-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorcsev27
tag
Így talán könnyebb dönteni.
A 9T Pro mellett erős érv a +700 mAh, mivel azon kívül apróbb különbségek vannak hardverben és úgy látom, árban is. Ha most állnék előtte, én is azt választanám.
A 7T meg egyértelműen erősebb, személy szerint én nem is mondanám nagyon túlárazottnak, de akár csak egy forinttal is annak ér többet, aki ki is használja. Végképp ízlés dolga, de nekem az a marha nagy plecsni kamera modulja sem tetszik és praktikusnak sem tartom. -
pergabb
senior tag
9t pro akkor
en gyalulom a telefont, igy nalam 4-4,5 ora a max sot. 4g, gps, fotozas, ezek gyaluljak az akkut kemenyen. Igazabol teljesen elegedett lennek, ha nem lett volna elotte note4, note 5 es note 7 is, amiknek ehhez kepest parades volt az uzemideje. Az meg ios sajatossag, hogy a keszenleri fogyasztas kb 0%, ez azert ejszaka veszit valamennyit. iphone 6s mellett volt szepseggyoztes pupos akkus tokom, ugy jo volt az is
a power bankos toltogetes, vagy gyorstoltes engem eddig nem gyozott meg, utobbi eseten jobban is melegszik minden telefon es hamarabb amortizalodik a telep. Oneplus tud egy rakas egyeb dolgot, amit a mi9 nem, sebesseg, eros proci a fontos, akkor best buy, bar ahol meg kapni, ott a mi9 t pro olcsobb, mint a mi9.
-
Jó telefon a mi9 és a másik kettő is.
Az áruk miatt nem igazán érdemes összehasonlítani ezeket. Ha olcsóbb lenne a huawei vagy a 7t akkor lenne értelme elgondolkodni, hogy melyik legyen, de ekkora árkülönbözetnél egyértelműen a mi9, de a mi9t pro is megér egy pillantást (pláne ha a vezeték nélküli töltés nem fontos). -
Roland0224
senior tag
Xiaomi Mi 9 T Pro . Ugyan ez a tudás nagyobb aksi.
Ha meg tudsz barátkozni az előjövő selfie kamerával akkor az a legjobb választás.
Én nem tudtam ezért ez lett.
Nem annyira rossz az aksi mint sokan mondják nekem 5 óra kijelző idő kijön néha 6 is de akkor 2-3% marad csak. Most (reggel 7 óta) vagyok 47%-on és 3 óra kijelző idő pont. (Volt benne Spotifyról Bluetooth headsettel zene (1 óra)netes játék, közösségi média, 4g végig bekapcsolva, 40 perc telefonnálás (10 perc ebből videochat)
De a Mi 9 T pronak nagyobb az aksija -
pergabb
senior tag
Én 7T-t
mi9-et valasztod arra keszulj azert fel, hogy nem egy akku bajnok, ha vki sokat hasznalja a telefonjat. Nalam az iphone 8plus is jobban birta, pedig pont azert valtottam anno, mert botranyos volt a szifonok uzemideje. Lehet eleg neked egy note 8 is. Mi10 lenne talan a megvaltas akkuban es visszavett 60-as frekivel, de nincs es ha lesz, akkor is arany aron a hulye korona miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest