- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Az a gondom, hogy van állandóan egy Android rendszer értesítésem, miszerint a Mi Fit fut a háttérben. Nos eddig ki tudtam lőni az appot, ezzel eltűntetve a kis notification ikont, viszont most már hiába kattintok rá még lövöm ki, ott marad és borzasztóan zavar. Azért ez más skineknél jobban meg van oldva :/
B kérdésem: azt hogy tudom kikapcsolni, hogy csak az ilyen jellegű (tehát xyz app fut a háttérben) notificationoket neutassa?
C kérdésem: a power gomb dpola nyomására beállítottam, hogy indítsa el a kamerát. Na most ez a feature annyira érzékeny, hogy sokszor egy sima kijelző lezárást/feloldás helyett is a kamerát indítja. Ezt hol tudom kikapcsolni? Nem találtam megfelelő menüpontot :/
Előre is köszi a helpet
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
tariattila
veterán
válasz Viktor0610 #14902 üzenetére
hiába ''húzom fére'' nem lehet kikapcsolni... van hogy elhúzom, ott a fogaskerék de már el is tűnik.... bug az egész... mai napig nem tudtam eltüntetni.
-
MODERÁTOR
válasz tariattila #14903 üzenetére
Nem elhúzni kell az értesítést.
Appot telepíteni.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
tariattila
veterán
válasz Viktor0610 #14904 üzenetére
telepítettem most... meglesem... ám vicc hogy ehhez egy külső app kelljen
-
petipetya
nagyúr
Milyen szerviz cseréli annyiért? Elvileg ezt az űrlapot kitöltve előzetesen megtudod, mennyibe kerülne a javítás. Egy próbát megér, egyébként nem ismerem őket, egy videóban láttam a rendeljkinait által.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
juuzer
addikt
válasz Viktor0610 #14902 üzenetére
Édes Istenem, én meg nem mertem leírni, hogy EKG
Amúgy elnézést, ne haragudjtok, hogy nem kerestem rá (mobilos nézetről vagyok). A gondom viszont az, hogy az erre vonatkozó kis kapcsoló a beállítások között ki van szürkülve, nem tudom kikapcsolni. WTF?!!
Egyébként köszönöm a helpet
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
-
petipetya
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #14908 üzenetére
Egyszer kérdeztem tőlük, hogy a OnePlus oldaláról vásárolt One esetén mennyi lenne egy aksi csere, és úgy elhajtottak mint macskát szarni. Ezek után biztosan nem ajánlanám őket.
"nincs rá lezsóidő"
-
darvinya
titán
válasz tariattila #14903 üzenetére
Lassan kell félrehúzni feléig, akkor megjelenik a fogaskerék és ekkor kikapcsolható.
Vagy Alkalmazások menüben rendszer megjelenítése (jobb felül 3 pötty) után Android rendszer értesítés ki és nem.lesz több ilyen'Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
hzx0
aktív tag
Nekem is állandóan kirakta az értesítést vagy az ékgt. Másnál is okozott ilyen hibát. Bugos a Mi Fitt 3.3.1 verzió hiába kapcsolódó ki a Mi fitt beállításokba. Vissza raktam a 3.3.0 verziót azóta nincs se ékg se Mi Fitt felesleges értesítés.
-
tariattila
veterán
-
darvinya
titán
válasz tariattila #14915 üzenetére
Túl.húzod azért tűnik el.
Írtam.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MODERÁTOR
Senki nem ír róla, hogy kiszivárgott a 8.1?
TWRP alól tehető fel elvileg.Xiaomi 13T
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #14918 üzenetére
Kiszivárgásott 8.1 májusi biztonsági összetevővel.
De május nem holnaptól lesz.?
-
MODERÁTOR
-
válasz Viktor0610 #14920 üzenetére
a biztonsági csomag előbb elkészül mint az aktuális hónap, béta rendszer tartalmazhatja már, publikus megjelenés az más..
kíváncsi leszek mikor lesz publikus kiadás
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
bepken
veterán
na. csak nem kell akkor bekakilni
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
paxm
aktív tag
Sziasztok!
Eddig nem tünt fel, mert csak most hallgattam először fülessel zenét. Poweramp lejátszó van fent, minden telefonomon ezt használtam eddig, hivatalos megvásárolt példány. Szabályos időközönként beleszaggat a számokba, fogalmam sincs hogy mi lehet ez a jelenség. Eddig soha nem tapasztaltam ilyet.
Egyedi a probléma, vagy más is tapasztalt esetleg ilyet?
Kipróbálnék más lejátszót is, mi ajánlott még?Samsung Galaxy S24, Huawei P30
-
MODERÁTOR
-
bepken
veterán
köszönöm Neked ezt a hozzászólást! egy nálam évek óta fennálló, készüléktől függetlenül jelentkező hibát írtál le, amit hogyha bárhol felhoztam eddig, akkor máris furcsán néztek rám
én is megvettem anno, ebből adódóan a fejlesztőnek is írtam már ezzel kapcsolatban. amikor évek múlva (sokáig WP-t toltam) most ezen a készüléken is kipróbáltam és még mindig tapasztaltam ezt a hibát, szinte már meg sem lepődtem...
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Black_Raven
veterán
De ugye nem olyan kiszivárgott mint az 5+nál? amitől beégett a kijelző, mert az is 05.05 patch volt és 8.1,
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
petipetya
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #14911 üzenetére
Nyilván érdemes mérlegelni, hogy egy nem garanciális hiba javítását hol végezteti el a tulajdonos: oda ahova a garancia szól, vagy nem. Azt nem követtem vissza, hogy a fórumtárs hol vette a készüléket.
"nincs rá lezsóidő"
-
-
juuzer
addikt
Wow nagyon szépen köszönöm, ez lett vêgül a megoldás!
Pedig már kezdtem tépni a hajam, hogy állandóan ott van az EKG ikon!
Strangers: Nem, csak így beszélek alapjáraton. Nem hinném, hogy annyira zavaró lenne, elvégre ezért még senki nem szólt be nekem. Egyébként meg én se szólok be senkinek amiért nem tudja használni a ba-be és ban-ben ragokat, pedig vannak jópáran ilyenek eme kedves kis fórumon.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
Black_Raven
veterán
Wayteq Szerviz árlista[kép]
-
válasz Black_Raven #14932 üzenetére
azt tegyük hozzá,hogy ha garanciális teló kijelzője törött be és ha a wayteq cseréli akkor megmarad a gari továbbra is...
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
juuzer
addikt
válasz Black_Raven #14932 üzenetére
Azért egy akkucserét picivel olcsóbbnak gondoltam volna (8-9k körül max) :/
Vamos a la playa.
-
Black_Raven
veterán
válasz st3v3np3t3r #14933 üzenetére
Igen, én is úgy tudom.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
paxm
aktív tag
-
Roxbury
őstag
Na felrakta valaki a 8.1-et? 😀
-
bepken
veterán
válasz huberpe #14939 üzenetére
nálam ott is előjött ez a hiba. mondjuk ilyen buffer állítgatással nem is akarnék foglalkozni.... tekintve, hogy ugyanazokat a fájlokat, ugyanarról a helyről más lejátszó hibátlanul olvasta
na meg nálam azóta vagy Deezer vagy Spotify megy inkább, ha zenélni akarok.
-
juuzer
addikt
Egyébként majdnem elsírtam magam örömömben tegnap, mert osszejott 6 ora 23 perc képernyőidő. Levontam belőle azt, hogy a Spotify zabálja az akksit. 2,5-3 órás SOT-k után azonban mégis felüdülés volt végre egy napot kibírni töltő nélkül (Kertioartin voltam, ott YouTube-ról raktunk be zenét, nem Spotify-oztam annyit)
Vamos a la playa.
-
Vanir
veterán
Ez az RR teljesen jó, stock ROM után egyenesen kiváló. Felrakosgattam néhány, főleg kamerát buheráló modult/appot, és most nem igazán tudok negatívumot mondani.
-
nagyúr
az utolsó 2 bulid (04.25 és 26.odikai) annyira nem jó mert eléggé eszi az aksit készenlétben(nem kernel probléma, sajna másik KERNEL.el is ugyan az a helyzet), más probléma nincs vele!
Remélem a következő verzióban javítva lesz, mert nem szeretnék az AEX-ra vissza térni. -
Magnat
veterán
válasz st3v3np3t3r #14897 üzenetére
Nem hinném, h Oreo bug, nálam a Waze tökéletesen működik és még más alkalmazástól sem fagyott le soha.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Zsoleszhun
addikt
válasz DroiDMester #14945 üzenetére
Az AEX havonta fog frissülni? Megszoktam az RR-nél a hetit most meg hiányérzetem van
¯\_(ツ)_/¯
-
petipetya
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #14930 üzenetére
Ha minden szükséges infó a birtokában van, akkor el tudja dönteni. Jómagam egy eredetit próbálnék meg beszerezni, majd azt beszereltetni a sufnival.
"nincs rá lezsóidő"
-
darvinya
titán
válasz st3v3np3t3r #14933 üzenetére
Miért gondol játok, hogy garanciális szerviz javítja a készüléket pénzért újra éled a garancia.!
Garanciát csak az elvégzett munkáért tudnak adni, eredeti garancia a készülékre megszünt abba a pillanatban mikor kár a felhasználó miatt következett be.(#14948) petipetya
Link-eltem honnét érdemes beszerezni telohoz eredeti alkatrészeket.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest