Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz BullZeye #1401 üzenetére
A gyerekek előbb-utóbb megnőnek, a múlt az már nem a jelen, az emlék csak illúzió amit neuronok szintjén tárol az agyad, és a nap meg amúgy is felfúvódik elpusztítva a fél naprendszert, vele a szervert ahol a képeid tárolod. Szóval tök felesleges fotóznod bármit is. ....fck logic
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
tlala
addikt
Egyre informatívabb ez a topik!
Az én cumóm is elindult.
Az az info, hogy "Shipment on the way. Last mile → DPD (DE), number: xxxxxxxx" vajon hány napot jelenthet érkezésig?[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
-
hirdeto
tag
válasz Zsoleszhun #1407 üzenetére
Szép profi kép :R Nem tudom eldönteni melyik a jobb, elsőre az S21U jön ki de valahogy mégsem. A Mi11U ad egy mélységét a látható krátereknek "Szuperhold" módban. Az S21U 100x -nel már nagyon homályos. 60x körül az igazi. De ezt írtam fentebb.
-
haspok07
tag
A legújabb romot (21.11.17) recoveryvel kell telepíteni. Ez azt jelenti hogy visszatért a twrp telepítés?
-
Jazz
veterán
Miért nem lehet pro módban a másik kettő lencsével is (a fő lencsén kívül) 50MP-es képeket készíteni? Nincs erre valami mód?
free your mind
-
Karavik
veterán
válasz haspok07 #1415 üzenetére
Csak hát ez hivatalos China beta 21.11.17 kiadás, még szép hogy ebből van recovery ROM. Tehát, ha china beta 21.11.11 kiadáson vagy akkor ezt fel tudod tenni Mi recovery-vel természetesen...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Segal
veterán
Lassan lehetne egy külön témát csinálni a holdimádóknak
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Jazz
veterán
válasz Karavik #1418 üzenetére
50x? Az optikain felüli zoom-nak mi értelme? Az enyém 5x-ös optikai, és kivágva a kép sima paint-ben.
mi10 pro: tele lencse:
12 MP, f/2.0, 50mm (telephoto), 1/2.55", 1.4µm, Dual Pixel PDAF, 2x optical zoom
8 MP, f/2.0, (telephoto), 1/4.4", 1.0µm, PDAF, OIS, 3.7x optical zoom, 5x hybrid zoommi11 ultra: tele lencse:
8 MP, f/4.1, 120mm (periscope telephoto), 1/2.0", 0.8µm, PDAF, OIS, 5x optical zoomSokkal nagyobb a ultra szenzor mérete (1/2.0" vs. 1/4.4"), é2 a felbontása (8MP vs. 48MP). Képtelenség hogy jobb képet csináljon egy 10pro. Sokkal rosszabbnak kéne lennie. Ti hol fotóztok, a mátra tetején?
Az mondjuk nagyon nem mindegy hogy mennyire tiszta a levegő, a légszennyezettség mértéke, a városi fényzaj....stb.
Egy másik tegnapi. Kicsit felnagyítottam digitálisan hogy jobban látszódjon (mintha digitális 50x zoom-al készítettem volna).
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
-
Segal
veterán
válasz yodamester10 #1422 üzenetére
A jobb oldalon a több opcióból lehet elővarázsolni.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
yodamester10
őstag
Köszi mindenkinek,sikerült.Elég sokat tud ez a telcsi a M10pro -hoz képest.
-
Karavik
veterán
Látod mégis van értelme, mert Mi10Pro-val a fentebb említettet kondíciókkal jobb minőségű hold fotót készítek. Ezt pl. most lőttem, de korántsem a Mátra tetején, hanem városban hazafelé sétálva a kisfiammal (szintén eredeti, érintetlen és vágatlan):
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
válasz szlaci888 #1425 üzenetére
Xiaomi.eu ROM a China MIUI ROM-ra épül ezért leghamarabb MIUI13 xiaomi.eu kiadás akkor lehetséges, ha kijön az első beta kiadás China MIUI-ból.
Állítólag a MIUI13-at hivatalosan a Xiaomi 12 szériával fogják majd bemutatni Kínában.Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Jazz
veterán
válasz Karavik #1428 üzenetére
Valamiért tényleg van értelme.
Szuperhold módban még soha nem zoomoltam. (Értelmetlennek tartottam az optikain felüli digitális zoomot)Azoban az így készített kép valamiért sokkal jobb!
Ezt most lőttem.....azért na...az mi 11 ultra még is csak mi 11 ultra, világbajnok optikával.
Mi 11 ultra, kézből, szuperhold mód, 60x zoom:[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Segal
veterán
Én ezt a videót követtem. Egyetlen pont van ahol eltérés volt. Magisk alól az egyik telepítésnél kért még tőlem plusz 1 telepítést ami nem volt a videóban, meg egy kicsit másképp néz már ki a magisk mint a videóban, de a lényeg lekövethető a videóból
-
-
BullZeye
veterán
válasz Karavik #1434 üzenetére
Ha kamera Akkor 12 Ultra Enhanced lesz a csúcs.
2 év múlva meg az Ultra Enhanced Plus.
3 év múlva meg már Ultra Enhanced Plus Extra.Annyira frusztrál, hogy minden évben több vna.
Mi 9
Mi 10 és Pro (ultra csak a végén jött több mint fél éves csúszással)
Mi 11 meg Pro meg Ultra
XiaoMi 12 már Pro, Ultra és Ultra Enhanced lesz.Gondolom burkolt áremelkedés, de kíváncsi vagyok, hogy a Xiaomi 12 és Pro butítása nélkül hogy tudnak (kamerán kívül) értelmet biztosítani az Ultrának.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Jazz
veterán
Ez a 11 ultra nagy lépés volt. De ha nem tudom olcsón megszerezni én sem veszem meg.
Viszont annyira elképesztően szép képeket készít, nem tudom kell e ennél több. Az éjszakai mintha nappal lenne. A nappali 16MP-en tűéles mint egy dslr....
Tud valaki telefon elé tehető optikai zoom-os lencsét? Ami minőségi, nem gagyi műanyag.
Valami iszonyat brutális lehet a fő lencse egy 10-20x ogen jó optikai zoom-al.
Valami ilyesmi [link] csak hát ez gondolom rettenet gagyi, meg az a "40-60x zoom".....de jó ég....🙈[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Pimpa
tag
válasz kalozhun100 #1437 üzenetére
Igen, 3 csillió gigamegahertz helyett 4. Ennek így nem sok értelme van.
Talán pont a kameránál csak, hogy 8K/60 FPS, és váltás lehetőség ekkora felbontásnál a kamerák között.
Egyébként minden máshoz elég meg a 3 generációval ezelőtti processzor is. -
Pimpa
tag
Én is csak azért vettem meg, mert elég olcsó lett. Mikor megjelent 500K+ árcédulávál, akkor gondoltam magamban, hogy ez sem lesz a telefonom, ebből megint Oneplus lesz nem mintha az szar lenne. Ennyit nem adunk egy telefonért bakker, nincs az a telefon, ami ennyit megérne.
Aztán valahogy rátaláltam erre a fórumra, nem tudom mit kerestem épp és láttam a TS-zést, ami nem tudtam hogy mi is az akkor még, majd láttam a honlapjukon, hogy épp akcsió van. Közben kijött a Vivo X70 pro plus is, az volt a másik jelölt, de 100 euróval többért, így el is dőlt, hogy ez lesz.Főleg a kamera miatt váltottam én is, ebben végre 3 teljes értékű kamera van, nem mélység érzékelős, makrós, fekete fehér meg hasonló faszságok.
IP68-s ami az egyik fő kritérium volt, ha már új telefont veszek. Valamint van már 5g, ax wifi, extra gyors töltés, WQHD kijelző.Elégedett vagyok, pedig féltem az újból, mennyiben lesz másabb.
-
tlala
addikt
A 4 nap eltelt, de szerintem még át sem adták igazából a dpd.de-nek.
A dpd.de csomagkövetője ezt írja az üres térkép mellé:
"Megkaptuk a csomag rendelési adatait.
Amint elérte a "Csomag úton" állapotot, itt tudja kezelni csomagját kívánsága szerint."Mondjuk amúgy jön advent, a várakozás ideje...
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Az utolsó pillanatban fogja csak megkapni a dpd. Szó szerint másnap már kézben fogod tartani a készüléket...
-
hirdeto
tag
Lehet, hogy ezt korábban már kibeszéltétek, elnézést kérek előre is. Ha nekem nem jön be a Xiaomi.eu féle stabil rom, és egy olyan "gyárit" szeretnék amin twrp nélkül is megy az OTA pl mint egy "normális" telefonon, akkor Global vagy EEA romot kell felraknom ? Illetve ez utóbbiaknál akkor a Google Pay-t bukom ugye ?
-
tlala
addikt
válasz Karavik #1445 üzenetére
Még úton van az Ultrám, de inkább előre kérdezek.
Az én (anno Gearbest-en vásárolt) Mi Note 10-esemen nyitott a bootloader, xiaomi.eu-s heti béta fw-t használok. Safetynet rendben talál mindent, és vidáman megy a telefonon a Google Pay és mindegyik banki app is (rootolva viszont nincs).
Ha kinyitom majd az Ultrán is a bootloadert, hogy feltehessem a xiaomi-eu-s fw-t, akkor azon is menni fog a GP fizetés és a banki appok?[ Szerkesztve ]
-
TpS
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest