltem a videó előtti reklámokat, szóval inda alatt is marad adblock. Illetve kerülöm az oldalt, ha úgysem enged megnézni semmit[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Cs1csó
félisten
válasz -=RelakS=- #1431 üzenetére
Az Inda-át el kell felejteni, kész vicc. Nem tudom miért nem tudták a videóikat simán feltolni a YouTube-ra ahogy minden normális oldal teszi.
-
rembrant
tag
A port.hu ugyan már, akkor használom az est.hu -t és kész. Azért teszek reklámblokkolót, mert nem akarok reklámokat. Ha tetszik ha nem majd én eldöntöm, hogy az általam fizetett internetkapcsolaton keresztül mit szeretnék nézni, az biztos reklámokat nem. Amúgy jó bornak nem kell cégér szokták volt mondani. Mindig lesz más alternatíva, ha nem akkor többet fel sem nézek a szemetelő oldalakra. Simán elvagyok nélkülük.
-
AtHoS
nagyúr
Hmmm...nincs ötletem, hogy mi lehet akkor a probléma kulcsa
Esetleg egy tipp: nyisd meg a Filter Editort-t és nézd meg mit blokkol az Adguard, ha meg akarod nyitni a router admin oldalát
szerk.
Nálam Vivaldi, Opera, IE és chrome alapú Edge-el is rendben bejön a bejelentkezési oldal
[ Szerkesztve ]
-
rembrant
tag
Igen az internetkapcsolatért fizetek és minden másét. Gondold csak át mi értelme a világhálónak, kb 40 oldalt látogatok rendszeresen, ha minden lapnak fizetnék, mert léteznek enni sem jutna a maradékból Viszont ha átgondolod ennyiből bezárhatja az oldalát mindenki is sírdogálhat, hogy nem tudja fenntartani magát, akkor a maga a világhálót is bezárhatjuk. Gondolom nem. emiatt lett nyilvános az anno Katonai hálózatnak indult hálózat. Akkor is az utolsó gondolatom az, hogy eldönthetem 2020-ban, hogy kihez milyen adatom, illetve reklámja, szemetje, spame kell.
-
MODERÁTOR
-
AtHoS
nagyúr
válasz Intruder2k5 #1441 üzenetére
Ilyen gondolatmenet felvezetéssel valószínű, hogy városi közlekedési bérlettel ingyen jár be moziba is reklámot nézni
Most az fog jönni, hogy a fizetős oldalak (pl. napilapok online verzióinak olvashatósága) is legyenek kötelezően ingyenesek, mert van internet előfizetése?
Bár lehet mi ülünk fordítva a lovon
-
rembrant
tag
#1435 Itt kifejtettem nem kell a tartalom sem.
-
Szellem.
Topikgazda
Én értem, hogy a tartalom, meg a reklám egy csomagban van! Tiszta sor!
Azonban ne menjünk el amellett sem, hogy némely oldal, pofátlanul gyűjti az adatainkat és pofátlanul sok a reklám az oldalon!
Nekem nincs azzal problémám, ha reklám van egy adott oldalon! Itt a PH!-n is kikapcsolom a reklámblokkolómat, és máshol is, ahol korrekt keretek között működik.
De, amikor agyon van reklámokkal tűzdelve egy oldal, és a tartalom rovására megy a dolog, vagy felugrik a gemius, meg a google analytics, akkor bizony bekapcsolom "beastmode"-ba a reklámblokkolót! Valahol érthető a felhasználók felháborodása a túl sok és túl pofátlan reklámok ellen!Azzal én sem értek egyet, hogy akinek van internet elérése, az akkor "megvette" mindenhez az ingyenes hozzáférést. Jah, tankoltam a kocsimba, így ingyen mehetek a BKV-val.
Amúgy egy érdekes dolog, hogy pl. a Kaspersky a termékeibe belerak adatgyűjtés elleni védelmet, meg reklámcsík blokkolót. Ez a két kiegészítő tényleg csak a "pofátlan" dolgokat hivatott blokkolni.
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
válasz aprokaroka87 #1448 üzenetére
+1, ahol csak lehet, teszek ellene.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
-=RelakS=-
veterán
válasz aprokaroka87 #1448 üzenetére
Mondjuk ebben sem tudom, mi a jobb.
Van adatgyűjtés, és akkor fickónak nem reklámoznak szárnyasbetétet
Nincs adatgyűjtés, de akkor még a gyereket is várja a sok egyedülálló MILF a környékenItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
Új hozzászólás Aktív témák
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest