Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wajk

    addikt

    válasz Gabó75 #2493 üzenetére

    köszi a visszajelzést, de ennek nem látom értelmét.
    Korábban is írtad, hogy vannak problémáid. Ami nem megy, ne erőltesd. :N

    Nem akarlak természetesen bántani, de ha nem szeretnéd használni a ROMot, ott van a többi. Ha igen, akkor meg legyél plz konstruktívabb. PL ha leírnád melyik Widgettel van gondod, akkor esetleg én vagy más valaki tudja csekkolni, hogy másnál is fennáll-e a helyzet. Sok programot használok és widgeteket is, gondolom nem kell mondanom, hogy nem vagyok mazohista és egoista sem. Szóval ha nem menne úgy a ROM ahogy szeretném hagynám a fenébe az egészet. (Pedig én aztán fejlesztési időben flashelek össze-vissza Wipe-al és anélkül is.)

    De én szeretem kihozni a maximumot a készülékemből, azért próbálom kiélezni a ROMot. Ezzel járhatnak anomáliák természetesen amit lehet jelezni. De Androidról beszélünk és mindenki "a saját készülékének kovácsa", azaz érdemes próbálkozni a megoldásokkal, Wipe-ok, A problémás program adatainak törlése, stb.

    Volt pár készülékem már és azt tapasztaltam, hogy ugyan olyan készülékei voltak az embereknek és mégis volt ROM amire valaki esküdött és másik usernek használhatatlan volt és vissza. Nekem anno a CM nem jött be egyszerűen, de vannak sokan akinek meg az jön be.

    Szóval használja mindenki azt a ROMot ami neki
    és a készülékének a legjobb.

    Természetesen örülök ha kapok visszajelzést, mert egyedül "dolgozok" és több szem többet lát.

    bocs a hosszúra sikerült hsz-ért.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB

Új hozzászólás Aktív témák