Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Macika66
őstag
válasz Casseius #1251 üzenetére
Nem tudom, mi miatt kapcsol fel a kijelző beszélgetés közben és kezd el az arcom önálló műveleteket végrehajtani rajta...
Ha az én hibám (nem, nem szoktam a ma annyira elegáns mozdulattal eltartani a fejemtől a telót), szeretnék változtatni rajta, ha meg a készülék érzékelője a hibás, akkor meg....... -
Segal
veterán
Most megyek haza az ejszakai muszakbol, de sok sikert delutan
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Casseius
tag
válasz Macika66 #1253 üzenetére
Én most direkt kipróbáltam, felhívtam 1414-et szó szerint belenyomtam az arcomba de akkor is lezárva tartotta magát, aztán elvettem fejemtől és azonnal be is kapcsolt a képernyő ahogy kell, nem tudom mitől függhet h van akinek tökéletes, míg másnak egyáltalán nem működik
Don't Worry, Be Happy
-
alex.3
tag
Van aki már frissített A12-re?
-
Pimpa
tag
Nah felraktam az eu-s ROM-t, de még az Android 11-t az Ultra telefonomra
Szokni kell még, annyi újdonság van a másik telefonhoz képest, ami Android 9-n ragadt 2019-ben.
De már szembejött egy fura dolog: nem engedi a Chrome-t telepíteni, csak a Chrome Beta ment fel. Valami ötlet erre?
Egyik újraindítás után pedig eltűnt az Időjárás widget-m, de azóta ezt nem tapasztaltam.A 2*-s szenzorzoom egész jó, azt hittem, hogy csak digitális trükközés, de nem, a szobában lévő könyveket fotózva, a főkamerával 1x beállításon fotózva a könyvek felirata elmosódott volt, míg a 2x-l teljesen élessé vált.
Majd kipróbálom ezt az 5x-10x felállásban is, hátha hasonló az elv. -
Karavik
veterán
-
-
Segal
veterán
válasz Karavik #1261 üzenetére
Akkor most már ezt is tudom miért nem engedte elsőre nekem sem
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
szlaci888
aktív tag
Ha jól látom felkerült az első A12 EU Beta ROM! Szabad kipróbálni szerintetek? Ez már újabb verzió mint ami próbálgattok?
xiaomi.eu_multi_MI11Pro_MI11Ultra_21.10.20_v12-12-fastboot.zip
Szabad egyáltalán a TWRP-s utolsó A11-es EU-t ezzel felülírni?
Vagy tiszta telepítés kell?
Engem is izgat a dolog....[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz szlaci888 #1268 üzenetére
20.10.20 már újabb (legújabb) de TWRP-ből nem megy fel mert jelenlegi TWRP Android 12-vel nem kompatibilis. Fastboot módban az alábbiak szerint telepíthető a legfrissebb A11 xiaomi.eu kiadásra:
Letöltöd fastboot ROM.zip-et PC-re > Kicsomagolod > Telót fastboot módban csatlakoztatod PC-hez > Kicsomagolt mappát megnyitod > Kicsomagolt mappán belül üres területen nyomsz SHIFT+Jobb klikk és válaszd "PowerShell ablak megnyitása itt lehetőséget > Futtasd az alábbi parancsot:.
.\windows_fastboot_update_rom.bat
Ez drty upgrade, minden beállítás, adat megmarad.
Mindenekelőtt olvasd el az A12 known issue-kat aztán döntsd el bevállalod-e:
Known Android 12 issues:
* For some users Wi-Fi issues (randomly disconnect and won't connect back until Wi-Fi is turned off and on again) [Known MIUI China issue]
* Privacy mark on the status bar cannot be turned off [Known MIUI China issue]
* For some users sometimes unlocking device can lead to a blackscreen, turn screen on/off and unlock again will fix it, and sometimes lead to System UI crash [Known MIUI China issue]
* For some users clear recent apps may sometimes lead to soft reboot [Reported by CN users, unaddressed by the development team (UI)]
* For some users SMS app may crash (You can install Textra app as replacement)[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Pimpa
tag
válasz Karavik #1265 üzenetére
De ez valami Google service volt, vagyis inkább a háttérfolyamatokért felel, azért fura, hogy nem frissült le azonnal.
Érdekes, hogy egy Google alkalmazás sincs fent, Youtube, Drive, Fordító, Térkép, Chrome.Ha most jól belakom a telefont és mondjuk egyszer úgy döntök, hogy váltok Android 12-re, akkor mindent legyalul a telepítés vagy megmaradnak a most feltett alkalmazások?
-
Karavik
veterán
Mivel xiaomi.eu minimál Google csomagot használ a rendszer részeként, így mindenki eldöntheti saját megának mit telepít fel egyéni preferencia szerint (kevesebb bloatware).
Szerk:
Eggyel feletted a válasz a kérdésedre
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
-
alex.3
tag
Akkor a felkínált ota frissítéssel mit kezdjek ha csak fastboottal lehet ultrán?
-
Karavik
veterán
-
Karavik
veterán
válasz szlaci888 #1285 üzenetére
Xiaomi.EU fórumról elég sokan feltették.
Hiba lista az e heti changelog-ban van, mint A12 known issues. Egyébként azóta SMS app FC-re is van megoldás.
Vannak akik nem tudják reprodukálni a feltüntetett hibákat, pl: [link] szóval nem mindenkinél jelentkeznek[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
Szóval itt megy a bandázás
Már azt hittem, hogy senki nem használ ilyen telefont mert a régi topikot néztem. Csinálok is egy átirányító linket ide.¯\_(ツ)_/¯
-
veterán
válasz Zsoleszhun #1292 üzenetére
Én már nem sokáig leszek itt, de Ti hiányozni fogtok. 🙂
-
veterán
Visszatettem a pro-ra a global szoftvert pénteken viszik el. Már újból a mi mix 2s-t használom és azon nyilván azonnal ment az AA. Szomorú... talán veszek egy ultrát 11.11-es akicóba ha lesz valami jó, de a bizalmam már nem százas...
-
Karavik
veterán
válasz szlaci888 #1297 üzenetére
Felrakható, de itt a kérdés inkább az, hogy mennyire vagy érzékeny az alábbi hibákra:
Known Android 12 issues:
* Wi-Fi issues (randomly disconnect and won't connect back until Wi-Fi is turned off and on again). If you face it in Europe, change region to United Kingdom. If you face it in Asia, change region to China [Known MIUI China issue]
* Privacy mark on the status bar cannot be turned off [Known MIUI China issue]
* Sometimes unlocking device can lead to a blackscreen, turn screen on/off and unlock again will fix it, and sometimes lead to System UI crash [Known MIUI China issue]
* Clear recent apps may sometimes lead to soft reboot [Reported by CN users, unaddressed by the development team (UI)][ Szerkesztve ]
-
veterán
Nah ma elvitték a pro-t. Elköszönök ebből a fórumból nem követem tovább. Sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest