- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Azonnali navigációs kérdések órája
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz beyruth82 #201 üzenetére
Hát akkor az én modellem egy kivételes eset egy nagyon jó szenzorral, mert baromi szép képeket csinál. Sokat fotóztam vele, és döbbenve néztem számítógépen még bele nagyítva is milyen szép, éles mindenhol, részletes, színgazdag, zajmentes (nappal). De örülök neki, csak szivesebben láttam volna ezt a kamerát a Mi5s plusz-ba akkor lehet meg is venném.
Swinegod
Akkor a Mi5s plus-é egyenesen ciki, mert 2017 vége fele van, és jóval rosszabb képeket csinál mint a 2015-ös Mi4c-m. (ugye a teszben lévökhöz tudom csak hasonlítani)De téma túltárgyalva, tetszik a Mi5s plus csak egyedül a kamera nem...
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz beyruth82 #204 üzenetére
Kiváló érvelés, de OK elfogadom az álláspontodat mert úgytudom 2 féle szenzorral szereték random a Mi4c hátlapi kameráját:
-Sony
-SamsungÉn szerencsés vagyok, nekem Sony van benne. Neked ezekszerint Samsung volt ami tényleg gagyi minöségü képeket csinált, sokan megerösitették ez ilyen.
Tudom a Mi5s plus-ba is Sony van, de valahogy mégis rosszabb képeket készít. Optika minösége miatt talán...
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz Drenadar #209 üzenetére
Nem áll szándékomban időnként napi 12-14 órán át a telót WiFi hotspotnak használni, adott esetben otthagyni a laptopnál, ha arrébb kell menjek, miközben nem szeretném, hogy a laptopon (vagy más felhasználó, akivel együtt használom) megszakadjon az internet.
Továbbá két SIM-et használok a telefonomban. Egyik számot sem akarom elhagyni, viszont korlátlan 4G netet olyan flottában találtam, ahol a szám nem az én nevemen marad, azaz kellett egy új SIM és hozzá egy újabb eszköz netre. Ha lett volna használaton kívüli telefon lehet kipróbálom, de felteszem a céleszköz megbízhatóbban végzi el a feladatát.
[ Szerkesztve ]
-
ngyjns
tag
OFFICIAL][natrium][7.1] LineageOS 14.1 romot telepített már valaki a telóra google camera hdr+ kellene és azt olvastam csak ezzel a rommal megy. Ha igen, hogyan kell telepíteni most vásárolt szűz telóra?
-
gabber01
addikt
válasz szupermacs #191 üzenetére
Talán mert elképesztő lehúzás bármilyen hangelőfizetéshez az adatcsomag, így igen, én bedobom azt a kis dobozkát a zsebembe. Soha nem zavart, de legalább nem is fogy el havonta 3x a netem.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
zabu
tag
Ha fontos az itthoni megbízható garancia, akkor honnan javasolnátok a rendelést?
gsmotthon-on találtam 96ért 64/4-es verziót
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én puremobilról vettem nem tudom mennyire megbízhatóak mert a telefonnal semmi gond es decemberben jar le az egy év gari.De ilyenek,hogy gsmotthon,ujgsm,xxlgsm,stb mind kókler cégek.Ha árúkeresőn nézel telefont akkor a nextel gsm szintje az első ami megbízható.Az a legolcsóbb hely és ami attól drágább az jó megbízható mi attól olcsóbb az megbízhatatlan kókler cég
-
ZsyfKo
senior tag
Sziasztok. Samsung Galaxy S7 Edge cserélném le erre a készülékre csak 6/128Gb-os változatban mit gondoltok megéri? LTE nekem nem lényeg amúgy se használom, nekem a lényeg a nagy kijelző és az erős hardver, ami miatt tetszik hogy jól testreszabható a rendszer. S7 is jó de még mindig korlátozva érzem magam, viszont teljesítményről nem akarok lemondani.
OnePlus 8T
-
veterán
S7 edgében snapdragon 820 illetve exynos 8890 van.Ebben snapdragon 821 tehát teljesítmenybeli eltérést te hétköznapi használat mellett nem fogsz tapasztani.Nem tudom az s7 edge mennyire gyors akadásmentes de feltételezem van amnyira mint a xiaomi mi 5s plus.Az S7 edgének kb 1 milliószor jobb a kamerája.Az Mi 5s plusé szerintem messze elmarad a kategóriájától.A plusz 2 giga ramot sem éreznéd semmiben hidd el!Ez nem vízálló így még egy nagyobb zuhékor sem tudod elővenni a zsebedből mert tönkremehet.Akksija mindkettőnek jó nagyon.Nem érdemes cserélned én azt mondom.Bár én nem váltanák mi 5s plusomról s7 edgére de ez csak azért van mert a márkát és a rendszerüket nagyon megszerettem.Volt samsungom sokáig de a xiaomi miui rendszerét mindenben jobbnak tartom.Engem is leginkább a testreszabhatóság es a miui milliónyi téma variációja tart a márka mellett.Bár a fejlesztői romok hetente frissülnek xiaomi telefonokon az ugyebár fejlesztői és ha nem akarsz hetente a romokkal variálni akkor stabilt használnál aminek a támogatása meg elkeserítő.Még mindig 6.0.1-es androidom van global stable romon es csak az év vége felé számíthatok 7.0-ára ami elég ciki tekintve hogy ez a tavaly év végi xiaomi flagship teló.
[ Szerkesztve ]
-
ZsyfKo
senior tag
válasz beyruth82 #224 üzenetére
Itthon veszitek vagy külföldről hozatjátok? Gearbesten nagyon jó áron vannak a Xiaomi telefonok, de félek a garanciáztatástól, itthon viszont jóval drágábban adják, most a MI6 és a tanácsodra a Mi Mix 2-vel szemezek, néztem a sima Mi Mix-et is elég jó áron van már, de félek hogy 6,4" túl nagy, bár már kb mindent telón csinálok, de ezt zsebre vágni nehéz lenne, a MI6 meg "kicsi" de a dizájn nagyon jó és erős. Asszem lesz min gondolkodnom.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T
-
veterán
Én mindig csak és kizárólag magyar garisat veszek.Ezt ami most van a puremobileról vettem 160 ezer forintért nem sokkal megjelenése után.Garanciáztatni nem kellett még szerencsére bár érdekes,hogy egy számlát kaptam de a dobozban nem volt garipapír meg semmi ezért ki tudja mi lenne ha garanciáztatnom kéne.Mondjuk mindjárt lejár az 1 év garancia úgyhogy tök mindegy már.Mi 6 nekem nem kéne mert kicsi az 5,15" én nem bírnák átállni rá.A mi mix 6,44 pedig nekem is nagy azért már.Mi mix 2-őre cserélném de igazaból az sem olyan nagy előrelépés mert a snapdragon 821 és 835 között van 10-15 ezer pontnyi különbség antutun teljesítményben tehát szinte semmi.6 giga ram van ebben is,úgyhogy nem lenne előrelépés csak ha a 8 gigás kerámiaházast venném ami viszont meregdrága es be sem lehet szerezni egyenlőre.Nem is lenne bajom evvel sem még 1-2 évig ellennék vele de a fényképezőjével nem vagyok kibékülve.
-
DonLaca@
senior tag
-
veterán
-
veterán
Most kaptam meg a miui 9-et.Akinek miui 9 global stable van fent az tudna mondani tapasztalatot?Érdemes frissíteni rá?Bár már nem érdekes mert lecserélem a telót huawei mate 10 prora ezt meg eladom de azért normális rommal szereték túladni rajta.Különösebb gondom nincs evvel a global stable 8.5.3.0-val de ha az újabb jobb akkor lecserélném rá.
[ Szerkesztve ]
-
válasz beyruth82 #230 üzenetére
Gyökeres változásokat nem nagyon találtam, érkezett pár új funkció (changelog úgyis leírja mindet, ha egyenként is érdekelnek a módosítások), változtak az animációk stb. Írják, hogy gyorsabb is lett, amit én különösebben nem vettem észre, bár eddig sem volt lassú a rendszer, meg legalább mostantól Nougat alapú.
Cserébe viszont a régi hibáim megmaradtak, bár a MIUI-ról érkezett visszajelzések alapján egyedi jelenségekkel állok szemben:
- A beépített böngésző címsora ugye Google (vagy amilyen keresőmotort beállítasz) keresőként is működik, ám nekem a 8.5.2.0 (MBGMIED) óta ez egyszerűen a Google faviconjára irányít át, a keresési eredmények megjelenítése helyett, úgyhogy kénytelen vagyok minden alkalommal új lapon megnyitni a Google-t. Erősen gondolkodom amúgy azon, hogy a beépített böngésző helyett beszerzek valami mást, mert szintén a 8.5.2.0-s frissítés óta random weboldalaknál előfordul, hogy egyszerűen nem tölti be azokat (megy a kék töltési sáv az oldal tetején, de a tartalom nem jelenik meg) illetve ha ez bekövetkezik, akkor minden más új lap vagy weboldal esetén ez fog történni, amíg feladatkezelővel le nem lövöm és újra nem indítom az appot.- A mostani 9.1.1.0 (NBGMIEI) érkezésével pedig a LINE üzeneteim feladói és az üzenetek első pár sora nem jelenik meg az értesítési sorban, csak az, hogy LINE üzenet érkezett. Ez mondjuk valószínűleg kevesebbeket érint Magyarországon.
- Illetve nem t'om, hogy a YouTube app gondja-e vagy sem, de ha ki-be kapcsolom a rezgő funkciót videónézés közben, akkor lenémítja a telefont is. Illetve a YouTube továbbra is rendszeresen összeakad több Sony BT fülhallgatóval is, ha azokat úgy csatlakoztatod, hogy megy egy videó.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
válasz beyruth82 #232 üzenetére
Támogatottság terén a "nagy" MIUI fórum kezdetben nekem szimpatikusnak tűnt, egészen addig, míg az első gondom el nem süllyedt 3 perc alatt a Bugreport fórumban, mert a fogyatékos indiai, indonéz stb. idióták 3x teleszemetelik azt olyanokkal, hogy mikor jön frissítés (persze nem angolul).
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
markussandor
senior tag
Sziasztok!
Fontolgatom a 4/64 verzió vásárlását. A B20 nekem nem kell, BP-en fogom használni, és most is csak 3G-s mobilom van, ja és kb 250MB a havi adatforgalmam :-)
A kérdéseim:
- van ennek a modellnek bármi ismert hibája
- átlagos használat mellett mekkora üzemidőre lehet számítani?
- működik az NFC-s fizetés OTP Simple vagy KH Banki appokkal?
- ez a jobb vétel, vagy a MI Note 2 4/64?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
veterán
válasz markussandor #234 üzenetére
Jobb vétel. 8-10 órás kijelzőidőkkel számolhatsz. Nincs semmilyen ismertebb tipus hibája. Nagyon korrekt készülék.Fényképezője hagy kívánni valót maga után de nappali fényben közösségi oldalakra posztolni tökéletes. Nekem 1 évig volt a 6/128-as. Egy mate 10 prora cseréltem le és kb ugyan olyan gyorsak viszont a huawei laggol keményen míg az mi 5s plus soha
-
-
veterán
válasz markussandor #236 üzenetére
-
gycs02
tag
Már nem nagyon pörög a fórum, de hátha.
Ha valakinek esetleg szüksége lenne egy ilyenre: fólia
Keressen privátba. Az árban megegyezünk, de nem szándékozom egy köszönöm-nél többet kérni érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Hardcore café
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Gaming notebook topik
- Dacia topic
- Crypto Trade
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest