Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    válasz Danex #1760 üzenetére

    Szerintem egyén függő. Én is úgy vagyok, hogy ha van egy feladat, amíg van időm megpróbálom megoldani és nem a kifogásokat keresem, hogy miért nem fog menni. Mert mindig azt a legkönnyebb mondani, hogy "nincs esélyem, úgyse sikerül" stb. Bálint sportoló volt, gondolom belenevelték, hogy ne adja fel sose. Vivi többször nekifutott, míg Moh sportoló létére szerintem is feladta.
    Mikor magyarázta meg Bálint, hogy miért adta fel a másik? Meg, hogy gyáva? Ő azt mondta Moh-nak, hogy feladta. Moh szerint elbaszta, erre mondta Bálint, hogy nem elbaszta, hanem feladta. Moh érvelt, hogy vérzett 4 foga, erre Bálint érvelt, hogy Vivinek is. Annyit mondott Moh-nak még, hogy próbálta-e középen bedugdosni. Moh erre azt mondta, hogy nem fért be úgy sem. Vagy te hol láttad, hallottad ezeket?

    Renátó csak azért nem futott, mert akkor biztos volt benne, hogy Gina nem viszi ki. És neki volt a legnagyobb pofája beköltözéskor, hogy célja az, hogy lefogyjon. Igaz nem hízott, de semmit nem tesz, hogy fogyjon. na itt lett volna egy jó alakalom elkezdeni :D

    Bálint miért jelentkezett volna? Ő megdöntött egy rekordot. Renátó arra is annyit mondott, hogy nem volt nehéz dolga, mert csak állnia kellett egy helyben, persze ezt se Bálint szemébe mondta.

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák