Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz tomigonzo #2802 üzenetére

    A cast szolgáltatást adó appot a google fejleszti. Készen jön a rendszerre. Ha erre gondolsz. annyiból nem mindegy, hogy tényleg tudja a 4k-t a mibox, hogy hasonló árban van, mint a chromecast ultra... és hát így azért nem az ultra ami jobban megéri, szerintem.

    A távirányító valóban bosszantó. Az auto képfrissítés viszont rétegigény. Ha a távot megoldják végre, meg mondjuk az optimális képernyőfelbontás detektálását (oreoval kézzel kell beállítani a kijelző felbontását, mert magától rosszat választ), akkor a tipikus felhasználók egyáltalán nem fogják észrevenni az olyan apróságokat, hogy nem mindenütt egyenletes a kép vagy komolyabb hifikkel esetleg nem mindig működik együtt a hangátadásban. A pécén sem panaszkodtak a film kalózkodáskor, hogy röcög a kép, mert az sem támogatja alapból az ilyesmit. De még a streaming eszközök sem támogatják alapból, se a chromecast, de talán más streaming eszközök sem, csak 50 vagy 60Hz és kész.

    Ettől persze jó lenne, ha végre megcsinálnák. Még jobb lenne, ha egyféle "szabványos" megoldás lenne erre androidon (bár mintha elvileg lenne már erre lehetőség).

    Na de csak azt akarom mondani, hogy a legtöbb panasz, ami pár tucat embernek nagy probléma, a másik milliónak meg fel sem tűnik, mert nem is érti miről van szó... mozog a kép és van hang, ennyi nekik elég :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák