- iPhone topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Netfone
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
psanchez
csendes tag
válasz jester0926 #6040 üzenetére
A sajat, meg egy masik toltovel is probaltam, de semmi. A melegedes sem lehet az ok sztem, nem tapasxtaltam olyan fokut.
Raprobaltam ugy is hogy a feltoltott (83% telefont kesobb ismet probaltam tolteni, de 83%-nal nem megy feljebb.
Eleg bosszanto, de remelem legalabb lejjebb nem megy....
personal
-
kevyn79
újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Ha képernyőképet akarok készíteni, akkor a hangerőgomb le + a bekapcsoló gomb együttes nyomására nem történik semmi. Vagyis történik, mert egy idő után (kb. 10mp) újra indul a telefon. Mit csinálok rosszul? Be kellene még állítanom valamit? Köszi előre is a segítséget!
-
azbest
félisten
válasz Tomek979 #6046 üzenetére
Nekem most két hete van náluk egy Thor. Rákérdeztem emailben. Kiderült, hogy van webes felületük, ahol a megfelelő munkaszám / gyári szám (imei) birtokában lehet online követni a fejleményeket. Látom is rajta, hogy jövő héten kerül sorra az enyém. Szóval, ha valaki szervizelésre küld valamit, erre érdemes külön rákérdezni, akkor nem kell izgulni.
Visszafele pedig gls-sel küldik majd, ha elkészült.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
-
reb-bel
újonc
Sziasztok! Novemberben vettem eustock-tol egy Thor-t, szeretem is, de kaptam most ajandekba egy Huawei p9 lote-ot, es jobban bejon. Szerintetek erdemes eladni a Thort, vagy csak akkora buktaval lehetne, h erdemesebb megtartani? Valakinek tapasztalata? Koszonom!
-
azbest
félisten
válasz reb-bel #6057 üzenetére
mi értelme van ennek? Nem tudjuk neked mi számít buktának.
Felteszed valahová eladásra olyan áron, amennyiért megválnál tőle. Leírod oda pontosan, hogy milyen állapotban van, hogy honnan való és hová érvényes a garancia, megvan-e a számla garipapír hozzá... stb...
Ha valakinek kell úgy és annyiért, akkor megveszi. Ha nem, akkor megmarad.
-
Baryka007
őstag
Üdv ! Lassan egy hónapja vagyok Büszke tualjdonosa egy Vernee Thornak... De nem tudok rájönni, hogyan lehet háttérképet beállítani neki launcher nélkül úgy hogy gördíthető legyen. Oldalváltáskor, ötlet?
-
törölt tag
Ott mi? Ott (=ahova jutunk asztalon röviden - nem kell hosszan - megnyomva a bal navi gombot) lehet hátteret beállítani az asztalnak meg a zárolási képernyőnek, plusz widgetet hozzáadni, de gördíthető nem lesz a háttér. Vagy hol kell hosszan nyomni a bal navi gombot? A háttér kiválasztásánál semmi nem történik.
-
Baryka007
őstag
-
jodován
tag
Nekem folyamatosan repedezik az üveg, pedig sosem ütődött meg a készülék. Ritkán veszem le a hátlapot (4 hónap alatt: 1. SIM berak. 2. takarítgat. 3. SIM megigazít. 4. microSD berak), de mintha összefüggésben lenne, az új repedések megjelenésével. Ez mennyire gyakori probléma? Garanciális? Köszi!
[ Szerkesztve ]
sanszos -> van rá esély, hogy ez a szó ne használódjon többé?
-
jodován
tag
válasz bollokcs80 #6069 üzenetére
köszi! (f@szm )
sanszos -> van rá esély, hogy ez a szó ne használódjon többé?
-
-
p5quser
tag
válasz Baryka007 #6074 üzenetére
Most leteszteltem; ha a "kép beállítása mint"-re tappolsz, feldobja a háttérként, vagy kontaktként való beállítást, ott a hátteret kiválasztva telibe zoomolja a képet (valószínűleg felbontás szerint) ott pedig már csak okézni tudsz a bal felső sarokban. Utána már gördül nekem a háttér is.
-
tirszin
senior tag
válasz Baryka007 #6074 üzenetére
Erre van egy ötletem, használj egy oldalt és a menüből indítsd a többit.
A menü "gombot" sem nehezebb megbökni, mint görgetni balra-jobbra.Én mindig így állítom be az Androidot, ezért ez a görgetés fel sem merül.
[ Szerkesztve ]
Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
törölt tag
-
Baryka007
őstag
válasz tirszin #6078 üzenetére
Alapból nekem is úgy van. Sőt alul az alsó fix sorban van egy mappám amiben 9db appom van. A főlapon csak zenelejátszó van meg egy óra widget. De jobbra egy reminder app ami fontos mert nem valami szivacs az agyam Balra meg egy időjárás. És idegesít hogy nem gördül az a háttér ( sokkal szebb lenne )
Szerk.: De akármilyen launcherrel állítok be hátteret. Akkor ha utána visszaállítom a gyári launchert ( Főoldal ) akkor gördül ... Ezt érti valaki ??
[ Szerkesztve ]
-
tirszin
senior tag
válasz Baryka007 #6080 üzenetére
Mert az a másik launcher be tudja állítani az oprendszerben (androidban), hogy görgetődjön. Ha leveszed, akkor pedig ez a beállítódás már úgy marad és a gyári esetében is működni fog.
Ba cy lus:
A widgetek elfelejthetők úgy, ha egy ikont használsz helyette, amire kattintva megnyílik kb. u.az (maga az alkalmazás), csak még ugyebár több infóval. Ráadásul így még az erőforrásokat sem zabálja, mert csak akkor fut, ha látni akarod. Egy kattintást és egy kilépést sztem. azért ki lehet bírni.[ Szerkesztve ]
Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
törölt tag
válasz tirszin #6081 üzenetére
Van 3 gb ram a thorban, amiből általában a fele foglalt, miért spórolnék? Ráadásul így gyorsabban jutok információkhoz. Én WP alatt is imádtam az élő csempéket. Sőt, a leglényegesebb dolgokat wp alatt kiraktam a zárolási képernyőre (lockmix alkalmazással, android alatt is jó lenne hasonló, egyelőre nem találtam), 100x kényelmesebb, mint 4-5 alkalmazást x időközönként megnyitni és onnan kibogarászni, ami érdekel.
-
tirszin
senior tag
válasz #56474624 #6082 üzenetére
Ízlés és szokás dolga, persze.
Nekem az órából pl. elég infó, ami az értesítési sávon látszik.
Az időjárásból pedig úgyis kevés, amit pl. az időkép ki tud tenni. Szóval a széltérkép, radarkép miatt mindig be kell lépnem az alkalmazásba. Amit a widgetje közöl, a hőmérséklet és hogy borús-e az ég, az látszik, ha kinézek az ablakon.
Hát kb. ennyit érnek nálam a widgetek.Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
törölt tag
válasz Aethelstone #6084 üzenetére
Az nem használja az akksit, ha ötször-hatszor annyit pöcsölsz, míg hozzájutsz a kívánt infóhoz? Meg teljesen mindegy, úgyis naponta töltöm, annyit meg bőven megy így is. Első a kényelem, én nem vagyok mániákus, aki szereti sokat nyomkodni a telefonját.
-
BandiHUN
veterán
válasz tirszin #6083 üzenetére
Este azért,és bentről nem feltétlenül látod,és a hőmérőhöz se állsz fel odaballagni,hogy pl.hűl a levegő,stb,vagy adott esetben vihar fog jönni,akármi,azért nem rossz a widget.Kicsit a telót is feldobja...és kényelmes.Pedig nekem otthon is,munkahelyen is van külső mérős időjárásállomás is.De sok widget van,ami ugyanúgy 1x1-es,mint egy ikon,csak épp így megváltozik,interaktív,és adott esetben ugye műveletet is mást csinál,adatot közöl,pl.alapesetben csak appot nyit,de pl.üzi esetén kijelzi,és már azt nyitja meg.
Órából pedig kényelmesebb lehet,hogy az ember nagyobban látja pl.Bár erre elék a lezárt képernyőn a nagyobb óra.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
frenk1
aktív tag
android 7-ről van már hír?
-
azbest
félisten
Jó fejek a waytekesek, kértem a hibajelentésnél, hogy megelőző jelleggel a jack-et is forrasszák át és a munkalap szerint megtették. Nem volt még elromolva. És persze az elromlott töltést is. Anélkül mondjuk nehéz lett volna bekapcsolni
Valami sw frissítést is írnak, bár úgy tudom a legfrisebb 6-os volt fenn.
Hamarosan visszetér ezek szerint hozzám a kis aranyos[ Szerkesztve ]
-
Baryka007
őstag
Egyelőre csak Unofficial CM14 Nougat van Thorra. Én már ki rootoltam az enyémet, és van TWRP is a Thoromon... Szóval elméletben feltudnám telepíteni. De eszem ágában sincs, sok a BUG még benne azt írják. Nekem jó a Marshmallow is. Persze, ha lesz official bugmentes CM14 rá, akkor már tolom is fel
Bár nem tudom, hogy megéri -e majd a gyári támogatástól elugrani a Cyanogenmodba... Ezen gondolkoznék előtte.
-
azbest
félisten
válasz Baryka007 #6090 üzenetére
Ó, ahogy olvasom a MAD 7.1.1 stable 5 verziónál:
"ATTENTION! DON'T FLASH IF YOU BOUGHT DEVICE AFTER OCTOBER AND DEVICE ALREADY CAME WITH OCTOBER SOFTWARE PREINSTALLED"Szóval valami komolyabb változást hozhatott az októberi hivatalos update, amire nem ajánlott feltenni.
-
törölt tag
fb-on csíptem el, valószínűleg a thornál is hasonló lehet a helyzet:
Adrian Marques
Translated from Spanish
Many of those who we trust verne and bought the Apollo lite we feel betrayed, you promised Android 7.0 for December 2016 and not in the month of January 2017 is there any news on the update. As you may realize verne, the people that we put our trust in...See More
See OriginalLike · Reply · January 18 at 3:55pm
..
Jacky Zou
Jacky Zou hi, we won't forget that, we are waiting for MTK release the needed resource to us to get Apollo Lite updated to Android 7.0, MTK still didn't release this for all the 10-core smartphones yet.
Like · Reply · January 20 at 10:30am
[ Szerkesztve ]
-
User64476
őstag
válasz Aethelstone #6096 üzenetére
Pont ezt mondom, soha napján fog az MTK ezzel szórakozni.
-
Baryka007
őstag
válasz marositech #6094 üzenetére
Én itt találtam Nougat 7.1 CM14 et Vernee Thorra
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest