- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz Dark Archon #30850 üzenetére
Ez nem nagyon telefonspecifikus dolog. Nem biztos, hogy kapsz érdemi információt.
-
addikt
-
kepeszt
tag
Sziasztok.Tv re szeretném rákötni usb-n,de sehogy sem látja.
Fejlesztő vagyok,és bekapcsoltam az usb hibakeresést is.Mit kell még nyomkodjak hogy megtudjak nézni egy filmet a telóról? -
zekk007
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy sehol nem találok utolsó 5.1.1-es gyári romot amit feltudnék rakni Flashtools-al s a Xfirm se működik már rég... Esetleg tudna nekem linkelni valaki ha nagyon szépen megkérném? Segítségeteket előre is köszi!
-
zekk007
aktív tag
Köszi de erre gondoltam hogy nem működik.....
-
szakmate1993
csendes tag
Sziasztok! A telefonomban lévő rezgőmotor sajnos megadta magát. Eleinte csak a rezgés mértéke csökkent, illetve furtsa zizegő hangot adott ki rezgés közben, de most már egyáltalán nem érezni a rezgést. A teló három és fél éves, szóval garancia nincs már rá. Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e emberi áron cserélni a rezgőt? Ha csak az alaplappal együtt lehet, annak gondolom horror ára van. Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv:
Máté -
Gyurka81
tag
válasz szakmate1993 #30861 üzenetére
Szia,kb 2-3000 ft a rezgőmotor,plusz a 2 ragasztó (ha jól tudom,hátlaphoz meg a házhoz) meg munkadíj,bármelyik szervizes megoldja
-
kelly416
veterán
válasz Gyurka81 #30862 üzenetére
És mivel fokozatosan ment tönkre, elég jó esélye van rá, hogy tényleg a rezgő cseréje lesz a megoldás, mert én jártam úgy is (nem, nem z1c, hanem még SonyEricsson T610), hogy a rezgő súlya mellé beesett egy kis elszabadult műanyag darab (egy leejtés következménye lehetett, ami külső sérülést nem mutatott és belül is valami érdektelen törhetett le), ami meggátolta az excentrikus súly elfordulását. Ott elég volt kiszedni a darabkát.
-
zsbacsi
csendes tag
Sziasztok! Hátha valaki így látatlanban tud segíteni.
Nekem még szépen működik a z1c-m,de a mircinko rom plusz funkcióit ki szeretném próbálni. Megpróbáltam az ottani segédlet szerint feltenni az új rendszert, de a kingroot és supersu telepítés után a számítógépen a cwm/twrp recovery program nem látja a telefont,így az már nem telepít semmit és ez miatt a rom-ot már nem tudom feltenni. Néztem a mircinko oldalról letoltheto softwarenek egy újabb verziójával is,azzal is ugyanez.
Van esetleg valami másik program, amivel rom-ot lehet cserélni? Vagy mi lehet az ok,hogy a recovery nem látja usb-n a telefont és nem telepít fel semmit?
Köszi a segítséget előre is! -
mulatosdj
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. A külsőre még kíváló telefonom aksija megadta magát. Tudnátok ajánlani nekem valamilyen helyet Szabolcs esetleg Hajdú megyébe ahol nem túl drágán kicserélnék nekem az aksiját? -
edk-
őstag
válasz zsbacsi #30865 üzenetére
Valamit félreértesz. A recovery nem a számítógépen fut, hanem a telefonon magán. CWM/TWRP akkor lesz, ha felrakod, addig gyári (abból nem lehet ROMot telepíteni). A recoverybe úgy lehet belépni, hogy bekapcsolás után, amikor a LED lila színnel világít, megnyomod valamelyik hangerőgombot.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
DooM86
csendes tag
Sziasztok
Valaki tudna mondani, olyan weboldalt ahonnan emberi áron lehet venni lcdt érintővel? Esetleg valakinek van fölösleges?
A válaszotokat előre is köszönöm. -
fcbarca
őstag
sziasztok,egy egy philz full gyalulás(data,wipe minden minden) és egy véletlen ujrainidtás után mit lehet tenni?Sony logonál áll a teló és kisem tudom kapcsolni
-
Bozek
nagyúr
válasz fcbarca #30873 üzenetére
A Flashtool-on belül szedted? Mert elvileg akkor meg kellene csinálnia az FTF-et, ha kilépsz az XperiFirm-ből. De ha nem csinált, akkor Flashtool-on belül a menüben Tools - Bundles - Create. Kiválasztod a mappát, ahol vannak a fájlok, a Device részre kettőt kattintasz és kiválasztod a Z1 Compact-ot, az alatta levő két mezőbe meg beírsz, amit akarsz. A Branding-hez én Customized CE1-et, a Version-hoz meg a szoftver verziószámát szoktam írni, de alapvetően mindegy is, hogy mit írsz. Aztán a Folder list mappánál kijelölsz mindent (CTRL+A) és a -> nyíllal átrakod a Firmware content-be. Végül megnyomod a Create gombot.
-
fcbarca
őstag
válasz fcbarca #30875 üzenetére
31/026/2017 01:26:58 - INFO - Preparing files for flashing
31/027/2017 01:27:00 - INFO - Please connect your device into flashmode.
31/027/2017 01:27:08 - INFO - Device connected in flash mode
31/027/2017 01:27:08 - INFO - Opening device for R/W
31/027/2017 01:27:08 - INFO - Reading device information
31/027/2017 01:27:08 - INFO - Phone ready for flashmode operations.
31/027/2017 01:27:08 - INFO - Opening TA partition 2
31/027/2017 01:27:08 - INFO - Current device : D5503 - CB5A1XNEU2 - 1279-6978_R2D - 1279-1792_14.6.A.1.236 - EURO-LTE_14.6.A.1.236
31/027/2017 01:27:08 - INFO - Closing TA partition
31/027/2017 01:27:08 - INFO - Start Flashing
31/027/2017 01:27:08 - INFO - Ending flash session
31/027/2017 01:27:08 - ERROR - Can't read a byte value
31/027/2017 01:27:08 - ERROR - Error flashing. Aborted -
Bozek
nagyúr
válasz fcbarca #30878 üzenetére
Töröld le az FTF-et a User/<felhasználóneved>/.flashtool/firmwares mappából, meg töröld a letöltött mappát is és töltsd le még egyszer az egészet. Miután letöltés után frissítetted a Flashtool-t, lehet, hogy az a probléma.
Vagy a másik megoldás, amit találtam XDA-n:
Másold ki az említett mappából az FTF-et valahová, töröld a teljes .flashtool mappát, majd indítsd el a Flashtool-t. Ez után lépj ki, másold vissza az FTF-et és próbáld újra. Lehet, hogy elég ennyi is.[ Szerkesztve ]
-
Pulykahuszár
csendes tag
Sziasztok!
Ma gondolt egyet és nem akar működni a power gombom. Van valami házi praktika amitől esetleg megjavulhat vagy marad a szervíz? -
Predator2
addikt
Helló
Ismertek esetleg egy jó szervizt vibra motor javításra és akkucserére?
Thx
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
kelly416
veterán
válasz Predator2 #30886 üzenetére
Ne viccelj már, Ember! Pesten halomban állnak a szervizek, sok nagyságrenddel megbízhatóbb, mint a miénk. Csak gondolatébresztőnek írtam a miénket, mert ha keresel szervizt, nem árt beleírni, hogy hol keresed azt. Ha hajlandó vagy postázni, akkor tényleg Pesten kellene körülkémlelni, hátha lesz, aki bedob 1-2 ötletet. De szerintem nagyon sokan azt mondanák, fuss neki magad. A hátlapot leemeled, a motort kiveszed, akkut kiemeled, a másikat vissza teszed, hátlap új ragasztóval vissza. Youtube segít benne.
Én kijelzőcserének álltam neki xiaomi redmi note 2-ben, még egyszer nem kezdenék bele, úgyhogy megértem az igényedet, bár ott szalagkábel, csavarok tömege és brutálisan erős gyári ragacs nehezítette a dolgomat.
[ Szerkesztve ]
-
DanielLong
senior tag
Aki aksi cserében gondolkodik, annak tudom ajánlani ezt a darabot. Új hátlapot is vettem ettől az eladótól, de már elfogyott. A hátlap leírás szerint üveg volt, 6.8$ áron. A valóságban nem üveg, de legalább minden felirat rajta van pont úgy, mint az eredetin, illetve tartalmaz ragasztót is és kaptam hozzá szerszámokat.
Tegnap cseréltem, egyelőre teljesen jónak tűnik az aksi, a szétszedés nem volt vészes, de pár gitár pengetőre mindenképp szükség van. A hátlap 1-2 héten belül megjött, az aksi viszont a karácsonyi dugó miatt csak 1,5 hónap után.
# akkumulátor akksi hátlap csere rendelés
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
válasz kelly416 #30887 üzenetére
Valóban halomban állnak, de én olyan szerviz céget keresek ami jó is, minőségi munkát ad ki a kezéből! Ezért kértem a tapasztalatotokat, nekem mind1 helyileg hol van, ha postával is el lehet nekik küldeni a készüléket. Elfogadható árban dolgozzanak.
Se, szerszámaim, se alkatrészem nincs a telefonhoz. Ezért is bíznám szakikra akiknek mind2 megvan ehhez.>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
edk-
őstag
válasz Predator2 #30889 üzenetére
Tötet kolléga pár héten belül megnyitja a szervizét Budán. Azt mondja, lehet majd postázni is.
Nekem már többször javított.
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
diablo1984
veterán
Sziasztok
Van nekem egy Sony Z1 Compact-om, akkuja hülyeségeket csinált, reggel levettem töltőről, estére 50-60%-ra merült, reggel már be sem lehetett kapcsolni! Máskor meg a karácsonyi szünetben 5 napot is kibírt! Valahogy ingadozott a teljesítménye. Ki kell cserélve az akkuja újra, de ez a hülyesége megmaradt, mert este lett belerakva az új aki 53%-on állt, másnap este raktam töltőre 24%-on. Reggel levettem, estére már 34%-on volt, majd reggelre megint kikapcsolva fogadott!
Tehát az akku csere nem oldotta meg a dolgot, továbbra is össze vissza bírja az akku, mi lehet a gond?
Valamint még gyári 4.4-es rendszer van rajta, nem talál frissebbet a telefont, hogy lehet az 5.0-ást vagy akár frissebbet felrakni? -
kelly416
veterán
válasz diablo1984 #30892 üzenetére
Tudtommal a 4.4-nél van frissebb, de az akkud hülyeségét nem értem. Mikor gyalultad le utoljára gyári állapotra a telefont és telepítetted újra?
-
diablo1984
veterán
válasz kelly416 #30893 üzenetére
Soha. Vagy 2 hónapja talált valami frissítést, azt felrakta, volt androidos figura is "parancssorral", akkor csináltam egy teljes gyári visszaállítást, de még sosem volt újrarakva a rendszer, ami frissítések elérhetőek voltak, azok telepítve lettek, de semmi egyéb mókolás! Én sem értem ezt az akku gondot, mert a régivel is ugyanezt csinálta, nagyon nem netezek rajta, csak telefonálásra használom, vagy ha úton vagyok, akkor néha elolvasok rajta egy mailt, tehát nincs leterhelve....
-
kelly416
veterán
válasz diablo1984 #30894 üzenetére
Tehát 2 hónapja csináltál gyári állapotot és laktad be újra. Ez az akku csere után volt? Én ajánlanám, hogy töltsd fel teljesen a telefont, csinálj egy gyári beállítások visszaállítását, töltsd megint fel (bár elméletileg ez pár perc alatt totál tele lesz így), és utána telepítsd fel újra a dolgaidat. Háha ez talán segít valamit. Bár sokan azt mindják, az akku-statisztika hit dolga, de egy próbát megérhet. A másik tippem, hogy az az akku, amit belentettél vagy tettek újonnan, az sem igazán volt jó akku.
-
diablo1984
veterán
válasz kelly416 #30895 üzenetére
2 hónapja volt gyári értékek visszaállítása, utána egy frissítésnél valamit telepített, azt hittem az 5-ös androidot, de nem, mert ugyanúgy a 4.4-es volt rajta, de sokáig tartott míg kínlódott, az első indulás is betartott vagy 5 percig! Az akku most van benne 3-4 napja cserélve, új, gyári antisztatis lezárt csomagos volt, igaz nem a mágnesesen tölthetős cuccos, vagyis az nem volt rajta, a régiről már a ragasztó szétszáradt és nem akartam erőltetni, úgysem használtam sosem.
Nagyjából semmi extra program nincs rá telepítve, céges teló, ezen telefonálok, de ha úton vagyok és kell a net, akkor bekapcsolom az adatkapcsolatot és így néha használom a netet(van hogy hetekig azt sem). Szóval nincs kínozva, egyáltalán....
Most bekapcsoltam a stamina mód-ot, 1 nap 1 óra készenlétről felugrott 13 nap 7 óra készenlétre a hátralévő idő 84%-os akkunál! asszem 10 nap múlva jövök![ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz diablo1984 #30896 üzenetére
Délben volt 2 napja, hogy lehúztam töltőről, még 47%-on van az akku, pedig tegnap és tegnapelőtt is beszéltem rajta 1-2 órát....Jó ez a stamina, nem kizárt, hogy nélküle valami beakadt a telefonban és az merítette lefelé....
-
diablo1984
veterán
válasz diablo1984 #30897 üzenetére
Vègül ma 14 órakor 19%-nál toltam fel tölteni, több mint 4 nap után! Ès mèg bírta volna! Teljesen jó, a stamina mód segített!
-
Fleed
aktív tag
Sziasztok! Sajnos le kell cserélnem ezt a telót 3 év után, mert kizuhant az első emeletről sajnos pofára és betört a kijelző. még működött, csak az érintést nem érzékelte, de egérrel tudtam még kicsit piszkálni, azonban pont lemerülőben volt. Azonban azóta h lemerült már nem tudom tölteni, néha felvillan a piros led, néha kiírja h 1% de aztán semmi. Pedig még szinkronizálnom kellene, illetve az adatokat átmásolni memória kártyára. Esetleg valami tipp h mit lehetne tenni? Vagy az alaplap végleg feladta? Köszi Legjobb telefon ez, de sajnos váltani kell és egy samsung a5 2017 lesz az utódja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest