- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcfery
tag
válasz sunahunter #3451 üzenetére
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg tele vagyunk kételyekkel! :-)
-
tomee77
csendes tag
Tud valaki működő igo-t neora?
Z3c->i7
-
bazsi0322
tag
Hello!
Olyat nem lehet csinálni, hogy a kapcsolatok képeinek vhogy berakja a facebookon lévő profilképeket?? Rem értitek h mit akarok
Megcsillan a fény az Emirates-en, átszáguld a labda a gólvonalon, együtt forog a labda és a lélek , Arsenal-os leszek, amíg élek!
-
ajca
tag
válasz csiziktomi #3450 üzenetére
http://www.appbrain.com/app/full-screen-caller-id-lite/com.androminigsm.fscifree
-
rtzmp
aktív tag
válasz k.petrik #3440 üzenetére
Xperia neo vs. LG Optimus 2x összehasonlítás
(bár azt a Standby time-t megnézném mindkét készüléknél...)
[ Szerkesztve ]
Törekedjünk olyasmikre, amik elősegítik a békét, és amik egymás épülésére vannak. (Róma 14:19)
-
rtzmp
aktív tag
válasz cucinho #3461 üzenetére
csak érdekesség képen: Optimus 2X képek
Törekedjünk olyasmikre, amik elősegítik a békét, és amik egymás épülésére vannak. (Róma 14:19)
-
k.petrik
csendes tag
Lenne még egy fontos kérdésem.
Micro Sd kártya Neo-ba mennyibe kerül?http://s9.gladiatus.hu/game/c.php?uid=29168 nézzétek meg és ámuljatok, nem rossz mi? ;)
-
-
Dzsano
tag
Hétfőre hozták - volna - meg a NEO-t. Telefonáltak a telenortól, berohanok (munkaidő) Csajszi kedves, és szép, dobozkát hozza, nézem, nézem: NEO V !
Mondom, ez nem kell, ezt nem rendeltem.
- De hát ez az...A különbségből egy olcsó telefont lehet venni!
(8 mpixel, Exmor, MH-650 füles, 8 GB kártya.)
Még jó, hogy előre megnéztem.
Odaadták volna NEO árában, mert NEO V nincs is az árukészletükben!Holnapig kaptak haladékot, ha nincs, megveszem gsm boltban függetlenül.
Vicces, azért akartam szolgáltatóváltást, mert náluk valamivel olcsóbb a NEO és van támogatás, a beteg lenne; a maszek - ismerős - gsm bolt pedig Voda partner, szerintem örülnének, ha inkább tőlük vennék és csak csomagot váltanék s szolgáltató helyett. Sajnos drágább a voda előfizu, mint a telenoros, bár jövőre mindegyik emeli.
(a legolcsóbb előfizetés elég, mert mindenhol van számítógépem, rákötöm és kész).[ Szerkesztve ]
-
Dzsano
tag
válasz cucinho #3467 üzenetére
Nem vettem át, nem vettem meg. Ennyire hülye nem vagyok.
Azonnal szóltam, a dobozon ott virít a V betű, onnantól magyarázhatja, amit akar.
Holnapig adtam határidőt, most már kéne, mert nem karácsonykor akarok vele vacakolni. Remélem lesz, de ha nem, akkor, mint fentebb. Akkor legalább pirosat (bordót) veszek, csak, mert mindenkinek fekete mobilja van mostanában.[ Szerkesztve ]
-
Hanon
tag
Amúgy nem hiszem el, hogy a nyomorék Telenor miatt maradt ennyire ismeretlen a telefon nálunk. Ha már kizárólagos terjesztési jogot vásároltak rá (már ha ez igaz) legalább valami rendes reklámkampánnyal megtoldhatták volna, nem pedig csak a "szupervékony csúcstelefon ikszpéria ark ocsó kezdő havidíjjal csakittcsaknálunk" spotokat nyomatni, mint a másik két szolgáltató. Neo kicsit ellensúlyozhatta volna a szappantartó Samsunggal rohangáló emberek számát.
De persze csak azért vinnyogok mert még midnig fáj, hogy én hónapokat vártama Neo megvételével abban reménykedve, hogy "hátha lesz a T-nél is... volt is valamikor tervezett készülékek között, biztos lesz...". Aztán paff.
Sony Ericsson Xperia neo > Sony Xperia SP > Sony Xperia Z3 Compact | Superlux HD681 EVO; JVC HA-SZ1000
-
csiziktomi
senior tag
Gondolom elöbb -utóbb megoldják,hogy egyszerűen lehessen függetleníteni(mint a blade)
-
kop8
őstag
Üdv!
Érdeklődnék hogy ez xperia neo mennyire hangosan cseng?
Mert volt vivazom és nagyon halk volt....De ez a neo elég nagytudású teló és jó a farmája is, kellen nekem egy ilyen csak drág még
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
Dzsano
tag
A Vivaz egyetlen és legnagyobb problémája a sz*r hangszóró (elhelyezés) volt. de olyan pici házba, csoda, hogy bele tudtak - akkor - ekkora teljesítményt pakolni.
(Van szoftveres trükk az interneten a hangerő növelésére, de csak saját felelősségre, és van letölthető EQ program is hozzá., és ház számítógépes csengőhangerő növelést is csinálhatsz)Ahogy én tudom, a NEO sokkal hagosabb és két mikrofonos.
Ha az sem elég, akkor ott a Live with Walkman, az még hangosabb, és szép az is, és nem olyan drága.[ Szerkesztve ]
-
Dzsano
tag
Azt figyeltem meg, hogy a közönség elolvasta az első megjelent tesztet, ahol "legagyiműanyagcsillogóvékonysz*r" hátlapozták az akkor új NEO-t.
Azóta is tartja ez a vélemény magát, pedig a többségnek még sohasem volt ez a mobil a kezében, pontosan ezért, mert már ellenérzéssel nézték a kínálatban.
Én megnéztem élőben is, vagyis kézbe véve, kipróbálva, és nincs semmi gond vele, vagyis, mint a többi okostelóval: egyik sem acéltégla.Egyszer majd kigyűjtöm a tesztekből a tesztírók nyelvi finomságait, ahogy terelik a népet, érdekes lenne összeolvasni. Finom szóhasználattal sok mindent el lehet érni.
Csak egy, nem is biztos, hogy jó példa:
Az SE NEO tesztből:
"A kamera elvileg ExMor R technológiát kapott, ez sötétebb környezetben javítja a képminőséget. Igazság szerint ennek nem sok jele van...erős a képzaj, kevésbé mos az algoritmus mint az arc esetén, a kromatikus aberráció is kevésbé van jelen. Ettől függetlenül a neo képei sem váltják meg a világot, akár tökéletes napsütésről, akár homályosabb környezetről van szó."A Samsung ACE tesztből:
"A fenti képeket elnézve egyáltalán nem rossz a teljesítmény. A fotók jellemzően élesek, egyedül a képzaj miatt ráncolhatjuk a homlokunkat, de legalább nem akarja elmosni az algoritmus a hibákat. A színek is rendben vannak, 2011-ben egy középkategóriás Androis okostelefontól ez számít korrekt produkciónak. "Na alvás.
[ Szerkesztve ]
-
rtzmp
aktív tag
Sziasztok!
Még egy kicsit javítottam az észrevételekkel. Ha péntekig nem köpködtök, akkor beköttetném a #1 hozzászólásba.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
A ROOT-olásnál ha rákattintok a linkre nagy pirosbetűkkel a lap tetején:
"-A 2011-es modelleken csak a FLASHELÉS működik!! Azaz a szoftver felrakás!
-A többi funkció, Root, JIT, Recovery csak a 2010-eseken!! "Szóval ez a mi neonkhoz pont nem jó!
Van esetleg másik ilyen jó leírás magyarul? Én is kirootolnám a kicsikét!Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Hanon
tag
Nagyon jó.
Egyetlen belekötésem az lenne, hogy a "nyikorog az ezüst csík" rovathoz ezt a fenomenális szemléltető képesorozatot (á la Hanon) ajánlanám:
probléma
probléma megoldvaPlusz az "előző telefonomon megszoktam" sorozatba belefér még a "hogy kikapcsolva is ébreszt" is - bár ez lehet le van írva az Android kezdőknek cikkekben, most nem futottam végig.
@Dzsano:
Az lehet, viszont átlag szappansamsungot vásárló vevő nem annyira olvas teszteket.[ Szerkesztve ]
Sony Ericsson Xperia neo > Sony Xperia SP > Sony Xperia Z3 Compact | Superlux HD681 EVO; JVC HA-SZ1000
-
TaNbEaRo
tag
Kellemes akció:
[link]A lényeg, hogy 10 napon keresztül napi 10 fizetős alkalmazás csak 10 centbe fog kerülni.
-
rtzmp
aktív tag
válasz MrTwister #3477 üzenetére
(#3477) MrTwister:
Köszi. Most nem tudom megnézni, mert folyamatosan bad request jön a linkről, de innen másoltam a fórumból. Viszont találtam sunahunter egy frissebb hozzászólását, azt rakom majd be - de jelenleg az a link is elszáll...(#3478) Hanon:
Köszi a képeket, belinkelem.
Az ébresztés ott van közvetlenül a "megszoktam" rész után.(#3476) Rizzo:
Jó ötlet, berakom. Illetve akkor már minden eltérést (szín, kamera) részletezek.Törekedjünk olyasmikre, amik elősegítik a békét, és amik egymás épülésére vannak. (Róma 14:19)
-
rtzmp
aktív tag
válasz TaNbEaRo #3479 üzenetére
nagyon köszi! 2 progit egyből meg is vettem 22Ft/db áron
(az első hozzászólást kiegészítem, hogy miként lehet vásárolni - a kollégám épp most kérdezte, hátha másnak is info lehet...)
-
kovacszk
senior tag
válasz cucinho #3482 üzenetére
Szépséges jó napot mindenkinek. Mai nappal átpártoltam ebbe a totyikba. Egy galaxy spica-t váltottam le a NEO-val. Mondanom sem kell ég és föld
Annyira tetszik a gyári felállás hogy igazából csak egy root hiányzik. Átrágom magam a hozzászólásokon és biztosan meg is találom a mikéntjét, bár ha valaki nagyon akar segíteni le is írhatja nekemA jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
kop8
őstag
Ez a root-olás mi jelent?
Nekem még soha nem volt androidos telóm ezért fogalmam sincs és gondolkodom egy ilyen neo vásárlásán
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
kop8
őstag
-
kop8
őstag
válasz csiziktomi #3491 üzenetére
Akkor ez felesleges is lenne számomra!
Még tönkre tenném a telót
-
szaki04
senior tag
Ebben a 10 centes akcióban megvásároltam az Asphalt 6 HD-t. De már kb. 10x nekiállt letölteni az 526,36 MByte-ot, és mindig nem végzett.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
-
kop8
őstag
válasz sunahunter #3493 üzenetére
Nem mert nem kerestem
Gondoltam majd itt tudakozódok
-
kop8
őstag
Utolsó kérdés!
Nem tudja valaki hol lehet ilyen xperia neo-t venni részletre, függetlenül?
-
rtzmp
aktív tag
beraktam a módosításokat a leendő #1. hozzászólásba. Javítások:
- root, info innen - (köszi),
- képek Hanon-tól a nyekergésre,
- neo vs. neo V részletezés + tartozék kiegészítés
- vásárlás menete(köszönöm az eddigi hozzászólásaitokat, tanácsaitokat, észrevételeiteket)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest