- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pimpa
tag
válasz Zsoleszhun #1795 üzenetére
Ok, stabil eu 12 ről stabil eu 13-ra váltásra gondoltam
-
Segal
veterán
válasz Karavik #1803 üzenetére
Wipe esetén sem szükséges menteni, csak nem árt
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
oroszLajos
aktív tag
Sziasztok
Most tervezek venni egy Mi 11 Ultra-t, de külföldről szeretném. Itthoni ára hát felejtős. Honnan érdemes rendelni tudnátok segíteni?Melyiket éri meg jobban a Mi 11 Ultra, vagy a Mi11 pro? Vagy talán érdemes várni a Xiaomi 12-re? Van akkor fejlődés az új gépezetben?
Pixel 7 Pro Hazel
-
Segal
veterán
válasz oroszLajos #1805 üzenetére
Az első 2 kérdésed meg van már válaszolva kb ezerszer a témában.
A harmadik csak kb egy tucatszor"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
oroszLajos
aktív tag
-
Segal
veterán
válasz oroszLajos #1807 üzenetére
Onnan a legjobb és legjobban a 11 Ultrával jársz.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
szpali
addikt
válasz oroszLajos #1809 üzenetére
Én is mi10-ről jöttem, napi készüléknek még a 10est használom, de a 11 ultra már kb 90%-ra be van lakva. Még agyalok, hogy .eu stabil maradjon, vagy átálljak miui 13 dev vonalra
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
TpS
őstag
Feldobta már valaki az M13-as eu devet? (xiaomi.eu_multi_MI11Pro_MI11Ultra_21.12.29_v13-12-fastboot.zip). Mik a tapasztalatok? Az eu oldalán még nincs téma nyitva róla, így sajnos nincs infó az esetleges komolyabb hibákról.
-
hzoltan
tag
Én feltettem. Nem tapasztaltam semmilyen hibát, eddig minden rendben működik. A telepítés után, ahogy indult a rendszer és jött a kérdés, hogy visszaállítom-e az adataimat, ott tapasztaltam hibát. Ha igent választottam, akkor a elindult a varázsló, de 1-2 perc után "Engedélykezelő leáll" hibával kifagyott a visszaállítás és restartolt a telefon. Restart után szintén. A harmadik alkalommal nem állítottam vissza semmit, hiba nélkül végigfutott.
-
natë
nagyúr
Belgiumban vásárolt Ultra garanciája érvényesíthető itthon?
-
-
Karavik
veterán
Van topikja: [link]
Nincs komolyabb hiba, de látványos változások sem, inkább csak pár hibajavítás és optimalizálás.Még ilyen MIUI főverzió váltást sem láttam még, hogy a logón kívül vizuálisan minden ugyanaz
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Segal
veterán
Amúgy mi az a tulajdonság amit a 13 tud és a 12 nem ami végett mindenki ennyire várja?
Mert minimum akkora az érdeklődés mintha duplázódna a teljesítmény, vagy egy hétig bírná utána az akksi vagy valami hasonló forradalmi változást hozna...
Ahogy én elnézem a jelenlegi állást annyi lesz a különbség hogy miui12 helyett 13-at fog kiírni a telefon."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Pimpa
tag
én csak a biztonsági frissítések miatt várok főleg újabb verziókat
most azonban nem csak emiatt, hanem hátha reszelnek valamit a kameraszoftveren, sebességen, nem mintha most rossz lenne
de mivel még viszonylag új a cucc, biztos vannak még rejtett tartalékok[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
Fordítva történt: nagy volt a beharangozás, illetve az egész számú verzióváltás szokott valamicske tényleges újítást jelenteni. Ehhez képest nem látom én sem az újdonságot benne, akárhogy keresem.
Illetve minden értesítés visszakapta nálam a hangjelzést is (ahol korábban letiltottam), rém idegesítő.[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
A MIUI 13 inkább a motorháztető alatt újult meg:
- Egy hálózaton belül a xiaomi eszközök pl. telefonok, táblagépek, TV-k, intelligens hordható eszközök, intelligens otthoni eszközök és a XiaoAI hangasszisztens, együttműködnek.
- Elektronikus csalások elleni védelem, A Xiaomi bevezetett egy háromlépcsős ellenőrzési folyamatot. Arcfelismerés (már a testalkatot is szkenneli), vízjel a user ID alapján és egy lista a rosszindulatú webhelyekről és csaló telefonszámokról. Pl. ha egy ilyen gyanús telefonszámot hívnál akkor kapsz egy értesítést előtte.
- Új Xiaomi betűtípus, sans-serif ingyenesen letőlthető.
- Új háttérképek és rengeteg új widget ami jobban illeszkedik a felülethez.
- MIUI 13 Pad felület táblagépekhez (állítólag a Mi Mix Fold is megkapja) . Fő hangsúly a multitaskon van, új gesztusokkal (húzás-csípés-drop), kis ablakokban futtatás.
forrás: gsmarena
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
tlala
addikt
válasz Zsoleszhun #1821 üzenetére
Köszönjük, ez hasznos!
Azt a "rengeteg új widget"-et viszont én nem látom, nem tudom mire gondolt a gsmarena költője.
-
kalozhun100
őstag
Ti milyen autós tartót használtok a készülékhez?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
hzoltan
tag
válasz kalozhun100 #1823 üzenetére
Én ezt: Xiaomi Mi 20W Wireless Car Charger, nekem bevált.
-
Karavik
veterán
válasz Zsoleszhun #1821 üzenetére
Csak hát XiaoAI az China only feature, tehát a Global, EEA, Xiaomi.eu kiadásoknak ez nem része. Ez azt jelenti, hogy az összes XiaoAI-val (Mi AI) kapcsolatos feature, mint pl. hangasszisztens, három lépcsős azonosítás, felsőtestre kiterjesztett arc felismerés, elektronikus csalásvédelem...stb. nem létezik a kínai MIUI-ROM-on kívül, ill Kínán kívül. Továbbá az új csempés elrendezésű widgetek is China only feature.
Következésképp maradt nekünk az MiSans betűtípus és új dinamikus háttérképek Ez természetesen nagyon leegyszerűsítve értendő mert valójában azért optimalizálás és sok hibajavítás is történt, pl.
- Fingerprint icon covers numeric keypad while entering SIM PIN code issue is fixed
- Missing sound notification for some apps is fixed
- Selecting text crash in Gmail Chat and in Google translate app is fixed
- "Hey Google" voice command does not work while screen is off is fixed
- Lags while using some 3rd party apps is fixedXiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Segal
veterán
válasz Karavik #1825 üzenetére
Tehát kap a 12-es MIUI egy patch-et, amit 13-nak hívnak
-
Segal
veterán
válasz aprokaroka87 #1827 üzenetére
dehogy.
Pont én írtam hogy mi is az a hatalmas plusz ami végett mindenki ennyire várja?
Nekem tökéletesen megfelel így is a telefon"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Zsoleszhun
addikt
válasz Karavik #1825 üzenetére
Innen már le is tölthetőek a portolt dinamikus háttétképek:
MIUI 13 Live Wallpapers Port @creationsbyrd.zip
S21Ultrán tesztelve[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Karavik
veterán
válasz Zsoleszhun #1830 üzenetére
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Casseius
tag
A Mi 12 Ultra Leica kamerákkal lesz felszerelve [link]
Don't Worry, Be Happy
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok
Ma vetten egy Mi 11 Pro-t.
Jelenleg EU 12.5.20 van rajta de elerheto a 13.0.5 (OTA), viszont amikor ranyomok a letoltesre, "Letoltesi hivatkozas visszafejtese" Toast jelenik meg majd kis ido mulva a "Jelenleg egyetlen kiszolgao sem erheto el"
Regio Magyarorszag. Esetleg ez problema lehet?
Valami otlet esetleg?Illetve full wipe-nal TWRP-ben a Dalvik-on kivul mit kell meg bepipalni? Metadata, ...?
Koszonom -
Inczke
tag
Pár észrevétel/kérdés a telefonnal kapcsolatban:
1. Kicsit mintha csalódtam volna a portré készítésében.
2. A magyarosítás olyan 90% körül van, elég érdekes.
3. Egy ici picit mintha lassú lenne az ujjlenyomat olvasó1. Meg lehet oldani hogy a hátsó kijelző folyamatosan menjen?
2. Hogy érdemes tölteni a telefont? Olvastam mintha valamit hogy nem szabadna 20% alá essen és sose töltsem fel 100%-ra?
3. Trading shenzen-ről rendeltem eu rommal. A frissítés hogy működik? Nem akarnám én babrálni.Másképp egyelőre nagyon elégedett vagyok. Villámgyors és tetszik a MIUI rendszer is.
-
Segal
veterán
1. Ez elég szubjektív dolog kinek mi a jó és mi a rossz.
2. Szórd meg fűszerpaprikával, ha magyarosítani szeretnéd. Nálam tényleg minimál a nem magyarított rész.
3. Nekem csak ritkán nem veszi be elsőre, de összeségében nincs vele gondom.
1. nem
2. Teljesen nem szabad lemeríteni, de nem is tudod mert ha 0-t mutat is lenne még benne töltöttség csak kikapcsol a mobil pont a védelem miatt. Egyszerűen csak használd.
3. Akkor ne babráld, hanem csak használd. Ha most rendelted valószínűleg a legfrissebb 12.5-ös rom van a telefonodon, 13-ból meg még csak beta van. Viszont a későbbiekben kénytelen leszel te babrálni vele, ha frissebb verzióra váltanál."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
kalozhun100
őstag
Na TD-ről, amit 12.30-án rendeltem telefont ma adták fel Kínában. Reméelm hamar megjön, meg nem kell pluszba fizetnem.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz [KgP].Robot #1835 üzenetére
Masik fura dolog, h nem tudom feltelepiteni a Chrome-ot. Ranyomok a Playben a "Telepites" gombra, elkezdi letolteni de 1-2 mp mulva ujra aktiv lesz a gomb es nem telepult fel.
Ez vajon miert lehet? -
oroszLajos
aktív tag
válasz [KgP].Robot #1840 üzenetére
Ezzel eddig minden mobilomon találkoztam de eddig mindig magától helyre jött
[ Szerkesztve ]
Pixel 7 Pro Hazel
-
Segal
veterán
Elsőre nem megy, de menni fog.
-
oroszLajos
aktív tag
válasz [KgP].Robot #1844 üzenetére
Egy újraindítást próbálj meg, néha csodákra képes
Pixel 7 Pro Hazel
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz oroszLajos #1845 üzenetére
Sajna nem segitett
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz [KgP].Robot #1846 üzenetére
Fixed.
Updatelni kellett az android system webview-t es tádám... -
yodamester10
őstag
Ez gyárilag rajta van nem?
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz yodamester10 #1848 üzenetére
Nem, azert akartam telepiteni.
-
yodamester10
őstag
válasz [KgP].Robot #1849 üzenetére
Érdekes mert nekem fent volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest