- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
újra az aksi téma, ma ballagás volt, végig kezembe volt , fénykjépeztem, neteztem rajta, és egész jól bírta. bár azért estére le merült, de szépen vígan jelezte is hogy hol jár az aksi, nem 70%-át adta meg magát hanem 15nél jelzett, aztán onnan is szépen lassan elfogyott a szufla.
-
demars
addikt
válasz jekisa19 #30400 üzenetére
Igazából tudod, de szerintem nem lesz tartós. Ha beázott a bejutott víztől oxidálódott ott más is. Idő kérdése mi fog meg makkanni benne. Ha magad cseréled olcsón rendelt kijelzővel akkor ok.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Theory66
aktív tag
Sziasztok!
Betojt részlegesen(1x megy 1x nem, nem a hálózat a hibás) a wifi a telefonomban, írtam is ide 2x de sajnos nem tudtatok válaszolni a felmerülő kérdésekre.
Arra gondoltam hogy megpróbálom kicserélni a modult, és ha úgy is meg lesz bontva a hátulja, kicserélném az akksit és a hátlapot is, mert eléggé karcos. A baj az hogy nem emlékszem mennyit bírt a teló mikor megvettem, most egész napos wifi és feles kijelző fényerő mellett átlagos felhasználással(kicsi böngésző, facebook, messenger,e-mail) reggeltől estig bírja. Normális ez, vagy már csökkent a teherbírás? Lehet nagyobb akksira cserélni? A hátlap és a wifi modul kb 3500-4000 Ft lenne + az akksi ára. Érdemes szarakodni vele ha el akarom adni, vagy adjam el inkább wifi hibásan, mert nem nyerek a cserékkel semmit? -
draco31
veterán
hello!
Adott egy ilyen 20-as masina. PC Companion javítás közben leállt a telefon, az akku feladta, azóta tégla, vagyis töltőre villog lassan a led pirosan, kb ennyit tud. Éleszthető ez így még?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
btomp
csendes tag
Sziasztok!
Szeretem ezt a telefont, de azért vannak bosszantó dolgai is, korábban már írtam a kijelző problémámról.
Tervezem, hogy lecserélem, és az érdekelne, hogy szerintetek előrelépés lenne-e egy Huawei P9lite, mert árban most ezt tudnám megengedni magamnak.
Nagyrészt játszok a telefonnal, filmezek.
Fontos a stabil, akadás mentes alkalmazás váltás, és a fotózás.
Van olyan aki használta mindkettőt és tud összehasonlító véleményt írni?Más:
Egy ideje hamar ledobja a wifit a teló, visszacsatlakozáskor látja a hálózatot, kapcsolódást ír, de sokáig nem kapcsolódik. Ugyanezt a hálózatot egy galaxy A3(2016) is használja, sokkal stabilabban.
Rendszer visszaállítással, javítással van esély, hogy megoldódik?
A 4 szervízben eltöltött idő alatt volt neki már és úgy emlékszem, hogy ez régebben is problémám volt.
Előre is köszönöm a válaszokat!Ha én három madár lennék, látnám magam, ahogy magam alatt elrepülök!
-
Theory66
aktív tag
Felkapcsolódsz egy wifire amit használsz egy ideig, aztán eldobja a telefon a kapcsolatot és nem tudsz visszakapcsolódni? Nálam ez a helyzet, valószínű rendelek wifi modult és kicserélem hogy el tudjam normális áron adni, majd írok hogy megoldódott-e a cserével.
UI: Visszaállítás és másik rom nem segített, pc companionos újrahúzás sem
[ Szerkesztve ]
-
Theory66
aktív tag
Srácok szétkaptam a telefont.
Ha jól gondolom, a középső műanyag keret alján van a wifi modul az alaplap felőli oldalon. Nagyon könnyen lejött a hátlap és a keret is, és ahogy nézegetem úgy szorítja rá az alsó 2 csavar és a ragasztás a modult a csatlakozókra. Kicsit poros is körben, lehetséges hogy elgyengült a ragasztás, és nem megfelelően szorította a modult a keret, ezért bajlódik a wifi hálózattal?
Ha visszapakolok ragasztó nélkül mindent, és beleteszem egy tokba 1-2 nap teszt idejére nem lehet baja a telefonnak ugye? -
Theory66
aktív tag
válasz kelly416 #30418 üzenetére
Úgy veszem észre elmúlt a probléma, most szépen váltogat a lakásban fellelhető 3 router közt, és le sem dobja egyik wifi csatlakozási pont sem. Annyi gond volt, hogy este töltés/használat közben kikapcsolt túlmelegedésre panaszkodva, de szerintem ez azért van, mert nem rendesen fekszik fel a hátlap mint beragasztva, és nem tudja jól leadni a hőt. Rendeltem is hozzá ragasztót, amint megjön rakom össze.
-
törölt tag
Hali! Van egy z1c-m ami egyik pillanatról a másikra kikapcsolt. Azóta semmire sem reagál. Neten olvastam hogy a z1 szériánál előfordul ez a "hirtelen halál" dolog hogy egyik pillanatról a másikra úgy lemerül az akksi hogy utánna nem tudja felvenni a töltést. Már mindent kipróbáltam amit találtam róla a neten (kivéve a mágneses töltést mert nincs olyan töltőm) de nem tudom életre kelteni. Járt már valaki így? Kuka lett a telefon?
-
-
kelly416
veterán
válasz #19784448 #30425 üzenetére
Passz. Vagy keresel valakit, aki köcsön ad Neked egy akkut addig, vagy keresel olcsón egy hibás, de erre még jó akkut, vagy keresel egy szervizt, ahol ezt megcsinálják...
Dobj fel hirdetést hardverapróra. Jobb ötletem nincs. Ingyen úgy sem hiszem, hogy meg tudod majd csinálni az adatmentést.
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Melyik most erre a telefonra a szerintetek legjobb rom?
Nincs sokat nyomkodva,leginkább csak beszélgetésre van használva a telefon+néha gps. -
lsebestyen
addikt
Sziasztok! Van bevált olcsóbb üvegfólia ebayről? Rendeltem egyet ismerősnek, de a közelségszenzornál nem volt kihagyva a fóliából, ezért meghülyül tőle a telefon hívásnál...
-
kelly416
veterán
válasz lsebestyen #30433 üzenetére
Van bevált, de nem olcsó, meg van olcsó, de nem szokott beválni.
-
Theory66
aktív tag
válasz kelly416 #30420 üzenetére
Hehe újra itt ... 2 nap használat után megkeveredett újra a wifi kezelés, addig semmi gond nem volt vele.
Azt vettem észre ha egy bizonyos ponton megnyomom a középső keretet, sikerül visszacsatlakoznia a wifire, amivel előzőleg többszöri erőlködés után sem sikerült. Elengedésre eldobja újra. Keret levesz, újra visszarak után szintén működik egy ideig, aztán megint keverc. Rendeltem hozzá egy [Ilyet] hátha megoldja a problémát. Esetleg más tipp amivel visszahozhatom az élők sorába? Szerettem nagyon nem szeretném ha egy wifi hiba miatt lenne kuka. -
Theory66
aktív tag
válasz glacious #30436 üzenetére
Még nem késő, addig nem rakom úgysem össze, míg nem lesz jó. Ha antenna kábel lenne a hibás nem lenne egyáltalán jel nem? Nálam jel van, kapcsolódik is, csak egy idő után megzavarodik, eldobja a kapcsolatot és nem tud visszacsatlakozni se az előző, sem másik ponthoz.
UI.: Közben néztem egy szétszedős videót, a compactban szerintem nincs antenna kábel, csak a sima z1-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
Üdv!
Lenne 2db Class10-es Micro SD HC kártya, egyik 32 Kingston, másik 64GB-os noname.
A gép és a telefon is felismeri mindkettőt, nincs elveszett hely rajtuk, másolni is tudok rá.
Zenét és képeket próbáltam, előbbi megy gond nélkül viszont a képek kb 1/3-át nem nyitja meg. Ha gépre kötöm se működik. Vagy feketeség, vagy csak a fele van meg. SD Formatter és h2testw-el sem mentek. Töltöttem le valami appot, ami nem érzékelte a gyártót, a Kingstonnál nem értem miért.Valakinek valami ötlete a kuka helyett?
-
kelly416
veterán
válasz Grave_444 #30438 üzenetére
Szerintem hamisított kártya némi kis hibával. De tudtommal a kamu-tárhelyes kártyák látszólag veszik és tárolják az adatot, csak pont kinyerni nem tudod onnan. Vagy nem jól tudom?
De nyakamat rá, hogy erre is van topik. Minden idiótaságra van, én is mindig bekérdezek valamit valahol, amikor úgy gondolom, hogy nincs topikja, és mindenről kiderül, hogy van.
-
Grave_444
nagyúr
válasz kelly416 #30439 üzenetére
Az egyik tuti hamis, tudtam is, hogy nincs márkája, de a Kingstont én bontottam ki a csomagból.
Írtam máshova is, de hátha volt valakinek hasonló.
Azért érdekes, mert ha mondjuk egy adott videót nem tárolt normálisan utána csak azt az egy fájlt másoltam rá úgy meg ment. Egyszerre sokat próbáltam eddig.
[ Szerkesztve ]
-
RpPRO
őstag
Ma reggel SuperSU frissülni akart, hát hagytam.
Azóta bootloop.
Van rá esély, hogy rom újrahúzás nélkül visszakapjam a telót? Mircinko 6 van fent.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok!
1: a legutolsó (236-os?) central europe firmware-t be tudná valaki linkelni ftf-be, mert sehol nem találom...
2: mivel érdemes/lehet rootolni?
köszi
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
kelly416
veterán
válasz neil_mullen #30446 üzenetére
A flashtool-lal le tudod szedni, pontosabban a flashtool-ban lévő xperifirm-el, ha jól emlékszem.
Keress rá a fenti szóra, és ilyeneket találsz, amik segíthetnek Neked.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz neil_mullen #30448 üzenetére
Letöltöd a legfrissebb Flashtool-t, majd feltelepíted. Flashtool-on belül elindítod az XperiFirm-et, letöltöd vele a megfelelő FW-t. Amikor az XperiFirm-ből kilépsz, a Flashtool elviekben egyből megcsinálja az FTF-et. Ennyire egyszerű.
-
Angulo
tag
A Mircinko 6 Romhoz van valahol részletes leírás?mert az összefoglalóban az oldal linkje van ott meg video van,telepítés leírás nincs. Először csinálnék ilyet,leírás nélkül nem szívesen próbálnám,nehogy kinyírjam a telefont. Megéri feltelepíteni,jobb mint a gyári?
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest