- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Egy gyors kerdes, nem talalok sehol utalast ra: a bluetooth-a ennek a keszuleknek tudja az LE-t? Gyereknek vennek valamit hasznaltan/viszonylag olcson, es van egy androidrol iranyithato, programozhato robotja amit mar az elozovel is ezert nem tudott hasznalni...
-
AttiLADA
csendes tag
válasz bandikaa #9150 üzenetére
Szia! Fóliát nem nagyon lehet rá kapni. Amit meg igen, azok (ahogy írtad) túl nagyok / kicsik vagy nem mennek rá rendesen. A telefon szélei miatt nehéz úgy feltenni, hogy passzoljon és ott is maradjon, védjen. Én a Wow Fix It-et ajánlom, az enyémen az van. Ami meggyőzött, hogy a telefon szervizes ismerősnek is ez van. Kb. 4.000 Ft a reális ár érte. A honlapon az 1 eszközhöz mért 6.000. Van pár hasonló védő cucc, ez nekem rajta van pár hónapja, 2 kisebb esést is kibírt (pici hátlap tokom van még hozzá, a teló 4 sarkát fogja). Jól véd a karcolás, a kosz ellen és ujjlenyomatos sem lesz annyira. Nézd meg, ha gondolod! Üdv!
http://wowfixit.hu/
-
veressjanos
aktív tag
Bocs az OFFért...
Vernee M5ről mi a nagybecsű szakértők véleménye? Gearbesten most 120 dolcsiért lehet limitáltan venni.
-
-=Szabi=-
tag
válasz veressjanos #9155 üzenetére
én a Thor Plus visszajelzéseire várok, az 130 euró és kb. kétszer akkora aksi van benne
-
bandikaa
csendes tag
Még egy adalék a proximity sensorhoz:
Rájöttem, hogy csak akkor viselkedik furán, ha aktív hívás közben vagyok, azaz beszélek. Amíg nem fut a telefon app vagy csak "kicseng", addig normális.
Ha elkezdődik a beszélgetés, ha onnan fura. Ami még plusz az az, hogy gyanúm szerint a screen fekete marad, ahah mintha nem kapcsolna be, csak az érintőfelület aktiválódna.''Idővel mindenkinek nullára csökken a túlélési esélye.'' <br>''A nőknek csakis a belső értékek számítanak. Pl. klíma, bőrülés stb.''
-
nicu71
addikt
Jött egy frissítés az áruházból,FOTA apk néven,de nem tudja telepiteni a telefon,másnál is megjelent ilyesmi?
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
bandikaa
csendes tag
válasz bandikaa #9158 üzenetére
Na, önmagamnak válaszolok
Ha valaki keresgél, hátha idetalál: A probléma: hívás közben aktiválódik a kijelző (vagy csak az érintőképernyő?) és ennek következtében a user a fülével vagy az arcával különböző appokat vagy a legördülő menüben (pulldown, dropdown menu, kinek hogy tetszik) megjelenített funkciókat indít el, esetleg megszakítja a hívást.
Mint kiderült természetesen nem csak én küzdök a problémával, több fórumon is találtam ezzel foglalkozó topikot.
Az egyik ilyenen ajánlották a Call Screen Lock appot, egyelőre jónak tűnik.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.duckbonecallguard&rdid=com.duckbonecallguard''Idővel mindenkinek nullára csökken a túlélési esélye.'' <br>''A nőknek csakis a belső értékek számítanak. Pl. klíma, bőrülés stb.''
-
rzoli
senior tag
Most vettem észre, hogy nem tudok sms-t küldeni. Kb fél, egy évente teszek ilyet, úgyhogy nem tudni mióta nem megy.
Az üzenetközpontok jól vannak beállítva, két kártya, telenor és voda, egyikről sem megy. (A kártyákról hívást egyébként lehet kezdeményezni, fogadni, net van.)
Az alapértelmezett alkalmazás az üzenetek, engedélyek megadva.Van valakinek valami ötlete mit nézzek ilyenkor meg?
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
Bferibörs
addikt
Amikor megírod az sms- jobb oldalon alul megjelenik 1 és 2 szám ,más,más színnel ( amire a kártyák színét beállítottad) azokból kell kiválasztani, hogy melyik kártyáról akarod elküldeni az sms-t. Ez csak egy tipp, nem tudom, hogy van beállítva az sms küldés a telódon.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
kakukkmarci
senior tag
Segítséget szeretnék kérni.
Szervizelés után felraktam az előtte is használt TWRP-s ROM-ot (6.0).
A szükséges lépések után felmásoltam egy mentést, de nem tudom visszaállítani TWRP recoveryvel. A mappa nevét megváltoztattam mentés után. A könyvtárszerkezet sem biztos, hogy ugyanaz maradt.
Tehát: Ha a TWRP/Backups mappába bemásolom a mentés mappáját, nem látja a reco. Ha próbából csinálok egy új mentést, akkor eggyel beljebbi mappába rakja a mentés mappáját. Próbáltam ennek a helyére is másolni a visszaállítandóakat, de így bár lefut a visszaállítás, de nem áll vissza semmi...
Ha pár képernyőmentéssel megtámogatnátok a könyvtárszerkezetről és egy tetszőleges mentés fájljairól, hálás lennék!!!noob... rooter... geek
-
veressjanos
aktív tag
Úgy néz ki hogy céges telefon miatt felesleges lesz a Thorom. Ha valakit esetleg érdekel, akkor keressen bátran. Áprilisban vettem a mallon.
-
NeverGone
tag
válasz veressjanos #9169 üzenetére
Amilyen keveset kapnál érte használtan, én a helyedben inkább eltenném vésztartaléknak. Amilyen kapacitás van benne, szerintem még évek múlva se lesz gyenge elővenni, ha hirtelen szükség lesz rá, mert a másik beázott, tönkrement vagy ellopták.
De ez a magánvéleményem. -
rzoli
senior tag
Látszólag ez az alapértelmezett alkalmazás. (Üzenetek, három pötty, beállítások, SMS engedélyezve, alapértelmezett alkalmazás.)
Ma kipróbáltam a textra alkalmazást, azzal megy. Ha visszaállítom az alapértelmezést a gyári üzenetek appra, továbbra sem... Mindegy, egyenlőre megfelel a textra, aztán ha nagyon unatkozok, a nulláról újratelepítem az egész telefont.
Bferiörs: Jelenleg nálam az sms-re nincs alapértelmezett kártya kiválasztva, mint a netre vagy a hívásra, azt minden alkalommal megkérdezi melyiket választom.
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
Dexar007
veterán
Na ez remek..jack dugo utan elöjött az usb problema is. A jacket fel evvel ezelott javitottam hazilag..most megint szar. (bena volt a szervizes ) Ha megint szetszedem,akkor usb boardot is cserelhetek. Tiszta lego ez a telefon.
Give me your cum,bull!
-
Bferibörs
addikt
válasz #56474624 #9177 üzenetére
kértem,nem javították, majd ha elromlik azt mondták, viszont mást javítottak amiről nem is tudtam pl 2 sim foglalatot cserélték- persze garanciális volt a teló
most elvileg 3 hét is lehet a javítás,kérdezd meg, úgy is fel kell hívni őket mielőtt beviszed - ez van a garijegyen 2 mobil számmal , türelmesen kell hívni soká veszik fel vagy visszahívnak ha van kimenő számod
-
mike57
csendes újonc
Bocsi az off-ért. A jack hiba az nálatok a lejátszás közbeni fülhallgató ki-be kapcsolást jelenti? Megállítja a lejátszást is, majd indít és leáll folyamatosan.
Nálam elég random módon jelentkezik ez a hiba. Próbáltam a hangerőt lejjebb venni, mintha ez megoldaná. Vagy csak átmeneti javulás nálam? -
mike57
csendes újonc
válasz Bferibörs #9181 üzenetére
Köszönöm. Akkor így egyszerűbb a képlet. A hallásvédelem szarakodhat. Kisebb hangerőn semmi gond.
Ha nem fárasztó, a 7-re átállásról mik voltak a tapasztalatok. Ahogy beleolvastam van aki dicséri, van aki visszapakolta a 6-ot.
Igazából nálam minden ok csak a közelségérzékelő és a lejátszás akadás volt a gáz. Meg a GPS keresés és levesztés, de az random. Ezek mellett érdemes szerinted? -
takbence527
csendes tag
Hello! Ha mobilnetezni akarok csak az E (edge) jelenik meg, a 3G-t és a 4G-t nem tudom használni, nem jelenik meg, tudna valaki segíteni? Telekomos sim. Köszi.
-
NeverGone
tag
válasz takbence527 #9185 üzenetére
És az adott helyen amúgy elérhető a 3G/4G?
-
azbest
félisten
Régi a sim? A csomagodban nincs valami korlátozás?
A beállítások, továbbiak, mobilhálózatok részen nincs 2Gre állítva a preferált hálózat?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Összetört a kijelző, melyiket rendeljem meg? [link]
-
Bferibörs
addikt
a kártyánál engedélyezni kell a 4 G-t, Beállítások /Mobilhálózatok / Preferált hálózattípus/ LTE/3G/GSM
aztán :[link]
( értelemszerűen, Telekom,Telenor, Voda )[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz takbence527 #9191 üzenetére
1 kártyád van benne ? nem cserélted fel véletlenül, hogy melyiknek adsz netet ha kettő kari van ?
-
Bferibörs
addikt
válasz takbence527 #9194 üzenetére
hát akkor passz, ha mindkét helyen be van kapcsolva a 4G akkor nem tudom mi a gond, egy kártyacserét megérne ha már 3 éves
Nem fogyott el a net kereted ? ?
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz takbence527 #9196 üzenetére
Nem tudsz kölcsönkérni más telót és abban kipróbálni? A kártya csere megéredt ha 3 éves.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest