- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arnd
senior tag
Van egy hipotézisem, hogy a root problémámt a "telefon titkosítása" okozza.
Ezt hol lehet kikapcsolni?
Valami Google-s webes felületen? -
Fall-N
veterán
válasz eustock #1446 üzenetére
Ezért nem bírtam várni és jött a Gold tőletek.
De végignéztem mindenhol hiány a fekete, és nem akartam várni már. Nem csodálom, hogy hiánycikk az A1, simán felveszi a versenyt a dupla ennyibe kerülő konkurens telefonokkal.
Innen is köszönöm Eustock a telefont, gyorsan megjött. Nagyon korrekt cég vagytok! Ezért sem jöhetett szóba nálam, hogy máshol vegyem.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
addikt
Sziasztok!
Egy elhalálozott (de majd egyszer rendberakom) LG G2-t váltott le nálam most pár napja ez a telefon.
Eddig nagyon tetszik, elégedett is vagyok vele minden téren.
Használtan vettem az én feketémet (ez kicsit rasszistaként hangzik lehet ) és tanultam is egyet az adásvétellel kapcsolatban, amit máskor mindenképp kérdezni fogok, mikor használt telefont veszek majd... Van egy pixelhibám, ami szerencsére eléggé a kijelző szélén van, nem is annyira zavar, hogy ezért elkezdjek intézkedni, de azért gondoltam megérdeklőd most tőletek a következőt.Pixelhibával lehet garanciáztatni telefont?
-
ssoobbrrii
csendes tag
Sziasztok, van egy újabb hiba a telón. Amikor a képernyőn végig húzod a két ujjad alulról elő kellene jönni a beépulő modulok - háterképek - beállítások lehetőségétnek. Na ez nálam rendszeresen eltűnik. Egyszerűen nem reagál semmit. Újraindítás sem segít. Van valakinek valami ötlete miért csinálja ezt? Találkozott már valaki ezzel a problémával? Előre is köszönöm.
-
addikt
válasz ssoobbrrii #1459 üzenetére
Nálam sem csinál semmit, de sokkal könnyebb ezeket a lehetőségeket előhozni úgy, hogy csak a főképernyőn nyomvatartod az ujjadat egy üres területen.
[ Szerkesztve ]
-
-
Flagstaff
tag
válasz DroiDMester #1442 üzenetére
Természetesen ízlések és pofonok, ha valaki ki tud békülni egy fehér előlappal férfiként, akkor ez a telefon jó lehet neki. Nekem egy fehér N6P van egy átlátszó-fekete kombinációjú Poetic Affinity tokban és marhára sajnálom hogy az előlap fekete. Így is erősen Star Warsos kinézete van, de fehér előlappal ez még durvább lenne. :-) Birodalmi rohamosztagos phone.
Nálunk a női autó is fehér, már amennyiben női autó egy Grand Espace. :-D Nekem ugyanaz van csak grafit. :-) -
ssoobbrrii
csendes tag
Basszus a Clean Master okozta 😎 eltávolítottam és rendbe jött. Szerintetek érdemes vagy egyáltalán kell ilyen használni?
-
MODERÁTOR
válasz ssoobbrrii #1463 üzenetére
Nem!
Semmi hasonló boost meg tisztító alkalmazás nem kell!Én még a vírusirtókat sem tartom szükségesnek mobilra, egyszerűen nem kell minden ellenőrizetlen helyről programokat telepíteni, meg vigyázni kell, hova kattintasz a neten.
Xiaomi 13T
-
b3Ro
senior tag
válasz ssoobbrrii #1463 üzenetére
Semmi ertelme, plane stock androidon.
-
MODERÁTOR
-
dugesz77
őstag
válasz gipsztigris #1377 üzenetére
Én is már kétszer leraktam és kétszer a vakút is bekapcsoltam füllel. Üvegfólia nem tudom mennyire számít.
-
arnd
senior tag
válasz Viktor0610 #1457 üzenetére
Akkor már semmi ötletem sincs.
Valamit tutira elnézek.Egyébként kikapcsolható ez a titkosítás?
-
MODERÁTOR
-
gabo01
senior tag
-
dugesz77
őstag
válasz gipsztigris #1469 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom
-
MODERÁTOR
Úgy láttam, még nem linkelte senki: Xprotector (fólia, TG) cuccok Mi A1-hez: [link].
Xiaomi 13T
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #1475 üzenetére
Nem tudom ki az a hülye aki 2400.Ft -ér vesz MŰANYAG FÓLIÁT vagy pedig 4200.Ft -ért TG üveget, amik egyébként nem is kaphatók jelenleg! Ugyan ezt meg lehet venni 3-400.Ft ért Alin/eBay on!
azért köszönjük a segítséget
-
Reverting
őstag
válasz DroiDMester #1476 üzenetére
biznisz biznisz....
+1
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
MODERÁTOR
válasz DroiDMester #1476 üzenetére
Ugyanazért linkeltem őket, amiért korábban a Mobiltokshopot.
Nincs közöm egyikhez sem, de ha valaki nem akar várni, ill. idegen neki a külföldi rendelés, akkor jó lehet neki a link.Pl. a saját példám is az volt, hogy megvettem a készüléket, megrendeltem Aliról a Nillkin tokot, de addig sem akartam tok nélkül maradni, így a Mobiltokshoptól vettem egy szilikon tokot.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Reverting
őstag
UsbC amit hozza adnak na az fullgyagyi... neketek is lotyog rajta? Valami cikket olvastam valahol,ha nagyon szar es mozog, megsutheti az alaplapot... rendeltem hozza masikat igaz az is csak ilyen 1-2 dollaros.... kivancsi leszek...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
MODERÁTOR
-
Reverting
őstag
válasz Viktor0610 #1480 üzenetére
Akkor majd mozzgasd meg kivancsi vagyok a velemenyedre... Amugy a feher toltofej es feher kabel? ha amit rendeltem nem jo akkor majd jo lesz folytogatos sexre... nehany kicsomagolos videon lattam fekete toltoszettel...
Amugy ami vele jott, na az az ultra olcso fajta.... vicc kat...
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Pár helyen van már csak fekete, de drágább is 10-15ezer FT-tal. Rózsaszín dettó. Én árukereső.hu-n kerestem rá a megbízható Bolt szűrővel. Inkább maradtam az Eustocknál.
Reverting: Én nem spórolnék a kábelen. A legtöbb új telefon is Type-C csatlakozóval fog jönni, így megéri a felárat a biztonság, jó lesz az a jövőben is. Ha kinyitja a telefont, akkor mondanom sem kell, hogy ugorhat a gari! Elektromos otthoni hálózati vezetékeken sem spórol az ember, ahogy az internetes kábelen, HDMI stb vezetékeken sem.
[ Szerkesztve ]
-
ssoobbrrii
csendes tag
Sziasztok, szerintetek van olyan screen off alkalmazás ami nem használja az eszközkezelőt és így az ujjlenyomat olvasó is működik kód beütése nélkül?
-
Ne hogy félre érts, csak a fehér előlapról az első gondolatom az ,hogy mennyivel nagyobbnak hat az egész készülék, nem vagyok káva vadász,de kimondottan nagynak hat a Note 4 mellett .Ezt a fekete szín egy kicsit kompenzálja.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
MODERÁTOR
válasz ssoobbrrii #1483 üzenetére
Sokszor volt már téma.
Mindegyik használja az eszközkezelőt és egyik sem kér kódot, ha úgy állítod be, hogy várjon kicsit a lezárás előtt.Az összefoglalóban linkelt is vár kb. 10 másodpercet, csak azért nem látni, mert teljesen elsötétíti a kijelzőt előtte.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Reverting
őstag
Ugy latszik nem voltam vilagos... Amit adnak hozza az egy rakat szar... 😀 Attol felek az nyirja ki... 😀 Amit rendeletem az minosegibb... Ha radugom es nem mozog mint a gyari mar nyugodtabb vagyok... Nyilvan toltofej nelkul probalom majd ki...
-
LilProphet90
senior tag
Lehet, tudtommal a telefonok és tabletek esetén nem kell számolgatni a pixelhibákat, mert sokkal közelebbről nézed, sokkal zavaróbb is, így egyből cserélik. Monitorok és TV-k esetén van meghatározva azok mennyisége (ezért adnak azokra általában 72 óra pixelgaranciát, és telefonokra nem).
Az eladó nem tájékoztatott a hibáról? Első körben neki írnék, hogy ez van, és ha valamiért nem veszik be garanciában a telefont, akkor én visszacserélném a helyedben (bár engem zavarna is nagyon).
[ Szerkesztve ]
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #1485 üzenetére
No ez sem igaz teljesen!
PL: ha a novába beépített duplakoppos altatást Root módban használod az nem vár semmit és AZONNAL zár!
És amit már korábban is linkeltem Button mapper progit amivel a hardveres gombokra lehet állítani az is AZONNAL zár
A fenti 2 módszer egyike sem kér jelszót ujjlenyomatos feloldás után!
-
MODERÁTOR
válasz DroiDMester #1488 üzenetére
Root nélküli megoldásokat írtam.
Igaz, a root nélküliséget nem említettem. De gondoltam!Xiaomi 13T
-
törölt tag
válasz Reverting #1479 üzenetére
Nekem nem mozog a gyári. Egyébként épp most írtam a kábelekről 1-2 szót, pl. hogy a Rock nálam mozog. Csak hát ugye 2 topic van...
-
nagyúr
válasz Reverting #1479 üzenetére
1-2.Dolcsiért NEM létezik minőségi kábel!
Minőségi kábel(1-1,5 méter hosszúságban) 4.dolcsitól indul! PL: Ugreen vagy vagy SAMZHE
----------------------------------------------------------------------------------------------------
#1490 nxferenc : Blitzwolf nem rossz de ugyan annyiért van minőségibb(lásd fent linkeltek)a Rock azt nem venném még a számra se hogy minőségi, van pár rock cuccom de mind gagyi kábel és töltő szinten is nagyon silány minőséget képvisel!
a Choetech meg nagyon ingadozó minőséget képvisel van 1-2.cuccuk ami jó de többnyire ezek is leginkább a noném vacak 1-2.dolcsis kategóriába sorolhatóak minőséget illetően!
Én leginkább Ugreen, és Aukey amit ajánlanék nincsenek elszállva az árakkal, és tényleg prémium minőség!
-
törölt tag
válasz DroiDMester #1492 üzenetére
Csak olyat akartam első körben rendelni, amelyiknél külön kiemelték hogy van benne 56K Ohm resistor. Ugreen és Baseus kábel van még úton.
-
Fall-N
veterán
válasz Luck Dragon #1484 üzenetére
Ez is igaz. De annyira nem zavar a káva, sem a fehér szín.
@Reverting: Félreértettem. Viszont nekem nincs semmi gondom a gyári kábellel, nem lötyög. Esetleg érdemes venni hozzá mágneses csatlakozó + adaptert.
[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
válasz DroiDMester #1492 üzenetére
Ezt rendeltem... katt szoval letezik... 2.69 dollar... 50cm
-
eclipse19
senior tag
Szerintetek az létezik, hogy a kamerában a panoráma mód nem működik fektetett nézetben.
Illetve igen, de akkor csak függőleges "panorámát" lehet csinálni?Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
nagyúr
válasz Reverting #1495 üzenetére
Csak az első sort olvastad el?
világosan leírtam hogy 1 - 1,5.méret hosszú nekem a gyári kábel is rövid(és 1ébként se használom semmilyen cuccnak a gyári töltőjét és kábelét sem, de sajnos most kénytelen vagyok amíg meg nem érkeznek a USB-C kábeleim mert sajna USB-C kábelből még nincs itthon 1db sem) így 1,5.méterest szoktam venni! az pedig nem 2,69 hanem közel 4.dolcsi
50.centis MAX Power Bankhoz jó máshová nemigen!
És láthatod hogy pont az Ugreen-t emeltem ki hogy nagyon jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest