- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
frissítenem kéne lassan a messengert, illetve fb-ot, ami msot jelenleg fel lelhető play-en, az müködik?
-
semetka
őstag
Akku csere után érdemes újrarakni a telefont?
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
kaciokos
őstag
válasz frankstork #30809 üzenetére
Akku csere miatt??? Ez azért eléggé x-aktás...
-
semetka
őstag
Én is hallottam már hogy az új akku nem működött rerndesen, gyorsan merült
Berakom aztán feltöltöm és kiderül.==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Zúzz
csendes tag
Üdv! Most lett egy ilyen telóm,érdemes másik kameraalkalmazást letölteni és ha igen melyiket? Android 7-est és Twrp-t nehéz felrakni?
-
Gyurka81
tag
Sziasztok. Mágneses töltőkábellel van valakinek tapasztalata?Bármilyen? Aksit cseréltem és rendeltem ilyet is,de még mielőtt használnám rákérdezek,kímélném az usb-t a készüléken.Kipróbáltam és tölt is,de előtte érdeklődnék hátha.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Gyurka81 #30818 üzenetére
Én két éve mágneses kábellel töltöm. Teljesen elégedett vagyok vele. Két dologra kell figyelni:
1, a rácsatlakozásnál pontosan illeszkedjen, különben nem fog rendesen tölteni.
2, Nehogy fordítva (fejjel lefelé) tedd rá a csatlakozót a telefonra mert a megfordított csatlakozó pólusok miatt egyből kinyírod a telefont. -
DanielLong
senior tag
Sziasztok!
Olvasgattam vissza a fórumot, de nem találtam bevált forrást akkumulátor vásárláshoz. Tudnátok segíteni? Lehet magyar is, ha nem sokkal drágább, mert egyik napról a másikra 50% alatt leáll a telefon, így jelenleg félve használom egy teljes napot.Szerk: Ezt találtam itthon 3900-ért, náluk van ragasztó is. Valaki esetleg rendelt már tőlük?
[ Szerkesztve ]
-
akyyy
senior tag
válasz DanielLong #30822 üzenetére
megnéztem,én is innen rendeltem, annyi hogy nfc-set, de azóta olyan a telefon mintha új lenne, alig merül, meg 1-5%-nál is vígan tudok telefonálni (igaz nem hosszú beszélgetéseket hanem minimálisat )
ragasztót máshonnan rendeltem hozzá, de én a biztonság kedvéért 3-at rendeltem belőle, elsőre el is basztam a fel ragasztást -
fraba
aktív tag
válasz DanielLong #30822 üzenetére
Ha nem sürgős, akkor rendelj ilyen akksit
Top quality Original TMIOLOC Full 2300mAh LIS1529ERPC Battery For Sony Xperia Z1 Compact Z1c mini D5503 M51w come with NFC
Sajnos az alin már nem él a link, csak így tudod beazonosítani, ha bárhol is megtalálod. Én azért mertem csak beleugrani, mert volt vagy 2-300 5*-os értékelése a terméknek.
9.89$-ért vettem júliusban, NFC-vel, svéd postával küldték. Tökéletesen teszi a dolgát. -
akyyy
senior tag
rendeltem egy kis bl fülest, oszt kiderült hogy nem jó a telefonhoz mivel 4.1-es bt kell neki, a telefonon meg csak 4.0 van , WTF???
szekrény mélyén lévő meg müködik vele, állítólag, kipróbálni vele se tudom mert nincs semilyen zene rajta, , de legalább rá tud csatlakozni -
semetka
őstag
Úgy látszik befaragtam az új akkuval. Előjött hogy újraindul 20-30 % körül ha pl a kamerát, facebookot megnyitom. Újraraktam a telót de ugyanaz, valszeg már régi akkut sóztak rám. Jobb mint a régi de szerintem megpróbálom gariba kicseréltetni de lehet nem lehet már kapni csak ilyeneket
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Surci1
tag
Én két hónappal ezelőtt vettem akkut és több mint egy hónapja használom. Hibátlanul müködik. [EBAY] en ettől az eladótól vettem, azért mert viszonylag sokat ad el és gondoltam friss gyártású akkut fog küldeni. Az enyém 2017. 15heti gyártású volt. Mondjuk ez nfc nélküli akku, de a régiről könnyen lejön és az újra is könnyű felrakni. A hátlap levételhez és a felrakáshoz kell némi kézügyesség az nfc leszedés felrakás piskóta.
[ Szerkesztve ]
-
semetka
őstag
2016 év közepi gyártású akku, speedshopnál vettem. Valoszinu sokat állt?!
-
Gyurka81
tag
Én a skyphone.hu-ról rendeltem akkut meg ragasztót,az akkuval meg vagyok elégedve de a ragasztó az nem igazán jó,kettőt rendeltem ha esetleg elrontanám legyen taratalék,de sajna elvált mind a kettő,(olcsó húsnak híg a leve) 250 forint volt egy darab,hát annyit is ér,fene gondolta volna,na majd kicserélem.
-
RpPRO
őstag
Lehet, hogy be kéne írni az összefoglalóba, hogy pár ezres spórolásért nem érdemes bizonytalan eredetű akksit rendelni, amivel majd még otthon megy a szüttyögés, órákat, napokat cseszel el vele.... Én Fehérváron bevittem Samsunghoz, 10 ropi volt, garanciával, 2 nap múlva megkaptam, minden tökéletes volt, na bumm.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
kelly416
veterán
Jaja, kérdezni akartam én is. Hogy tettek a Samsungnál a Sonyba akkut? Meg úgy egyáltalán miért foglalkoztak vele?
Egyébként meg nem írom bele az összefoglalóba, hogy olcsó húsnak híg a leve, mert aki még ezt sem tudja, az bizony ne vágjon bele akkucserébe. Mindenki tudja, hogy a minőségnek ára van. Nem szabad megvenni a piac legolcsóbbikát, csak ha jó magyar módra "kell bele egy akku, hogy eladjam, a többi nem érdekel" gondolkozik az, aki megveszi. Egyébként meg van olyan helyre mutató link, ahol szokott lenni akku és megbízható a hely. Mi kell ennél több?
-
semetka
őstag
-
őstag
Búcsúzni jöttem.
2 év 10 hónapnyi Z1C után másik telefont vettem. A kezemnek kényelmes a kompakt méret, de a szemeimnek már túl kicsi. Ezért 5,5" kijelzős telefont kerestem, minél kisebb házban. Eddig vártam, hogy lesz valami, de a "nagy kijelző kicsi házban" nem a Sony jövőképe, így a Z1C utódja nem Sony lett. Talán majd a következő telefonom...úgy 2-3 év múlva. -
demars
addikt
válasz Lami66 #30839 üzenetére
Ez sajnos így van. Ha cserélnem kell bajban leszek. Nincs használható kompakt méretű készülék a sony palettáján. Kínai vackok nálam felejtősek, meg ugye én minimum 2 de inkább 3 évre tervezek egy készülékkel.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
őstag
válasz kelly416 #30840 üzenetére
Elég széles választékot néztem. A kínai telefonoktól a nagy nevekig bármi szóba jöhetett volna, ami 150 mm. alatt van. Három évig kitartó hardver volt az alapkövetelmény, szóval a közép és alsó kategória eleve kiesett. Amikor már csak 3 telefonra szűkült a kör (Samu S7,, LG G6, ZUK Edge) , akkor már csak az elérhető legkedvezőbb ár volt a szempont (100-120 ezernél nem költöttem volna többet telefonra). Végül itt a hardveraprón egy tökéletes állapotú ZUK Edge 6/64-re esett a választás, A győzelmet a szemtelenül olcsó árával érte el.
-
semetka
őstag
Kicseréltettem az akkumat, most kaptam egy 17w30 at. Remélem ez már jó lesz
-
addikt
Üdv!
Olyan gondom van, ha az autóra kapcsolódok BT-szal, akkor a navigációt (Google Maps) nem hallom, csak a bejövő hívásokat. Meg lehet oldani, hogy mindkettőt halljam? Értem ezalatt, hogy a navigáló nénit hallgatom, egészen egy bejövő hívásig, majd, ha leteszem, megint a navi szól.
Köszi,
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest