- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
úgy néz ki müködik. Úristen. Bár valszeg nem lesz már így, emiatt sosem 100%-os, de azért mégis elismerésem a Sonynak. Mióta megvan (két és fél év), és bár van nyügje, nem az van hogy most hú de kéne egy új telefon merrt szar lenne (előtte Neo V volt, hát az már akkor is kaka volt. most próbáltam abba is életet lehelni, de sajnos az összes root link halott).
Most emiatt muszáj vagyok szépen elkezdeni gyüjteni egy új készülékre. Az a baj, hogy picit szerelmes vagyok aa Samsugn Edgébe, csak hát az ára
-
kiro.O
csendes tag
Sziasztok!
Végre elküldeném szervizbe a telefont kamera lencse kopása meg egyéb apróságok miatt, de most nézem, hogy a Telekom oldalán azt írják, hogy a 2. év alatt már csak közvetlenül a márkaszervizben érvényesíthetem a garanciát. Ez így megy a gyakorlatban is? Két éve az xperia J-met bőven a 2. év vége felé még a Telekomban adtam le és nem volt semmi gond. Azért szeretném ott leadni, mert akkor van esélyem cserekészülékre, semmilyen régi telefonom nincs, amit helyette használhatnék, kölcsönbe meg nem tudom, kitől kérnék valami használható telefont. -
akyyy
senior tag
Függetleníteni hol lehet a telefont egyébként? Bevittem a héten a telenorba, érdeklődés szintjén, azt közölte, vigyem el valami mobilos boltba olcsóbb, és helyben azonnal megcsinálják, még ott 7000 ft és három hétre le kell adni a telefont :\ az árat tudtam, a három hetet nem.
-
cybershoot
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy az elmúlt időben elég gyorsan merül a telefonom, aminek úgy hiszem szoftveres problémája lehet (mellékelt kép alapján). Párszor próbáltam újrarakni a telefont Xperia Companionnal, de nem használt semmit. Így olyan kérdésem lenne, hogy van-e esetleg olyan custom rom, ami segítségével plusz órákat kapnák két töltés között, mert így ha használom, akkor 4-5 óra alatt le is merül a telefon.
Válaszokat előre köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz cybershoot #29807 üzenetére
A rendszer mostanában nagyon sokat fogyaszt. Én (Lg G4) mindent letiltottam, amit csak lehet google-ből, de úgy sem sokkal jobb.
Menj vissza 4.4-re, szerintem ott sokkal kevesebbet eszik. Egy próbát megér. -
edk-
őstag
válasz cybershoot #29807 üzenetére
Ennek: http://forum.xda-developers.com/sony-xperia-z1-compact/development/rom-z5mx-rom7-5-0extended-battery-t3227779 a 8.0 változatát használom, igen jó akkuidőkkel.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
edk-
őstag
válasz cybershoot #29810 üzenetére
Asszem a bootloadert nyitni kell. Én azzal kezdtem.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
glacious
addikt
válasz cybershoot #29810 üzenetére
Ott van a címében, hogy LB, tehát nem kell.
-
PowerBuldog
veterán
Szia!
Bocsi, hogy a tiédre válaszolok. Leszedtem ezt a ROM-ot de sajnos nincs recovery a telefonon (legalábbis nem jön be még ADB-vel sem). Így hogy lehet LB-vel felrakni? Vagy LB-el is lehet recoveryt feltolni?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
air
nagyúr
válasz PowerBuldog #29813 üzenetére
Root után kell egy custom recovery packot (Philz Touch, TWRP) feltenni!
A gyári recovery csak a gyári OTA update-ek telepítésére alkalmas, felhasználói felülettel nem rendelkezik.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
PowerBuldog
veterán
Valaki találkozott már azzal a gonddal, hogy 50-60% körül lekapcsolt a telefon és utána már azt írta, hgoy 0%-on van?
-
Gyurka81
tag
-
kelly416
veterán
válasz PowerBuldog #29816 üzenetére
Olyannyira, hogy az összefoglalóban is benne van a probléma.
-
bimbula53
tag
válasz kelly416 #29818 üzenetére
Szia!
Én a Bestmarktban vásároltam akkut kb. 1,5 hónapja 4.950,- Ft -ért, zacskozva, 16w19 (2016.19. heti) 6 hó gyári garival. Ragasztó és hátlap is kapható kedvező áron, és nem kellett heteket várni. Természetesen Gyári!!!
Ha gondolod kiegészítheted az összefoglalót, hogy legyen választási lehetőség. (Több mo.-i boltok közül ez volt a legkedvezőbb.)[ Szerkesztve ]
-
bimbula53
tag
válasz PowerBuldog #29815 üzenetére
Írd majd meg a véleményed az új rendszerről (rom-ról)!
Én a Mircinko 6-ot használom hasonló paraméterekkel. -
bimbula53
tag
válasz PowerBuldog #29822 üzenetére
Kb.: 8000,- Ft + 1/2 óra és minden rendben. Akku fedelet is érdemes cserélni mert csak ragasztó csere nagyon nehéz. Nekem nem sikerült.
Tedd folyamatos töltésre, csak akkor vedd le, ha mész valahova. -
pinkcc
tag
Sziasztok.
Elgondolkodtam azon hogy visszarakom a Mircinko Rom V6.0.ot, de nem sikerül letöltenem. Sikertelen lesz a letöltés. Másnak is hasonlóan ez történik? -
flash-
veterán
sziasztok
én a custom romokról szeretnék egy kis infót gyűjteni.
eddig a legutolsó gyári romot használtm nagyjából teljes megelégedéssel, de eljött a pillanat hogy szivesen kipróbálnék valamit.melyik a legstabilabb, leghibamentesebb?
CM? Mircinko?egyéb?
Tetszenek pl. a mircinko-ban leírtak, egyedül a lassabb app induás kicsit aggaszt.. érezhető?na és a CM mennyire ajánlott?
-
Tigi
őstag
Sziasztok!
Van a családban egy ilyen T-s teló.
Az a baja, hogy nem lehet beállítani külön értesítési hangot, a csengőhangal jönnek az értesítések is.
Mi lehet a baja?Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
cybershoot
csendes tag
Olyan problémám lenne, hogy felraktam a Mircinko romot és random szokott olyat csinálni, hogy 0 vagy 1 %-ra lemegy az aksi, és be sem bírom kapcsolni, de ha rádugom töltőre, és újra be próbálom kapcsolni, akkor pedig visszaáll az azelőtti %-ra.
Ha valaki találkozott már ilyen problémával, annak szívesen fogadom segítségét
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz cybershoot #29830 üzenetére
Az összefoglalóban megtalálod. De az akksid kuka minden bizonnyal, a romhoz nem sok köze lesz.
-
kelly416
veterán
Ilyent nem hallottam még. Gondolom, mindenféle hard reset nélkül mentek fel a frissítések egymás után, rég volt legyalulva a telefon, valami össze akadhatott benne. Talán még egy újraindítás is segíthet, de ha nem, akkor egy gyári állapot visszaállítása és újra belakás szinte biztos meghozza a várt eredményt.
cybershoot:
Semmi köze a Mircinko romhoz a jelenségnek. Ahogy PRDZsolesz is írta, haldoklik az akku, valahogy cseréltetned kell, vagy garanciában, vagy fizetősen, mert ez így már nem sokáig fog működni. Ez kb. az egyetlen szériahiba. -
cybershoot
csendes tag
Értem :/
És tud valaki Szegeden olyat, aki elfogadható áron kicseréli nekem az aksit, vagy el tudom végezni otthon is?
-
mulatosdj
aktív tag
Hello! Érdeklődnék hogy a telefon kihozott egy rendszerfrissitést.A verzió: 14.5.A.0.270! Érdemes engedni letölteni,mik a vélemények erről?
Illetve lenne még egy olyan kérdésem hogy vírust kaphatott a telefon,mert netezés közbe felhoz vmi ablakot, hogy app letöltés,azonnal telepitse meg törölje a virusokat. Ezt vmivel el lehet tüntetni? Esetleg a rendszerfrissitéssel eltűnne? Nagyon fontos lenne. Köszönöm előre is a válaszokat. -
kelly416
veterán
válasz cybershoot #29833 üzenetére
Sajnos így hirtelen nem, ha nincs olyan mobilszerviz, akikben megbíznál, akkor hátha valamelyik fórumtárs segít, csak kérlek, kerüljétek az anyagias vonzatának még az említését is itt, azt privátban egyeztessétek, ha felmerül ilyen, mert itt hirdetni tilos. De ha van, aki ingyen segít Neked, akkor azt simán lehet itt jelezni.
Egyébként az összefoglalóban van sok infó róla, csak nem Szeged vonzáskörzetében, mert mint tudjuk, a Föld is Pest körül forog, minden Pesten van. Én is utálok Szentesről folyamatosan Pestre járni, de PS játékoktól kezdve a telefonokon keresztül mindent ott lehet elintézni. Ez egy ilyen bicikli. Ja? Vagy posta/futár.
mulatosdj:
A frissítésről nem tudok mit írni.
A vírus a valószínű, ne nézz annyi felnőtt tartalmat a telefonodon, máshol én még nem találkoztam gyanús dologgal sem, de ilyen agresszív cumóval egyáltalán. Nyomj egy home-ot, egy alkalmazásváltóval dobd ki a böngetőt, indítsd újra, és ha akkor is nyomul a vírus előtérbe, akkor sajnos feltelepítettél valamit, ami ezt okozza. Mivel hivatalosan csak a Play áruházból telepíthetsz, ott meg nincs vírus, gyanúsan valamilyen kétes tartalmú oldalon feldobott egy alkalmazás telepítő engedélyezést, amit engedélyeztél, vagy alapból nem jogtiszta szoftvert tettél kalóz útról a telefonodra, amihez még engedélyezni is kellett a menüben, hogy ezt telepíthesd, így ne tőlünk kérj segítséget, warez tiltott téma, kerüljük. Gyaluld le a telefont egy gyári beállítások visszaállításával, szoftverfrissítés után úgyis ajánlott, utána nyakamat rá, hogy nem fog kellemetlenkedni, ameddig megint Te magad fel nem telepíted. -
PowerBuldog
veterán
válasz cybershoot #29833 üzenetére
Szia!
Én szegedi vagyok. Ha a hozzá szükséges felszerelést megrendeled, akkor segítek kicserélni.
mulatosdj
Attól lesz még újabb is. 5.0.2 amit neked feldobott. 5.1.1-ig van gyári ROM.[ Szerkesztve ]
-
mulatosdj
aktív tag
válasz PowerBuldog #29836 üzenetére
Érdemes rá frissíteni vagy hagyjam ahogy van most és várjam az újabbat?!
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz mulatosdj #29837 üzenetére
Ha frissíted, végig kell járni a szamárlétrát, csak sorban szedi le a frissítéseket. Ha a legújabbat akarod, akkor az összefoglalóban le van írva, hogyan, flashtool, rom, mehet fel a legújabb, ha nem tetszik, ugyanígy vissza is tudsz menni a régebbire. A leírás annyira jó, hogy még én is meg tudtam csinálni, szinte elronthatatlan.
Szerk.:
Ja? És így el tudod dönteni magadnak, kell-e a friss, vagy jó a jelenlegi. Sokan mai napig a 4.4-et favorizálják, sokak szerint az a legjobb rom, mások a legfrissebbel is elvannak, szinte semmi eltérés. 4.4-en nem írhatod a memóriakártyát csak gyári programokkal elméletileg, talán ez az egyetlen hátránya.[ Szerkesztve ]
-
-
cybershoot
csendes tag
válasz PowerBuldog #29836 üzenetére
Sajnos nem láttam, és már beadtam szervizbe, mert egy elfogadható árat mondtak rá, de lehet jobb is így, mert csütörtökre végeznek, és ha én rendeltem volna meg az aksit, akkor ki tudja mikorra lenne kész :/
Btw, érdemes aksi csere után újrahúzni a telót, vagy maradhat?
-
Wilika
aktív tag
Most nekem csinálja azt, hogy ébren tartja a telefont az "Android rendszer".
Nyomtam Sony PCC-ben egy szoftver javítást, elvileg kivakarta az egészet, és ugyanazt csinálja... :S Hogy lehetséges ez?mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
-
kiro.O
csendes tag
Sziasztok!
Hétfőn adtam le a telefont közvetlenül a Cordonnak, ma kaptam az smst, hogy elkészült. Hátlapot és akksit cseréltek benne. Elhoztam, viszont ott helyben nem ellenőriztem az ajtókat és most, egy órával később vettem észre, hogy az egyik indikátor papír, ami a sim mellett van, piros. Fehéren adtam le. Most ha ezzel visszamegyek akkor van rá esélyem, hogy nem fogják rám, hogy két óra alatt beáztattam? Tekintve hogy sosem volt víz alatt, egy későbbi eladás esetén már senki nem fogja elhinni, hogy nem ázott be. Illetve mi a francot csináltak vele, amitől nedvesség érte? -
kiro.O
csendes tag
Nem, az indikátor papír az. Komolyan nem tudom, mit csináltak vele, de balhét csapok ha el akarnak hajtani.
-
gongbao
csendes tag
sziasztok,
vissza szeretném rakni a z1c telómra a 4.4.4-es androidot, de az xperifirm-ről csak a legújabb firmware-t tudom letölteni...
Nem tud valaki feltölteni egy telekomos 14.4.A.0.157 ftf filet?köszi
-
PowerBuldog
veterán
Na belefutottam egy olyanba, hogy most gyári ROM van rajta, 5.1.1 és ugrott a recovery. Viszont erre meg nem tudom felrakni a TWRP-t BL nyitás nélkül m int az <5.0 előttiekre.
Tud valaki jó megoldást?Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
glacious
addikt
válasz PowerBuldog #29848 üzenetére
Én fel tudtam tenni, neked is menni fog.
Visszateszel egy korábbit, rootolod, majd mehet a rootolt gyári recoveryből.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest