Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kispotter

    tag

    válasz Steve198310 #7007 üzenetére

    Semmi baj nem lett volna ezzel, csak úgy kezdődött nekem is, hogy a telefon 55%-nál kikapcsolt döglődött az aksi sokáig használtam így aztán elegem lett.. Rászántam magam megcsináltattam egy samsung szervizben 10 ezer volt az akksi, 10 ezer a hátlap, mert törött volt meg 3 ezer a rezgőmotor.. Megcsinálták nagyon jó lett örültem aztán rá 2 hétre leejtettem egy kőre.. Bár ennél sokkal nagyobbakat is esett a telefon sokszor meglepődtem mennyire bírja a 3 év alatt, de most valahogy összetörött.. 30 ezret mondtak rá mindenhol, de az androidshopba megkértem a srácot ha ebayről rendelek kijelzőt hozzá 8 ezerért beszerelik e azt mondta persze nem is szokott gond lenni velük... Úgy voltam vele ha most költöttem rá 23 ezret ennyit még megér. És nem igazán lett jó.. Szóval pocsékba elment rá sok pénz és alkatrésznek sem kell sehol sajnos.. Szóval kár volt minden.. Ha nem cserélek benne aksit akkor egyből vettem volna új telefont így felesleges pénzkidobások voltak sajnos.. De ebből tanul az ember.. Az biztos ha véletlen összetörik egy ismerősöm telefonja vagy az enyém soha nem javíttatom nincs értelme.. sajnos új készüléket kell venni.. Neked mennyibe volt anyagiba végül mi lett vele??
    Én beleszerelmesedtem az S7 edge-be meg is fogom venni csak várom a black friday-t hátha.. ( Egyébként szerintem a samsung ugyanazért az árért jobb telefonokat kínál mint a sony legalább is minőségben kijelző, hang, stb tuti)
    Egyébként szerettem ezt a Z1 et nagyon, de hát eljárt az idő felette, de ha nem töröm össze még 2 évig telefon lett volna az tuti és megállta volna a helyét!

    Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...

Új hozzászólás Aktív témák