- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtzmp
aktív tag
GPS + MP3 + szivargyújtó töltő tapasztalat
Körülmények:
- akku 39%-ról indult,
- folyamatos bluetooth kapcsolat az autó kihangosítójával,
- google navigációs progi,
- zene kihangosítás,
- noname autóstöltő,
- 22 km,
- kb. 30 perc megállással.Eredmény:
- 10 km után 40%-on az aksi (kb. 10 perc).Utána játszottam egy kicsit: félreálltam és próbáltam letölteni a marketről egy net-s rádiót. Sikerült olyan helyen megállni, ahol nem volt vétel => aksi 39%-ra vissza. Kicsit továbbmenve letöltve. Átkapcsoltam az internetes rádióra. Közben volt egy bejövő hívásom is (autó kihangosító üzemben). Mire megérkeztem (másik kb.10 km megtétele után) újra 40%-n volt a töltöttség.
Kiegészítés: elég jó meleg volt a telefon felső része, de meg is volt hajtva
Összegzés: jól teljesített a telefon
Törekedjünk olyasmikre, amik elősegítik a békét, és amik egymás épülésére vannak. (Róma 14:19)
-
waterphone
tag
1-2 negatív tapasztalat 2.3.4-re frissítés óta.
- néhány alkalommal jelentkezett, hogy bejövő híváskor teljesen fekete a képernyő, így nem tudtam felvenni a telefont.
- szintén bejövő híváskor fordult elő hogy van kép ugyan a kijelzőn, de a Felvevő csúszka nem jelenik meg.
- beszélgetés befejezését követően 10-15 másodpercig teljesen fekete a képernyő néhány esetben...
Ilyeneket tapasztaltam.
-
ajca
tag
válasz waterphone #3054 üzenetére
Ha bejövőhíváskor fekete a képernyőd nyomd meg a menü gombot és lesz csuszkád,feltudod venni a hívást!
-
stul87
tag
Ez a telefon egy ÁLLAT!! Semmilyen telefonért nem adnám oda...négy hónap alatt semmi bajom nem volt vele, és nagyon összenőttünk Imádlak Neócska <3
"csak a pubg!" by Sz
-
rtzmp
aktív tag
válasz BeriHampeR #3050 üzenetére
Beviteli mezőn, amikor írnál hosszan tap, a popup ablakban a legalsót kiválasztani (beviteli módszer). Majd ott is a legalsó...
Törekedjünk olyasmikre, amik elősegítik a békét, és amik egymás épülésére vannak. (Róma 14:19)
-
cucinho
aktív tag
-
Imike_80
aktív tag
válasz waterphone #3054 üzenetére
Én is tapasztalom, ekem is lassult! Dialer One nevű tárcsázót használok. Te?
De van fenn más progi is csak erre, valamint sok egyéb, azt hiszem már a 6. oldalnál tartok a programok listáját tekintve.Ma este takarítás
-
eladogeppc
veterán
Csőváz ismét !!!
Szerintetek az normális, hogy ha a "CSAK GSM"-et választom ki, akkor megy csak
a mobilinternet ?
WDMA-n nem megy ??Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Rohadjon meg a szolgáltató !!!
Ők b..sztak el valamit. Megy minden már !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Srácok !
Jött már ki a 4.0.1.A.0.283 build óta frissítés ?
Ez a külföldi ROM.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
rtzmp
aktív tag
válasz eladogeppc #3067 üzenetére
nekem 4.0.2.A.0.42 van. Független.
[ Szerkesztve ]
-
rtzmp
aktív tag
válasz eladogeppc #3069 üzenetére
nemtom...
-
blt.62
őstag
Szio!
Samsung SGS2-m van de egyszerűen nem tudom megszokni a méretét,nekem nagyon nagy,pedig baromi jó mobil. Szeretném lecserélni egy ilyen Neo-ra csak érdekelne,hogy mennyire vagytok megelégedve vele? Érdekelne,hogy milyen zenei részen,médiában,anyag minőségben,kijelzőben,telefonálási funkciók. Elég hangos e kihangosításkor és füles hallgatásakor?MegtorloXp
-
nexusking
aktív tag
Hali,
Eza a telefon fog kapni ICS frissítést? ÉS ha igen kb mikor? -
blt.62
őstag
válasz fateless #3074 üzenetére
Megtudnád írni hogy ha megveszem holnap,akkor mit és hol tudok beállítani rajta,hogy csak akkor tudjon csatlakozni a netre amikor én akarom? 100mb-os csomagom van és az nem sokra elég,és nem akarom hogy frissítgesse magát.
Azt is megtudnád mondani hogy gyárilag van benne hívásszűrés?MegtorloXp
-
veterán
-
-
blt.62
őstag
Szio!
Segítsetek nekem egy dologban mert gond van.Most vettem egy Neot és a GoContact-on keresztül mentettük át a névjegyzéket,sikerült is átmásolnom a gyári kapcsolatokhoz.
Viszont a naptár bejegyzéseket sehol se találom a naptárban,pedig az is így lett átküldve az sgs-ről.
A jegyzeteket se találom pedig azt Bluetooth-on küldtük át és azt jelezte hogy minden átjött.De azt se találom,vagyis "jegyzet"-et se találok a menüben. Hol lehet megtalálni?MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Valaki a 3083-ra?
Gyárilag nincs benne jegyzet funkció? Ha Bluetooth-on küldtem át az előző telcsimről a jegyzeteket a Neo-ra,akkor hova rakhatta mert sikeres volt az átvitel,azt írta ki.Most próbáltam zenét küldeni egy nokiáról a Neo-ra,de sikertelen volt mert állandóan azt írta ki,hogy "párosítva de nem kapcsolódva". És hogy én megszakítottam,pedig nem. Még azt is írta,hogy engedélyezze a fájl átvitelt. De hol és hogyan?
MegtorloXp
-
veterán
Remélhetőleg megvan még az SGS. Szinkronizáld a Google-lal (calendar, névjegyzék, stb). Ezek után bármely okostelefonodba rakod a kártyát (lehet WP7-es is, nem csak google) és beállítod a szinkronizálást a google fiókodhoz, mindent leszinkronizál a telefonra, beleértve a naptárt is (vagy épp a képeket is).
BaLee:
Nagyon tetszett a Nexus S, jó készülék volt, de hiába vagyok 191cm magas, nekem akkor is aránytalanul nagy volt a készülék mérete. Emellett a kamera volt még vonzó, a rádió (amit sokat hallgatok, bárt a SE BT fülessel nem volt ez olyan nagy probléma), valamint a kijelző, ami sokkal szebb.
Nagyobb a Nexus S kijelzője, de igazából semmi olyan dolog nincs a hétköznapokban, ami miatt kellene a nagyobb kijelző (nem nézek filmeket a telefonon, netre jó a méret)A legfőbb indok viszont az volt, hogy 15k-val olcsóbb volt a Neo újonnan, mint amennyiért elment a Nexus S (extrákkal), így pénz is jött be, de nem kellett hűségidőt sem vállalnom meg semmi spécit.
[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
szaki04
senior tag
Névjegyek,naptár szinkron: Én Nokia E-52-ről költöztem át Neo-ra. Outlook-al leszinkronizáltam a Nokia-t, majd rádugtam a laptopra a Neo-t és azt is leszinkronizáltam Outlook-al. Kész ennyi volt. A naptárnál lehet az a baj, hogy nem jelölted meg, melyik naptárt használja.
iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
-
blt.62
őstag
válasz fateless #3089 üzenetére
Sajnos már elvitték az SGS-t és a srác már le is törölte. De láttam,hogy a naptárbejegyzéseket is átküldte ugyan úgy mint a névjegyzéket és nem értem hova mentette.
De a bluetooth-on átküldött jegyzeteimet se találom,pedig sikeres volt azt írta a Neo. Hol lehet az is? A Neo-ban gyárilag nincs jegyzet funkció?MegtorloXp
-
rtzmp
aktív tag
/sdcard/bluetooth mappában vannak a bluetooth-n keresztül áttöltött fájlok.
bluetooth-s file küldéskor párosítás után még a neon jóvá kell hagyni a fogadást..Nincs gyári jegyzet funkció.
[ Szerkesztve ]
-
Raven992
csendes tag
Üdv kedves fórumozok
Örömmel jelentem be nekem is sikerült egy Neo-t beszereznem ezüst színüben
Már 2 napja meg van de még mindig tart a hatása Nagyon jó kis telefon
-
Rotate
veterán
asszonynak hónap végén akarjuk megvenni piros színben, de sorra fogynak ki a készletek, és kérdésemre, hogy mikor lesz, azt mondták, hogy már nem is lesz, nem gyártják már, hanem a Neo V lép a helyébe.. nagy szívás lenne, mivel nem elég, hogy szarabb a kamera, de még csak nincs is abban a szexi pirosban
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest