Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Én még mindig nem tudok dönteni a desire és az x10 között. Majd ha jön a teljes teszt, talán akkor. Szerintem egész jó képet csinál az x10!
-
rankesz
veterán
válasz BoneDragon #1 üzenetére
Nekem a kijelző miatt volt nehéz a választá, de már dontöttem az amoledes desire mellett
-
LEFTHORSE1
őstag
Nagyon jó ötletnek tartom ezeket a fő funkciókat bemutató blogokat. Kérdés, fotózás közben az autofókuszálás és expozició előtt felkapcsolható a led fotófény, tehát on-off vagy auto-off opció van. És zenehallgatás közben lehet fotózni megszakítás nélkül?, mondjuk ez nem is fontos csak érdekel. Expo időt vagy az ISO-t lehet manuálisan állitani?
Cseberből vederbe
-
LA_COSTE
senior tag
Nagyítva nem szépek a képek, kicsinyítve viszont elég jó. Szerintem elfogadható, de ilyen kategóriában érdemes erre is figyelni.
-
8nemesis8
veterán
Hát nem vagyok elragadtatva a telefon árához képest a képektől.
-
DemonDani
addikt
a 3.kép iszonyatos! siralmas, továbbá néhol kromatikus aberráció is jelen van, igaz kis mértékben, és a fehér szépen kiég.
a 4.kép az tetszik, de azon sincs szinte semmi részletgazdagság de legalább tényleg közeli makró.Hát ez az SE-től szerintem szégyenletes munka
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Samus
addikt
Nagyon kíváncsi vagyok a végleges tesztre, sikerült-e az SE-nek nagyot dobnia...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
madstunt
addikt
a k700nak volt felőlem kamera felőled telefon kampánya.
A k750nél az afre fókuszált a reklám -
HardSanyeee
őstag
Nekem a videók nem érhetőek el
A képminőség tényleg lehetne jobb, legalább a gyártóhoz képest sok a beállítási lehetőség.
-
Forchalad
tag
Ezek azért már jobbnak tűnnek nekem...
Vagy csak nekem?"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat,amilyenek. A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket. A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában." Oscar Wilde
-
babosmiki
addikt
válasz HardSanyeee #13 üzenetére
Sajnos nálam se mennek a videók...
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
joey04
titán
válasz HardSanyeee #13 üzenetére
a videók nálam sem mennek.
a képek szerintem nem olyan vészesek. Nem egy Samsung minőség, de ők már rég elhúztak ebben a kategóriában... De ha őket nem vesszük, akkor bőven elfogadható szerintem a minőség.
-
madstunt
addikt
-
madstunt
addikt
válasz HardSanyeee #20 üzenetére
nekem is megfordult ez a fejembe.
pont a minap hitte valaki hogy retusálom a flickr-re feldobott fotóimat,pedig csak annyi hogy nincs pro accom így mint 1MP-re csökkent úgy meg elvesznek a hibák sokszor -
sputnick
tag
...minden esélyük megvan arra, hogy felüljenek a zöld manók országának fényképezős trónjára, az Xperia X10-ben ugyanis egy ígéretes, 8 megapixeles kamera található — a konkurencia ugye jellemzően még az 5 megapixelnél tart.
nem igazán értem, ez hogy került bele.
pont ti mondjátok, hogy a megapixelek hajszolása mekkora marhaság.Think.
-
MODERÁTOR
Várom, hogy mikor jön ki végre a teljes teszt, aztán mindig csak valami darabja kerül kitárgyalásra.. szabad tudni, mikor jön végre egy sima, teljes teszt?
ui: a videó nálam is 404
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
plus44
veterán
A kamera mindig gyenge pontja, majdnem minden gyártónak, de ettől nem lesz feltétlenül rossz a telefon.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
tyler87
csendes tag
Nekem a xenon vaku hiányzik szinte az összesből, ezek a LED villanó csodák éjszaka azért közel sem olyan hatásosak mint egy xenon.. K800ban számomra anno aranyat ért.
-
babati
aktív tag
nem is tudom mit vártok egy okostelefon kamerájától. szerintem egy okostelefonhoz képest nagyon is jó. meg nem lehurrogás képpen, de a fotózás is egy tudomány és egy művészet. biztos vagyok abban hogy egy innov8-al is lehetne olyan képeket lőni hogy az x10-es felülmúlja. tehát hangsúlyozom mint laikus, hogy nagyban függ minden a fényektől, szögről, stb... és fotózni tudni kell, nemhiába lőnek értelmes képeket a fotósok is órák hosszáig amiből a végén 1db képet választanak ki és nem 150 ezer forintos telefonnal...
-
bigmasterg
addikt
"nemhiába lőnek értelmes képeket a fotósok is órák hosszáig amiből a végén 1db képet választanak ki "
Na jó, de ott a képminőséggel sosincs probléma, ott a tökéletes kompozíció és jól elkapott pillanat miatt csinálnak sok képet.
a másik meg:
nem is tudom mit vártok egy okostelefon kamerájától.Miért a symbian-os telefonok nem számítanak nálad okosnak?
Szerintem kb. bármelyik 5 vagy több megapixeles N-es nokia, v. symbianos Samu kenterbe veri.[ Szerkesztve ]
-
babati
aktív tag
válasz bigmasterg #30 üzenetére
hagyd már a nokiát. eleve a nokián nincs android, le van trotyosodva évek óta a symbian-nál és annyi. samuval nincs bajom mármint maga a telefonjaival, de egy bajom azért mégis van a samuval, sokan rohangásznak vele mert egyre jobban divattelefon és én nem szeretem az olyan embereket akik követik a divatot. szóval nem áll közel egyik márka sem hozzám a két márkából amit írtál, de viszont egy n800-at és egy fain kis androidos pro samut bevállalnék.
egyébként meg hiába példálózol, már harmadjára írnak az x10-ről. ezért rossz telefon nem lehet
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
Elhiszem, hogy szimpatikus neked (mivel most X1-ed van).
Eleve a koncepció nem is lenne rossz, de a külföldi tesztek alapján, a SE-nak (az egyedi menüvel) sikerült kicsit belassítania a telót. Közel nem olyan gyors, mint a desire.
Én inkább a HTC készülékét választanám.Én meg LG-t és SE-t nem vennék szívesen. Az LG telefonok nekem nem szimpatikusak, az SE meg az elmúlt időben, igen csak gyengén teljesített. Most hátha talpra állnak, és végül csak jó lesz az x10.
"viszont egy n800-at és egy fain kis androidos pro samut bevállalnék."
Nem n900-at akartál írni? -
Brutális eb
addikt
Nem vagyok egy fotós zseni de ezek a képek ritka FO.Systemek.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
babati
aktív tag
válasz bigmasterg #32 üzenetére
hali. elore bocs az ekezeteke mert mobilrol irok. tetszik hogy nem ugrassz egybol nekem mert itt altalaban azt szoktak az emberek. igazad van ha valasztanom kene lehet en is egy htct valasztanak a mezonybol, mert felek a rossz anyagminosegtol amit allitolag kikuszoboltek. n900at akartam irni kossz hogy kijavitottal. n97 mini se lenne rossz de nem tudom hogy ossze tudnek e baratkozni a rendszerevel. udv.
-
HardSanyeee
őstag
válasz bigmasterg #32 üzenetére
"a SE-nak (az egyedi menüvel) sikerült kicsit belassítania a telót."
Ez hülyeség, egyrészt azért mert a Desire-ön is egyedi menü van, másrészt egy telefon alapból lassú, szóval optimalizálni sikerült kevésbé, mint a Desire-t, nem pedig lelassította az egyedi menü. Meg X10-en még csak 1.6 van, az se mindegy.
-
Ricardo
titán
Nem az igaziak még, de a rossztól azért messze vannak. Szerintem nem lesz ezzel gond mert, (bár a kiadás pillanatában is kifogástalannak kellene lenniük) a többi gyártóhoz viszonyítva a Se készülékek képei sokat szoktak fejlődni a később kiadott javításoknak köszönhetően.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz HardSanyeee #35 üzenetére
Meg X10-en még csak 1.6 van, az se mindegy.
nem bizony, pontosan azért van csak 1.6, mert arra optimalizálták elvileg. -
Ricardo
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest