- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roberto76
tag
válasz Hivatalnok #200 üzenetére
Ez egy okos hozzá szólás volt ....
Mégis melyik Vodához, ha még hivatalosan nem kapható náluk, csak árlistában van?
-
Roberto76
tag
válasz Hivatalnok #202 üzenetére
Látom, olvasni azt nem tudsz. Sebaj, azért nem haragszom.
Amúgy sem egy Hivatalnoktól várom a választ. -
Yeffy
veterán
pontosan! ezt elég sokan elfelejtik elmondani... nekem is a GS3 naponta lemerül, holott annyi sokat nem nyomkodom, meló, edzés, egyéb extrák miatt, ellenben szinkronizál, időjárás, push megy ezerrel, időnként net, ilyenek...
oké, bika kijelző meg vas, de akkor is illő lenne fejlődni... v legalább nagyobb akksit beleb_szni... sztem... annyira nem dobná meg az árakat...[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz Hivatalnok #136 üzenetére
sry, lejárt a modidőm...
"...ha tükörbe nézel,na az okádék amit ott látsz."
egy csöppet visszavehetnél a stílusodból, b_zdki...
szerk.: úgy őszintén, áruld már el, h te kinek képzeled magad? vagy hány éves vagy? 12? mert akkor nem szóltam...
amúgy meg nekem te ne viszlátozgassál, bakker...[ Szerkesztve ]
-
Roberto76
tag
válasz Hivatalnok #205 üzenetére
Ok, köszönöm Hivatalnok, az újabb "értelmes hozzá szólásodat". Ez olyan gyerekes. Stílusodat nézve, nem lehetsz több 16 évesnél. (vagy csak ott ragadtál)
Hogy mikor regisztráltam ide, az semmit nem befolyásol. Pláne nem azt, hogy hol vette a kedves fórumozó kolléga a telót. -
hanati64
tag
Úgy látom Hivatalnok kispados lett
-
vbence98
csendes tag
Nem tudja valaki hogy mikor lehet majd függetlenül kapni a telót?
SOS NAGYON FONTOS LENNE
Technológia, kompromisszumok nélkül!
-
veterán
válasz zozo2001hu #216 üzenetére
Azért rendes különbség van köztük.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
MODERÁTOR
Ez nem semmi. Nagyon jól adja vissza a basszust is, és nem recseg. Ettől lent is maradt az állam, nem csak leesett.
[ Szerkesztve ]
-
Z.É.T.
őstag
Ennek az összehasonlításnak nincs jelentősége. (totál különböző körülmények)
Ez viszont semmit nem von le a SXT - telefonhoz mérten - remek felvételi minőségének értékéből.https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
zragon18
tag
Ez a teló miért is van egy szinten a Galaxy S3-al a 4X-el meg a One X-el ??? Nem 4 magos a 13 megapixel elég [moderálva] benne szerintem... inkább tettek volna bele egy normálisabb 8 vagy 5 megpixelt...
[ Módosította: 7 ]
-
Roberto76
tag
Értem.
Nem kötekedésből kérdeztem, és nem is viccből.
2004 óta vagyok Voda előfizető, igaz nem üzleti csak magán.
Csütörtökön beszéltem 20 percet egy vodás értékesítővel, (ők hívtak) és ő mondta, h november vagy december környékén lesz náluk.
TE nyertél, mert NEKEM csak 15 éve van előfizetésem. -
Orlin
addikt
A Samsung Galaxy S3 tulajok már nem az iPhone topicba járnak trollkodni?
Mondjuk azt nem értetem valaki akinek ergo van egy jó telefonja miért megy másik telefon topicba fikázni az adott készüléket.
Ha normális hangnemben elmondja a véleményét az tökre jó,de alpári stílusban...[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Roberto76
tag
PASZKAL, amúgy mennyire zavaró (ha az) hogy a gombok lejjebb kerültek? Telefonálás közben nincs útban?
Mennyire erős a külső hangszórója? Hívásnál lehet hallani rendesen?
És a belső? Normálisan hallod?Nekem ezek az első dolgok amiket megnézek egy telón, hiszen akármilyen a technika, de mégis elsősorban telefonnak veszem és nem játékkonzolnak.
Köszi előre is.
-
Yeffy
veterán
válasz Hivatalnok #231 üzenetére
na, mész is?
király[ Szerkesztve ]
-
hanati1
csendes tag
válasz Hivatalnok #230 üzenetére
Igen látom, újra a pályán.
-
boletus
aktív tag
-
Roberto76
tag
Hmm ... de komolyan gondoltam.
Senkit nem akarok kritizálni, de teszteltem S III-at is. A külső hangszóró rémes. Nagy hangerőn is gyengébben szólt mint az Xperia S. (M.Marktban néztem, kvázi nagy hangzavar mellett.)
Vagy, ha letakarom a külső hangszórót, akkor jóval halkabb volt. Ezt próbáltam Xperia S-en is, és alig lett halkabb.
És mi a helyzet a külső gombokkal? Azért azon a helyen, nem túl megszokott és ergonomikus. -
fury71
aktív tag
válasz zragon18 #225 üzenetére
Pedig elhiheted. A külföldi tesztek is ezt mutatják.
Amúgy meg nem biztos, hogy a 4mag annyival többet jelent mondjuk a mobil procik tekintetében mint a 2mag. Nem csak a magok száma a lényeg a tesztekben hanem a processzor típusa, órajele, milyen grafikus mag van mellette. Ráadásul a mai programok ki sem használják a 4 magot.Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
Orlin
addikt
válasz Hivatalnok #245 üzenetére
Látom hajtasz a következő kitiltásra...
pepe091!Köszi!
[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
hanati64
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest