- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szagabor
tag
válasz plesotamas #6453 üzenetére
Most is van root és recovery is fent.
Most nézem hogy amit linkeltél annak a EZISTENZ 3.1.5 van mos fent.
Amit az 5. pontba kell fleselni fix_game.zip az mire jó? -
elektropocok
tag
válasz szagabor #6454 üzenetére
Valaki felrakta már ezt az új sw-t? Android 4.4.4 (23.0.1.A.0.167) Nem merem mert én csak rosszat hallotam róla... Bár ha felraknám akkor már gyári beállításokkal indítanék. Nekem Telekomos telóm van .314-es végű sw-vel.
U.I: Új hozzászólással akartam írni csak elbasztam.
[ Szerkesztve ]
-
plesotamas
tag
válasz szagabor #6454 üzenetére
Nekem is eXistenZ 3.1.5 rom van fent, és azért nem tettem fel .167 romot mert semmilyen pluszt nem ad a mostanihoz képest.
A következő rom ami ezután majd felkerül az már nyalókás lesz.
Belenéztem a gamefix zip-be és két betűtípus (Droidsans, Droidsans-blond) javítás és az adreno-hoz van egy lib fájl, gondolom ezért kapta a gamefix nevet. -
őstag
válasz elektropocok #6455 üzenetére
167-re már van Telekomos frissítés
-
elektropocok
tag
válasz Sebibalu #6457 üzenetére
Tudom! Nekem is ugat teló. De csak rosszat olvastam erről SW-ről Ezért várok,hogy aki felrakta megoszthatná tapasztalatait. Mivel én biztos nem wifin frissíteném hanem full gyaluval. Mivel tudom mennyire kényes a droid egyszer Wifi-s frissítés után összeomlott a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
szagabor
tag
válasz plesotamas #6456 üzenetére
Ha a 3.1.5-hőz hépest nincs semmi újdonság akkor én is megvárom a nyalókásat!
-
kirby76
tag
Tudtok esetleg ajánlani (ebayről pl.) használható autós tartót, amit a szellőző rostélyba lehet rögzíteni?
Gyakorlati tapasztalatokat is szívesen fogadok.
Köszi! -
Exelsior
senior tag
Na én erre értettem de egyből lehurrogtak.Nem véletlen mondtam.
[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
Morph33
tag
válasz katona.jozsi #6451 üzenetére
Menj vissza egy pár oldalt, ott le van írva részletesen, képeket is linkeltem. Nem lett javíthatatlan, csak leszedtem a hátlapot, ami el is repedt közben és kitakarítottam a telót belülről. Ez még augusztusban volt, azóta is működik. Annyi a baja, hogy a víz/homok bejutott a képérzékelő szenzorra is, így van 2-3 folt a képeken azóta, úgyhogy majd egyszer ezt ki kell cserélnem, de az újra hátlapcserével jár, így egyelőre hagyom.
-
Gyuracell
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg használt Xperia arc-om megérett a cserére, az utódot egy jó ideje már keresgélem, eddig úgy néz ki, hogy a Z2 lesz a befutó. Két kérdésem lenne a mobillal kapcsolatban amire nem igazán találtam még eddig választ:
A kezdeti minőségi ingadozások mennyit változtak az utóbbi időben?
Mivel még sokallom a szolgáltatók/hivatalos boltok árait így GSM boltból szándékoztam beszerezni a telefont. Persze saját tapasztalat híján csak a fórumos és Árukereső.hu-s véleményekre alapozva két hely jöhet számításba (B-tel és Nextelshop), a 120-125 ezer közötti áraik már elég barátiak. Egyetlen komolyabb hátrány természetesen a garancia, csak 1 év forgalmazóit kapnék mind a két üzletben, amely a rövidebb időtartamtól eltekintve nem is biztos, hogy sokkal rosszabb lenne mint a Cordon által intézett gyári garancia. Ezzel és a fentebb említett üzletekkel kapcsolatban szívesen olvasnék bármilyen véleményt.
Válaszokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
elektropocok
tag
válasz Gyuracell #6466 üzenetére
En egyszer vettem bolti garis telefon azota soha tobbet. Ujgsm.hu-rol futar hozta. 3napon belul kiderult gaz van vele. 8napon belul visszakellet volna hogy vegyek neten rendeltem. De nem kuldjem visszahozzajuk szervizbe. Telefon UK-s volt.angol tolto volt hozza. Átalakító sehol. Szal en inkabb biztos forrasbol vasarolnek.
-
Balazsk988
csendes tag
Sziasztok!
Csatlakozzatok minél többen a facebook csoporthoz, hogy akár ott is hatékonyan tudjuk egymást segíteni kedvenc telefonunkkal kapcsolatban. Legyünk minél többen!
https://www.facebook.com/groups/618871791559188/
-
dejvid8
őstag
Üdv!
Már a G2-es topicban feltettem ezt a kérdést, de kiváncsi vagyok, hogy Nektek mi a véleményetek.
Szóval:
Új telefont akarok venni, és leginkább a G2 és a Z2 közt gondolkodok.
Az áruk nem sokban különbözik, de a Z2 hardveresen talán jobb (?!) , viszont a külseje annyira nem jön be. (ugyanolyan képernyő méret, és sokkal nagyobb a telefon...)
A G2-nek bejön a külseje , főleg a vékony káva miatt.
Szóval inkább a G2 felé húz a szivem, de lehet hogy jobban megérné a Z2? (fontos lenne hogy smooth legyen a telefon, nem szeretek pl a névjegyzékekre 5 másodpercet várni hogy bejöjjön...)
Van itt olyan akinek mindkettő van/volt, esetleg váltott egyikről a másikra?
A Z2 15 ezerrel drágább a 32GB-os G2-től.Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
elektropocok
tag
válasz dejvid8 #6470 üzenetére
Szerencséd van mert nekem g2 volt előtte. Lg-nek a kijelzője gyönyörű. Erre nincs mit mondani. Aksi üzemideje szintén. Ami negativum:strapaállóság. Nem bővíthető. Én emiatt adtam el. Sony z2-vel nekem annyibajom van,hogy félév után kikopott micro sim micro usb takaró és amikor zsebből kiveszem szinte esetek 70%-ban nyitva van. Lg-t pedig ha elejted akkor búcsút modhatsz a szép kijelzőnek. Tehát ha lg választod akkor úgy vigyázz rá mint a húsvétinyúl a hímes tojásra.
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz elektropocok #6471 üzenetére
Egyébként ez az ajtó kopás megelőzhető, ha mágneses töltőt használsz, így nem kell nyitogatni az ajtót...
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
dejvid8
őstag
válasz balazs0102 #6474 üzenetére
Hát, úgy gondolom hogy a G3 nálam teljesen ki van zárva, nem jön be annyira.
Szóval még mindig erősen gondolkodok a G2 és a Z2 között. Egyszerűen nem tudom eldönteni.
Egyik nap mikor felkelek, eldöntöm magamban , hogy na,G2 lesz! Másik nap már azt döntöttem el hogy a Z2 lenne a jobb választás.
Talán ha Z2-nél nem lenne ilyen nagy felesleges fekete sáv a képernyő felett meg alatt, gondolkodás nélkül megvenném.De így hogy van, a G2 külsőleg jobban tetszik, és tényleg nem tudom hogy melyiket válasszam.
Bár a Z2-nél csábító a korszerűbb processzor, a 3GB ram,és talán a bővíthetőség is. Ahogy olvasgattam, az üzemidő nagyjából egyforma.(#6471) elektropocok ,
Mennyivel jobb a G2 kijelzője a Z2-nél? Nagy a különbség? Szeretem ha fényes,részletes és szép szinek vannak.
Bár gondolom a Sonynál sem olyan rossz a helyzet...[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
mackosajt
addikt
Napokban nejemnek érkezik egy Z3 Compact.
Remélem nem bánom meg, hogy rábeszéltem.
A Z2 nekem nagyon jól elvan az új softtal.
Legalább lesz összehasonlítási alapom is márkán belül.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
pusihusi
addikt
Sziasztok a Droid 5 nincs még?
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Téves
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
Melon87
tag
Helló!
Van valami nagyon jó tok a telefonra ami extra ajánlott (pénz emberi keretek között nem nagyon számít)?
Én ezt néztem ki magamnak, nem tudom, hogy jónak számít e?
A barátnőmnek jött ma egy ilyen márkájú tok a G2-jére elég minőségi darabnak tűnik!
Meg esetleg hogy ez a smart window dolog jól működik a z2-vel is?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Dr.Anonymus
addikt
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni tőletek.
Erősen gondolkozok a vásárláson, egy ismerősömnek javasolnám a készüléket.
Tudtok mondani pozitív-negatív véleményeket a telefonról?
Elsősorban tulajok véleménye érdekelne.
Előre is köszönöm -
spawn21
veterán
válasz Dr.Anonymus #6482 üzenetére
Pozotívum:
aksiban nagyon-nagyon jó.
Standby-ban nekem 10 napig is elment.
Kamera nem rossz,
zenében Sony minőséget hozza
stabil, nem fagy, nem akad.negatívum:
kicsit halk hangszórók
ajtók nem annyira stabilak (ha folyton nyitogatva vannak, lazulni fognak)
érdemes dokkolót venni hozzárészemről ennyi, amit érdemes elmondani
s24U+15p
-
-
spawn21
veterán
válasz Dr.Anonymus #6484 üzenetére
nekem csak akkor halk, amikor mondjuk Youtuberól hallgatok valamit. Azon kívül nincs bajom, viszont a zajszűrést érdemes kikapcsolni, mert addig nagyon rosszul fognak hallani.
s24U+15p
-
spawn21
veterán
válasz Dr.Anonymus #6486 üzenetére
Bizony, bizony.
Ha jobb volna az aksija, még a mai napig azt használnám
s24U+15p
-
pusihusi
addikt
válasz dejvid8 #6475 üzenetére
Szia én is hezitáltam a G 3 és a Z2 között. Kipróbáltam 1 napig a G 3_at kurvára laggolt. Szóval igaza volt a teszteknek hogy hardver gyengus a kijelző felbontásához. S így lett Z 2. Z3-ert nem adtam ki +40000,-ft.-ot majdnem ugyanaz a hardver. spawn21ekem mágneses tőltőm is van. Akkor nem lesz dokkolom 8000-ért
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
-
mackosajt
addikt
válasz Melon87 #6481 üzenetére
Én "bevarrt zsebű" ember vagyok.
4 GBP-ért vettem anno "Flip Wallet PU Leather Cell Phone Case Skin Cover Stand For Sony Xperia Z2" megnevezéssel.
Dokkolót is vagy 1500 Ft-ért.
Mindkettő máig tökéletes.
Asszony Z3c-jére is megrendeltem hasonlót.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
toto0569
addikt
-
plesotamas
tag
Van gyári vezeték nélküli kapcsolódási lehetőség is, én azt használom és tökéletes ugyan olyan mintha kábellel csatlakoznék csak gyorsabb, a sebesség router függő.
Úgy is működik ha mind a két eszköz wifi-n csatlakozik, pl laptop+teló.
Maga a csatlakozási lehetőséghez lehetne egy widget, mert mindig be kell navigálni hozzá, de kibírható.
Amúgy ha a telefont csatlakoztatjuk a géphez és ha a teló is ugyan ahhoz a routerhez van kapcsolódva mint a gép akkor a telefon automatikusan felajánlja a párosítást a géppel. -
mackosajt
addikt
válasz pusihusi #6495 üzenetére
ebay
pl ezt simánVagy ha a fehér megfelel, ami elvileg fix nyílású (a fekete több vastagsághoz való - tokkal, vagy tok nélkül is használható)
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest