- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
p5quser
tag
Jelennleg EZT a TWRP -t használom, de csak addig alkalmaztam amíg rootoltam a telefont, mert valamiért szétcseszi az utólag telepített appokat. Érdemes factory reset után rögtön rootolni, azután megvárni egy működő twrp-t. Jelenleg nem találtam olyat, az xda-n is csak tesztelik.
-
-
-
n.csibi933
újonc
Segítsetek légyszi! Nem tudom frissíteni a gyuszimat nugátkrémesre, mert 62%-nál, minden próbálkozás alkalmával megáll, és a hálózati kapcsolat megszakadására panaszkodik, holott minden abszolút rendben és még gyárira is visszaállítottam elõtte.
Mi lehet a gond? Eddig minden korábbi frissítés rendben zajlott...
Köszi elõre is!
-
válasz n.csibi933 #7161 üzenetére
Töltsd le külön, ne itt a Frissítéseknél és tedd fel helyi frissítésként.
Olvass vissza...
-
Bferibörs
addikt
válasz n.csibi933 #7161 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
válasz Bferibörs #7163 üzenetére
Igen erre és figyelj arra, hogy ez a 6.0 ->7.0 -ra frissítő csomag!
A képeden is látható egy fontos figyelmeztetés, alább magyar nyelven ugyanez:
A verziószám: thor_20170214170227
verzió méret: 869.42 MB
Megjelenés dátuma: 2017-2-16Az Android 6.0 és Android 7.0 közötti adatbázis struktúra különbségek miatt ajánlott:
1. A személyes adatok lementése frissítés előtt
2. Frissítés után gyári beállítás visszaállításaHa nem készül gyári beállítás, akkor az alábbi problémák léphetnek fel:
1. Nem lesz alapértelmezett csengőhang
2. A rendszeridő vissza fog állni alapértelmezettre[ Szerkesztve ]
-
-
-
Simmss
csendes tag
válasz petrosilov #3757 üzenetére
Helló Petrosilov!
2017.februárjában vettem egy Thor készüléket én is.
Nekem is előjött ez az elnémulás, újraindítás után ismét van hang dolog.
Először az SD-kártyán volt a hangfájlom. Azt hittem h a kártyával volt a bajom, de miután telefonra másoltam a hangfájlt is így is elnémult 2-3 nap után a telefon. Ezután kezdtem utána olvasni.
Te ezt már 2016 augusztusában tapasztaltad. Azóta eltelt félév.
Tudsz valami megoldást a problémára? -
Simmss
csendes tag
válasz petrosilov #3757 üzenetére
Helló Petrosilov!
2017.februárjában vettem egy Thor készüléket én is.
Nekem is előjött ez az elnémulás, újraindítás után ismét van hang dolog.
Először az SD-kártyán volt a hangfájlom. Azt hittem h a kártyával volt a bajom, de miután telefonra másoltam a hangfájlt is így is elnémult 2-3 nap után a telefon. Ezután kezdtem utána olvasni.
Te ezt már 2016 augusztusában tapasztaltad. Azóta eltelt félév.
Tudsz valami megoldást a problémára? -
-
quailstorm
nagyúr
Hello
Ha már frissítés a 7.0, az baj-e hogy egy nagyon régi 6-os van fenn, nem a legutolsó? Pár órán belül offline frissítenék. Nemrég lett vásárolva és régi van rajta.
-
btz
addikt
-
p5quser
tag
Régi becsípődés, hogy bizonyos időszakonként vagy rendellenes működésnél törlöm a cache-t és a dalvik-cache-t. Sokszor gyógyír. Még a gyári recoban is van ilyen opció. Gyanítom nem véletlenül. Ha ezt hibásan csinálja meg a twrp, akkor az nem jó recovery. Hozzá teszem, engem sem zavar, bár morcos leszek ha egy belakott rendszert nem tudok majd lementeni, ill. visszatenni. Ott ugyanis nálam alap a cache törlése.
-
-
pakardo
tag
válasz Oldman2 #7167 üzenetére
hátha a dalvikot is törli akkor persze,hogy hisztiznek a programok
én akkor szoktam dalvikot is üríteni ha új rendszert rakok,
ha mindenképp cach ürités akkor elég a cache partitions ot üriteni a dalvikot nem szabad egy belakott rendszernél, mert el kezdenek hüjéskedni az apokÜdv : pakardo
-
-
rzoli
senior tag
válasz kakukkmarci #7179 üzenetére
Elvileg kijött a MadOS új, stabil változata, Android 7.1.1 alapokon.
Október utáni Thor készülékekre nem szabad feltenni!!
Új TWRP is van a letöltések között.
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
Botsie
csendes tag
Sziasztok,
Felraktam az összefoglalóban leírtak szerint infinix-el a gyári 05.04-es gyári ROM-ot és azóta nem érzékel a kijelző (csak ritkán és rosszul), mi lehet a gond? Recoveryből próbáltam a gyári OTA-t is, de semmi változás.Botsie®
-
kicsizee
aktív tag
-
The Goth
tag
válasz Bferibörs #7184 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy valamelyik app ugy jelzi, rootolt a teló. Ahogy páran ezt korábban irtuk is. Amugy ez valószinüleg azert lehet mert a Verneenél elég rendesen bele kelett nyúlniuk az op.rendszerbe, hogy működjon ezen a hardveren. Egyébként ez idővel (nekem két újraindítás volt) megszűnik, ugyhogy egyszerüen figyelmen kívül lehet hagyni.
"A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"
-
yohnsee
tag
Sziasztok! Frissítettem a telefonom 7es androidra, de valahogy a régi jobban tetszett. Ráadásul az akku időm is csökkent valamiért. Hogyan tudom visszatenni a gyári 6-os androidot?
AVR
-
NeverGone
tag
válasz The Goth #7185 üzenetére
„Amugy ez valószinüleg azert lehet mert a Verneenél elég rendesen bele kelett nyúlniuk az op.rendszerbe, hogy működjon ezen a hardveren.”
Azért ez egy 8 magos (magonként 1.3 GHz), 3 mega RAM-os telefon. Biztos én vagyok a naiv, de nem gondolom, hogy ez egy gyenge összeállítás, még a mai telefonok között sem, szerintem azért annyira nem kellett széttúrni az alap Androidot. Vagy tévednék?
-
törölt tag
A napokban visszatettem a Nougat-ot. Valami oknál fogva a Nova launcher alatt sokkal jobban merült, mint a gyári launcher alatt, 6-os esetén is. Én azt valószínűsítem, hogy a TeslaUnread volt a felelős a Novánál, azzal valami nem stimmel. Mellesleg a RAM-ot is durván zabálja. A Nova maga nem, de a Teslaunread igen, ezzel együtt az akkut is.
Nougatnál egy funkciót hiányolok, ami nem került bele: "doze on the go" vagy "aggressive doze". Néztem olyan programmal, ami támogatja, ott a program beállításainál nem támogatottnak írja. Lehet ez a funkció kimaradt, pedig a nougat egyik leghasznosabb újdonsága.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Oldman2 #7062 üzenetére
A Premium PU Leather Horizontal Belt Pouch Holster Case ma meg is érkezett.
Nem rossz, de az Ebay fotóin sokkal jobbnak tűnik.
-
Helios46
csendes újonc
Sziasztok!
6-os Android van a telefonomon, thor_20161021192956.
Pénteken egyéb problémák miatt csináltam egy gyári visszaállítást.A visszaállítás óta olyan gonddal küzdök, hogy az eddigi 4-5 nap helyett 2-3 nap alatt lemerül a telefon. Megnézve a beállítások\akkumulátor menüpontban a legnagyobb fogyasztásra a telefon tétlen opciót írja (25-30%).
Van valami ötletetek, hogy mi okozza a fent leírtakat és hogyan lehetne javítani a helyzeten.
-
tintuska
csendes tag
Segítene valaki? Szeretnék olyan fényképezős programot ami megjeleníti a fotózás időpontját.
-
quailstorm
nagyúr
Wakelock Detectorral lehet nyomozni, de ROOT kell neki: Play store [fóliák, leírás]
-
Faterkam
addikt
válasz Helios46 #7192 üzenetére
Ezt a beállítást nézted? Ajánlott a Vernee telefonokon!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
törölt tag
Ébresztő nougat alatt előbb-utóbb önkényesen visszaállítja az alapértelmezett ébresztési hangjelzést a gyári beállításra. Meglehetősen bosszantó hiba.
Egyébként olvastam egy hírt a Vernee saját operációs rendszeréről, mely állítólag nem soká kijön, a hír szerint valamennyi készülékükön elérhető lesz.
-
Faterkam
addikt
válasz quailstorm #7199 üzenetére
Én nem vettem észre a hiányát.
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...