- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Valakinek sikerült rootolni a telefont? Lenne egy kérdésem hozzá?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
lacafaca
addikt
válasz kjanos19 #501 üzenetére
mivel az asszonyéra ment föl csak normálisan a recovery, az enyémen meg nem ok, azt nem akarom buzerálni, én meg megvárom az enyémmel a cwm-ot és a cm7-et...ha lesz egyeltalán
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
Sabber
aktív tag
hogyan tudom az alkalmazásokat frissíteni? kiírta hogy rendelkezésre állnak volt vagy 7 de amikor rámentem 1re a többi eltűnt, hol találom meg azt a listát újra?
illetve a g+, twittert, meg a sok feles sz@art csak root-olás után tudom eltakarítani róla? -
lacafaca
addikt
menj föl a play-re, ott nyomsz egy menüt és saját alkalmazások...ott tudod a frissítéseket abszolválni. (bár én nem ajánlom, mert úgy megeszik a memóriát a frissítések, hogy utána takaríthatod ki őket )
a második kérdésedre pedig igen a válasz.[ Szerkesztve ]
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
F.B.I.
veterán
válasz lacafaca #504 üzenetére
Rootolás után app2sd vagy hasonló tud segíteni a programok kártyára rendezésében, hogy ne sírjon egy frissítéskor a telefon, hogy kevés a memória, röviden tud elkülöníteni egy partíció részt a memón, amit a programok használnak, ezáltal bővítve a belső memót?
Bocs ha bonyolult volt.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
lacafaca
addikt
app2sd-vel semmire nem mész, a rendszerben lévő appokat nem tudod törölni, áthelyezni pedig csak azokat tudod, amiket alapból az alkalmazásoknál. titanium backup ami ok a törlésekhez, avval szépen ki tudod takarítani a rendszered.
-
lacafaca
addikt
nyugodtan, nem kell hozzá se agysebészdiploma, sem túl nagy merészség ...legfeljebb úgy jársz mint sokan mások és vársz a megfelelő recoveryre. nekem is az egyiken működik a recovery alatt a tapibillentyűzet, az már rootoltam is egyből, a másikon meg halottak a gombok...az várja a megfelelő recoveryt, de semmit nem tudsz veszteni vele ha te is így jársz, mert wipe-olni tudsz rendszer alól is...szóval nyugodtan próbáld meg...1 perc alatt kiderítheted, melyik csoportba tartozol.
[ Szerkesztve ]
-
DjMcMaster
tag
Össze kéne hasonlítani a SW és FW verziókat azokon a telefonokon amiken sikerült a ROOT és azokat amiken nem. Kezdem én:
Firmware változat: 2.3.7
Alapsáv változat: BCM2155x_TCLSSP1_1342.3-gb
Kernel változat: 2.6.35.7 TCL@4000183-1 #1
Építési szám: 01015ROOT: Sajnos nem sikerült !
Hibák: (eddig) Nem tapasztaltam !Hátha kiötlünk valamit !
Pl: Egy rootolt ROM BACKUP-ot feltennénk egy nem ROOT-olható telóra ? Aztán visszatennénk az eredetit ? Csak 5letelek...
[ Szerkesztve ]
Üdv ! DjMcMaster
-
lacafaca
addikt
válasz DjMcMaster #511 üzenetére
nálam kettő van, minden ugyan az a két készüléken, egyben különböznek...az egyik szürke, a másik fehér...szerintem hardveres a gond...2 széria készülhetett, az egyiken ok, a másikon nem.
hogy teszed fel a backupot, ha egyszer nem működik a recovery??
[ Szerkesztve ]
-
DjMcMaster
tag
CWR Rom manager felment. Backupot (elvileg csinált), de a feltételel valóban gond lehet !
De ha nem szoftveres a gond, akkor felesleges is.A fenébe is, kicsit előre szaladtam...
Üdv ! DjMcMaster
-
sephirot
tag
válasz lacafaca #512 üzenetére
Én is erre gyanakszom, hogy minimum két széria készülhetett a készülékből. Az én készülékem az első szállítmányból való és működik minden rajta, de lövésem sincs mi nem stimmelhet azokon a telefonokon, amiken nem működik a recovery. XDA-n is csak egy bizonyos idő után kezdtek el azok a kommentek megjelenni miszerint nem megy a recovery. Előtte ilyen nem volt. Érdemes lesz arra is figyelni ha jön esetleg egy frissítés, mert xda-n már olyan hozzászólások is vannak, hogy frissítés után ágyő recovery és root. Szóval akinek rootolt készüléke van ha megjön a frissítés szerintem ne akarja egyből feltenni. Olasz és spanyol romoknál már megjelent a frissítés.
-
beach head
senior tag
inkább hagyom akkor rootolatlanul, csak szünjön meg ez a lefagyós bug. Nem is a tárhellyel van a gond, hogy kevés, mert használható appból droidra sincs több mint a régebbi telókra, ebben az esetben még a komolyabb játékok se fognak helyet foglalni Inkább az a pár hülye értelmetlen folyamatért kár ami meríti az akut...
-
vezse
tag
válasz DjMcMaster #492 üzenetére
"Ami a névjegyekkel gond, hogy a keresztnevek alapján állítja sorba a listát."
Próbáld meg a Telefonkönyv->Menü->Megjelenítés.opciók->Lista rendezése a következő szerint: Vezetéknév vagy a Névjegyek neveinek megjelenítése: Családnév előre. Nálam így sikerült. -
Romesz
csendes tag
válasz DjMcMaster #511 üzenetére
Sziasztok !
Firmware változat: 2.3.7
Alapsáv változat: BCM2155x_TCLSSP1_1342.3-gb
Kernel változat: 2.6.35.7 TCL@4000183-1 #1
Építési szám: 01015ROOT: Sikerült
Hibák: FAGY !!! Nem bír ki 24 órát fagyás nélkül másik ország vodás verziójával sem, a maximumom 33 óra volt minden vodás és egyéb kolonc nélkül. Most reggel 8-kor meg este 8-kor újraindítom, így nincs vele gond. Én már annyi mindent kipróbáltam vele, kezdek gyanakodni hogy ez nem software-s probléma lesz.De ne legyen igazam !
Üdv !
-
DjMcMaster
tag
Ez jó ! Akinek fagy, az ROOT-olhat, akinek jó, az maradjon a seggén nyugodtan és nyomogassa a VÉSZBÚKOT ha kell ha nem.
Érdekes, hogy a 845-nél nem volt ennyi kínlódás, pedig utólag arról is hallottam panaszokat. Valószínüleg szerencsém volt, mert az a telefon aztán kapott mindent...és még mindig jól működik !
[ Szerkesztve ]
Üdv ! DjMcMaster
-
gtasystem
őstag
válasz DjMcMaster #519 üzenetére
a 858-at nagyjából két kattintás volt rootolni..lehet hogy nem volt jó ötlet átmenni gyártatni az alcatelhez a huaweitől..
[ Szerkesztve ]
http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
CsabaTompa
tag
Ez érdekes mert aki nem bírja rootolni, annál nem jön elő a fagyás gond. Pl én is így jártam, és nincsen bajom amúgy a telefonnal.
A hozzászólásokból pedig azt látom, hogy akinek sikerült, azok meg televannak problémákkal.
Nem lehet valami összefüggés?
De én is figyelem az xda-t, remélem azok a fiúk kitalálnak valami okosat.[ Szerkesztve ]
-
Romesz
csendes tag
válasz CsabaTompa #521 üzenetére
Lehet hogy van összefüggés, bár én azért rootoltam mert fagyott, vagyis nem azért fagy mert rootoltam.
-
DjMcMaster
tag
Nem azért fagy mert rootoltad, hanem amit nem tudunk rootolni, az nem fagy ! Vagyis változtattak valamit a vason, de a szoftveren nem. Valamin ami összefüggésben lehet a recoveryvel. (Talán memória ?) Szerintem pitiáner hiba maitt nem megy az a fránya gomb. Reméljük mihamarabb kap egy ilyen telefont valamelyik XDA-s srác és végére jár a dolognak.
Ez hasonló mint az egyik melóhelyemen a rendszergazda aki az egyik konfigról lehúzott kész telepítést tette fel mindegyik gépre (driver és szoftverrel együtt) aztán csodálkozott, hogy mindenkinek kék háttere volt, ha használni akarta a gépét.
[ Szerkesztve ]
Üdv ! DjMcMaster
-
Romesz
csendes tag
válasz beach head #524 üzenetére
Azért tettem fel olaszt vagy spanyolt, mert ez egy olyannak a mentése volt, ami nem fagyott.
Másban szerintem sem különbözik. Az építési számukat láttam,az nekik talán 1011 vagy valami hasonló.Bár fogalmam sincs hogy az tulajdonképpen mit jelent.Lehet hogy ez a hardware-re utal? Most azon agyalok, kiveszem belőle a memóriakártyát egy próbára, hátha az nem tetszik neki.Vagy valaki fagyogatós próbálta már úgy ?[ Szerkesztve ]
-
DjMcMaster
tag
Én pont azt láttam az XDA-n, hogy a spanyoloknál az Építési (????) szám, ami eredetileg "compilation" ha jól tudom, 01016. És asszem ezzel már nem ment a recovery.
Fagyás ügyben nem tudok nyilatkozni, de RECOVERY-t már próbáltam mindenhogy. Kártyával, kártya nélkűl, magyar és römikártyával...mindenhogy. Amúgy azt vettem észre a különböző RECOVERY feltöltögetésnél, hogy egyszer felment a fájl, egyszer meg nem. Kiiírta a fastboot, hogy "Too Many Links" és nem csinált semmit. Másodszorra meg minden "OKAY" !
Üdv ! DjMcMaster
-
Romesz
csendes tag
válasz DjMcMaster #526 üzenetére
Írtam Privit !
-
kjanos19
tag
power + volume up gombra miért jön be egy full reset? nem a recoverynek kellene bejönnie ?
hello.
-
kaller1
veterán
-
Romesz
csendes tag
válasz beach head #529 üzenetére
Roeddie backup-on nincs Vodás cimke, de az nem magyar.
-
kjanos19
tag
másnak sem mûködik az opera mobil? hány óránkènt vettètek èszre,hogy fagy?
hello.
-
kjanos19
tag
válasz quailstorm #538 üzenetére
Minden más app tökéletesen működik, fagyás sem volt még viszont az opera mobil leáll, csak a mini működik!
hello.
-
kjanos19
tag
válasz quailstorm #540 üzenetére
most töltöm roeddie 0.7-t talán ezzel működik majd =) de nem az opera fog a sírba tenni ezzel a telefonnal
[ Szerkesztve ]
hello.
-
beach head
senior tag
ha pl havi 100 megás csomagotok van akkor az opera mini jobb választás, kevesebb adatforgalmat generál.
-
kjanos19
tag
válasz beach head #547 üzenetére
ettől függetlenül túl sok köze még mindig nincs ahhoz, hogy nem megy az opera mobile..
17órát bírt fagyás nélkül De engem nem igazán zavar androidot amúgyis érdemes 12óránként újraindítani tele lesz szeméttel a memóriája akármilyen appkillert is használunk...
[ Szerkesztve ]
hello.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz kjanos19 #548 üzenetére
Hülyeség, volt mar nekem - és még sokmindenkinek - 5-600 óra uptime... a masik marhaság meg az appkillerek hasznalata...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
St3ven
addikt
válasz wwenigma #549 üzenetére
Egyetértek, én a telómat csak 4-5 naponta kapcsolom ki, amikor tölteni kell, azt is csak azért, mert egy rég berögzült szokásom szerint szeretem kikapcsolt állapotban fullra tölteni.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Külpolitika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Trollok komolyan
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest