Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dbius

    veterán

    Sziasztok!

    Most találtam rá a topikra.

    Az adguardot használom reklámblokkolás céljából, de nem böngésző kiegészítőként, hanem önálló szoftverként.

    Olyan problémába futottam (jó időbe beletelt, mire rájöttem, mi okozza), hogy az otthoni Asus routerem lan címe 192.168.1.1 elérhetetlen (http és https is) ha az adguard be van kapcsolva. Próbáltam egyesével kilőni a szűrőket, kikapcsolni opciókat, hogy megtaláljam melyik, ill. milyen beállítás lehet a ludas ebben.

    A fenti lan címet hozzáadtam a kivételek listájához is, de egyszerűen csak akkor tudok belépni a router konfig oldalára, ha arra az időre kikapcsolom teljesen az adguardot. (bekapcsolva hagyott adguard mellett próbálja tölteni jó pár percig az oldalt, majd leáll szerintem időtúllépés miatt) Mindezt az otthoni lan hálózaton lévő egyik gépről próbálom, kábeles kapcsolat mellett, win 10 alatt. (szerk: chrome és edge böngészőket próbáltam)

    Érdekes módon viszont wifin keresztül, mobiltelefonon (azon is aktív az adguard androidos szoftvere) bejön a router konfig oldal.

    Merre lehetne szerintetek elindulni, hogy ki tudjam szűrni mi okozhatja ezt, hogy ne kelljen ehhez kikapcsolnom az adguardot teljesen arra az időszakra sem?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák