- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
darvinya
titán
válasz kovacszk #3853 üzenetére
"díjcsomagom pedig Like. Erről azt kell tudni, hogy tartalmaz 50mega adatforgalmat." A go net m ettől teljesen független plusz amit ha lemond attól még jogosult az alap előfizetésében foglat 50Mb-ra.
De nem érhető, hogy ő Go Net-t szüntette meg nem az M-et.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
kovacszk
senior tag
válasz darvinya #3854 üzenetére
Na mégegyszer mert belezavarodtál min floki a lábtörlőbe.
1. Van egy előfizetése amihez jár 50 mega.
2. Volt egy plusz net előfizuja (gondolom kevés vol az 50), neve "go net m", ezt mondta le.
Ha még ez után se érted én befejeztem.A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
Andre90
tag
Szervusztok!
Tudnátok ajánlani valamilyen webshopot, ahol 2 ÉVES GYÁRTÓI garanciával adnak el Neo-t, lehetőleg ezüst színűt? Mert egyszerűen nem találok sehol gyártói garanciást, csak bolti garanciást, amitől pedig ódzkodok...
Köszi a választ -
Dzsano
tag
válasz Andre90 #3858 üzenetére
Én nem tudom, talán kéket találsz gyártói garanciával.
Szvsz a bolti gari is megfelelő - legalábbis nekem - mert nem egy bóvli készülékről van szó, nem megy olyan könnyen tönkre.
Én karácsony előtt vettem, és csodálatos, sokkal jobb, mint ahogy gondoltam és ahogy ismerőseim samsungjai működnek.
Most láttam meg arany színűben, (megbízható bolt) marhára tetszik, mondjuk már későn, az enyém is kék/fekete lett.
[link]
Igaz, hogy úgyse nézegetem sűrűn a hátoldalát. -
Szancsó
aktív tag
Ha lemondod a kiegészítő (Go net) netet, akkor az adatcsomagban lévőt újra aktiválni kell, mert azt is kikapcsolják (hogy mi benne a logika, azt nem tudom, de másban is ilyen "okos" a T).
Itt van leírva "Az igénybevétel feltételei" résznél az utolsó pontban:A díjcsomaghoz opcionálisan igénybe vehető RelaxNet M, RelaxNet L, RelaxNet XL, Go!Net S, Go!Net M , illetve Go!Net L adatdíjcsomag, azonban a kiegészítő adatdíjcsomag esetleges lemondását követően a díjcsomagban foglalt adatmennyiség igénybevételéhez a mobilinternet-szolgáltatást újra aktiválni kell.
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
toma37
tag
Szancsó köszönöm! Ezek szerint Darvinyán kívül mindenki más megértette
Egyébként az megoldható valahogy, hogy az alsó gyorsindítás sávra mondjuk a telefon helyett a hívásnaplót tegyem ki? Tehát, ha rábökök ne kelljen tovább navigálni a hívásnaplóért.
-
Land
veterán
Sry
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Üdv!
Partnero GSM-nél néztem, hogy új, fullos, 1 év garis Neo V 65k-ba kerül. Piros, kék, szürke és fehér van. Remélem ez nem kamu, az oldal tetején írják, hogy minden telefon fullos, bontatlan.
Férfinek melyik illik szerintetek? Pirosat elvetettem. Másik 3 nem rossz. Eddig fehéret kerestem. Remélem nem lenne nőies.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
kurion
senior tag
NCK kódot nem tudja valaki hol lehet vásárolni vagy esetleg kiíratni gépen mint a samsungoknál?
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
jimhun
senior tag
Hatha erdekel valakit a Neo merete. Meret osszehasonlitas
[ Szerkesztve ]
-
csiziktomi
senior tag
Esetleg valaki megadhatná a gyári telenoros régiókódot.köszönöm
-
sajo13
senior tag
válasz csiziktomi #3874 üzenetére
Ez a régiókód hol található?
Egyébként nem csoda, ha az embereknek NCK kódon jár az esze, szerintem b*nkóság egy szolgáltatónak kisajátítania egy telefont(pl. Neo ill. Neo V), így aki más szolgál-T-atónál van, nem tud hozzáférni, csak függetlenül, drágábbért.
-
Hanon
tag
válasz eladogeppc #3759 üzenetére
Ha nem félnék ettől az egész garanciavesztéstől meg nem lennék ennyire túl nő az egész rootolás témához akkor ezt annyira szívesen megcsinálnám.
Valami Neo V-s vagy Arc S-es aki felrakta az ICS alfáját esetleg tud információt nyújtani arról, hogy van-e valami "auto brightness adjustment: on/off" szerű dolog?
Nem mintha sokat változtatna a helyzeten, hogy van-e vagy nincs.
Plusz ha az ICS elvileg nem használja már a hardveres home-back-stuff gombokat hanem mindezt a képernyőn oldja meg, akkor az hogy fog nálunk kinézni? Vagy egyszerűen csak átszabják úgy a UI-t, hogy ne legyenek ott a képernyőn a gombok vagy hogy lesz ez?Sony Ericsson Xperia neo > Sony Xperia SP > Sony Xperia Z3 Compact | Superlux HD681 EVO; JVC HA-SZ1000
-
Dr. Maci
tag
Sziasztok!
Tud valaki olcsón elő, illetve hátlapot?
Én kezdem unni a feketét, váltanék valami más színre, pl. szürkére...Köszi
-
toma37
tag
Egyébként az megoldható valahogy, hogy az alsó gyorsindítás sávra mondjuk a telefon helyett a hívásnaplót tegyem ki? Tehát, ha rábökök ne kelljen tovább navigálni a hívásnaplóért.
-
rtzmp
aktív tag
válasz csiziktomi #3877 üzenetére
Bocs, bénáztam
[ Szerkesztve ]
Törekedjünk olyasmikre, amik elősegítik a békét, és amik egymás épülésére vannak. (Róma 14:19)
-
Jarod1
addikt
na megrendeltem a telót, pénteken érkezik a Drááááágaszáááááááááág
-
perszabi
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap este ránéztem az update center-re, és talált valami frissítést (telenoros neo v). Nem vettem észre, hogy miben más mint az előző rom ami rajta volt:
[ Szerkesztve ]
-
Andre90
tag
Sziasztok!
Ma hozta meg a futár a vadi új Xperia Neo V-met, minden jó rajta, de fura mód, ha leteszem az asztalomra és otthagyom, akkor random módon újraindulgat. Ti találkoztatok már ilyennel? A legfrissebb szoftver van rajta.
Üdv: András
-
toma37
tag
3881-re válaszolni valaki? Köszönöm
-
chaval
tag
Be lehet állítani hogy kamera gombra induljon el a fényképező?
-
sajo13
senior tag
Elindul az, csak hosszan kell nyomni(2-3mp) és erősen. Nem a legjobban sikerült ez a kameragomb, eddig telefonjaim közül ez a leggyengébb megoldás, mert nehézkes. A félig lenyomott fókuszálás után erőteljes mozdulat kell az elsütéshez.
Viszont egy előnye van, így ki vannak küszöbölve a véletlen kamera indulások
-
rtzmp
aktív tag
Az alsó gyorsindítóra biztos van vmilyen marketes progi, ami linkként a call history-ba lép. Widgetre pedig az első hsz-ben van példa.
Ma sikerült egy extra lemerülést produkálnia a telónak
[ Szerkesztve ]
Törekedjünk olyasmikre, amik elősegítik a békét, és amik egymás épülésére vannak. (Róma 14:19)
-
cucinho
aktív tag
válasz Dr. Maci #3893 üzenetére
Ez lesz az, csak most éppen nem megy az oldal.
SkinShop.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest