Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • virág0120

    csendes tag

    válasz BBandigyerek #1088 üzenetére

    Nos. Megint úgy jártam, amit leírtam az előző hozzászólásomban. Kb. negyed töltés jelzésnél tettem le abbahagyva az olvasást. Másnapi felvételkor azonnal kiírja, hogy nincs elég energia a bekapcsoláshoz, és tölteni kell. Éjszaka alvó módban volt. Most pont egy hétig bírta. Igaz hogyha a lapozást nézem, akkor olyan 1700-1800 lapozás volt. 4 könyvet tudtam vele elolvasni... Tehát ez azért nem rossz, bár bírhatná tovább is, de emiatt még nem fogom lecserélni.
    Viszont ez a töltöttségi szint dolog, elég fura.
    Ja és persze rátettem töltőre, frankón lefagyott, újra kellett indítani, és úgy tölteni.
    Sajna attól tartok, előbb-utóbb szerviz lesz, egy frissítés erejéig.
    Bár kinyomoztam, hogy itt nálunk van egy frankó szerviz, ahol forgalmazzák is a készüléket, és megcsinálják a szoftverfrissítést, nem kell felküldenem Pestre.
    De azért még húzom, halasztom.
    Volt másnak hasonló (pillanat lemerülés) problémája?
    Nekem még olyan sose volt, amit itt írt valaki, hogy kiírja, hogy gyenge a töltöttség, és még akkor tud vele olvasni.
    Nekem negyed töltöttség jelzésnél, már nem kapcsolódik be, hanem kiírja, hogy kéri a töltést. Viszont az is biztos - és nem tudom hogy lehet-e ilyen - hogy amikor ez történik, tehát én még kikapcsoláskor negyed szintet látok, aztán nem tudom visszakapcsolni, akkor nagyon sokáig tart a töltés, hogy feltöltődjön.
    Ha viszont én teszem fel, kb ugyanannyi töltöttségnél, csak még "alvás előtt", megelőzve a kiírást, akkor kb. 2-2,5 óra alatt fullra feltöltődik.
    Tehát az is eszembe jutott, hogy lehet, hogy a töltöttségi jelző mutatója nem igazán működik jól, vagy az is hibernálja magát, és hirtelen ugrik le a végére?
    Na de figyelmeztetés akkor is kellene, nem???
    Amúgy én (és ne kövezzetek meg érte) spécileg, egyedileg szerkesztett pdf-ket teszek rá. És nagyon szeretem, meg úgy vettem észre, hogy a gépnek sincs vele baja.
    Köszi hogy meghallgattatok!

Új hozzászólás Aktív témák