- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Xiaomi Redmi 3s témában van egy aktívabb topik is.
Összefoglaló kinyitása ▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
berzebub
aktív tag
válasz kamikaze1911 #490 üzenetére
Üdv!
Nekem személyesen nincs, fórumtársak írták,hogy olyan 4-6 hét alatt fordul meg a telcsi.Egyenlőre Spanyolországba kell küldeni, ha találnak egy megbízható magyar szervizpartnert akkor akár még itthon is megoldható lesz.De ez a jövő zenéje.
Heghlu'meH QaQ jajvam
-
balazs1956
senior tag
válasz kamikaze1911 #517 üzenetére
Nagyon!
Nem lesz vidéken 4 g-d -
T. Almeida
senior tag
válasz kamikaze1911 #517 üzenetére
Nagyon nagy szívás.
Csak a nagyvárosokban fog működni a 4G, vidéken, kistelepüléseken, útközben használhatatlan lesz a mobilneted. NE vegyél B20 nélküli telót, mert sokat fogsz bosszankodni -
sz.j
nagyúr
válasz kamikaze1911 #577 üzenetére
Például a típusszámából ami a B20-nál 2016031 és ez, ahogy itt a topikban olvastam, a csomagoláson is fel van tüntetve.
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz kamikaze1911 #583 üzenetére
Lehet, hogy buta a kérdés, de ha éppen egy másik telcsin beszélek és ezen meg hívnak, akkor más (aki épp ott van) nem is tudja felvenni a R3s-t? Vagy hogy van ez?
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sphe
senior tag
Oké, azzal nincs is gond, mert így van, bármi történhet, de akkor azt hogy tudom beállítani, hogy ne kérjen kódot, ha power gombbal lezárom!? Mert egyszer kért ilyet és csak pislogtam, hiszen már működött az ujjlenyomat olvasás.
Szerk.: állítgattam, mostmár úgy tűnik jó
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
sphe
senior tag
Megvan! Ha a power gombot nyomom meg, akkor kódot kér, egyébként pedig működik az ujjlenyomat olvasó és azzal is felold.
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest