- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GTR222HUN
csendes tag
Sziasztok
Xperia Mini független kicsit karcos, és egy kis helyen megrepedt kijelzővel (mármint csak az üveg repedt) mennyit ér? (Tartozékokkal)
[ Szerkesztve ]
-
GardaY
tag
hali.igaz nem android de sony ericsson és nem találtam nagyon olyan fórumot ahol ezt megtudnám kérdezni. W995 soft.ban lehetséges olyat hogy lezárjam pl. az üziket?
Asus Z87 Plus, Intel i5 4670K, 20gb DDR3, R9 280x, 120gb SSD, WD 2tb, 550w Chieftec /// P30 Pro 256gb ///
-
Becksman
őstag
az lenne a kérdésem hogy a legujabb flashtoolba hogy tudom kivenni a wipe databol a pipát? viszaraknám a gyári 4.0.4et rootolva szeretném..
Samsung A54 5G 8+256GB
-
addikt
válasz GardaY #21407 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy az üzeneteket nem lehet lezárni, de itt többet tudnak segíteni: Sony Ericsson W995
Ha nagyon fontosak az SMS, akkor másold vágólapra, majd készíts egy txt szövegfájlt, ezt már lehet titkosítani, pl. a [MobyExplorer3HU.jar] fájl kezelő és titkosító programmal.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Becksman
őstag
valaki help?!
Samsung A54 5G 8+256GB
-
-
mtcob
senior tag
Sziasztok!
Melyik a jelenleg elérhető legstabilabb ICS ROM zárt BL-re? Most xNXT.8at használok, de nem vagyok vele megelégedve, mert pár hét után lassú és bugos lesz.. -
dokee78
félisten
Valaki segítsen már,hogyan tudom a Minre felvarázsolni az Xperia Z redőnyös Lockscreenjét.
csako már linkelte azt hiszem,de nem világos nekem ez a Framework dolog.mathaus=) Smultronicot használtam a 3.5-ös verziótól kezdve,viszont néha kipróbálok mást is pár óra erejéig.
Vissza is tettem a Smultronicot[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz dokee78 #21432 üzenetére
A Framework-öt szimplán CWM-ből felrakod és kész, előzetesnek annyit ír, hogy deodexeltnek kell lennie a rom-nak, nos ezt nem tudom megállapítani a Smultronic-ról, de valószínűsítem néhány topic hozzászólásból, hogy már az.
És ha szeretnéd cserélgetni a zárképernyőhátterét apk birizgálás nélkül, akkor a beállításos részt is fel kell tenni, viszont az más pluszt is ad, amihez build.prop-ot kell módosítani (egy sort hozzáadni + egyet átírni egy picit).
Ezek után felrakhatod a szöveges vagy szöveg nélküli változatot.(#21434) Keeperv85: Nem emlékszel, itt módosítgattam a hátterét, a Viper Xperia-val "kaptam", az pedig ICS alapú
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
dokee78
félisten
Innen felteszem ezt a kettőt:
-Framework (ez nem cseszi el a jelenlegi "rebbot optionsom"?)
-NXT Jelly Bean LockscreenHa csak a NXT Jelly Bean Lockscreent felflashelem CWM-ből az nem fog menni ugye.
Build.propban mit kellene átírni?Nagyon tetszik az a zárképernyő,azt hiszem a Viper ROM-ban láttam.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz dokee78 #21438 üzenetére
Ami azt illeti szerintem elcseszi, kicserélődik a benne lévőre.
Ha felteszed az NXT Settings-et is, akkor ezt kell hozzáadni:ro.somc.clearphase.supported=true
És ezeket átírni:
ro.service.swiqi.supported=true
persist.service.swiqi.enable=1Erre (lényegében egy-egy kettes szám kerül bele csak):
ro.service.swiqi2.supported=true
persist.service.swiqi2.enable=1Előbbi a Clear Phase-t engedélyezi, utóbbi a Mobile Bravia Engine 2-t
(#21440) dokee78: Aha, küldjed
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
-
-
dokee78
félisten
A Viper Xperia V5.5 ROM-ot próbálta valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest