Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozso1989

    őstag

    Miután páran rámírtak a com.sonyericsson.android.wakeup wakelockos akksiszívás miatt, gondoltam leírom ide, hogy ne kelljen egyenként válaszolgatnom.

    Nos, arra sikerült rájönnöm, hogy a "Média" nevű app, vagy mi az isten eszi az akksit szörnyen, 57%-ot használt az akksiból és 4 órás készenlétből több, mint 2 órát ébrentartja szerencsétlen SP-t.

    Találtam XDA-n egy tippet erre: A rendszerhangoknál a 4 pipát kell kivenni (tárcsázó, érintéshangok, képernyőzár, rezgés érintéskor) + ha esetleg 3rd party appot használsz billentyűzetnek (pl. Swiftkey, Swype) akkor ott is fullra elnémítani. Nálam azonnal megoldódott. Elvileg ezek képesek "picit" ébresztgetni a telefont valamiért, sajnos úgy néz ki 4.3-ban továbbra is fennáll ez a hiba, immár GB óta...

    Most visszaesett a média 5%-ra és kijelző offolásánál a kicsi telefon mélyen tentézik (és visszaesett szinte 20 fokra a telefon készenlétben)... :)

    Viszont azt is írták, hogy vannak appok, amik hajlamosak ezt előidézni: Sokan írták a Vibert, akkor valami Rayman Jungle run-t, vagy mi az isten (gondolom játék), és néhány játék, ami valamiért ezt a "médiakiszolgálót" használja.

    Remélem többet nem jön elő ez a bug és hogy így mindenkinek megoldódik, akinek ez előjött, mert sajnos ezzel a buggal használhatatlan akármelyik droidos telefon.

    Úgyhogy Isten áldja az XDA-t! :D

    Update: Immár kb. 20 perce 84%-on a telefon, pedig bnőmnek írtam egy kis üzenetet is! :)

    [ Szerkesztve ]

    HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)

Új hozzászólás Aktív témák