- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecz
aktív tag
válasz fatal` #21888 üzenetére
Megcsináltam a full wipe-ot, de nem lett wifim így sem. Először még azt hittem jó lesz, de mikor rányomtam a wifi bekapcsolása gombra, azóta elszürkült és azt írja ki, hogy a wifi bekapcsolása.
Esetleg egy linket az általatok használt cwm-ről nem tudnátok dobni? Zárt bl-re.
-
törölt tag
Az Xperia Mini-nek is Dragontrail üvegből van az előlapja?
Kecz:
Én ezt használom és bevált.(install-cwm2.cmd indítsd el)
[ Szerkesztve ]
-
aneda
senior tag
Üdv Urak!
Mióta (legalább is valószínűleg) 587-es ICS van a telómon nem talál GPS jelet rendesen, a navigációs programok fél óra után sem találnak műholdat.
GPS teszt kb. fél perc után talál vagy kettőt, de nagyon gyenge jel erősséggel.
Simán megfeküdt a telóm, ICS miatt van, esetleg a príma navigátor program miatt?Az oroszok már a spájzban vannak!
-
dokee78
félisten
1. Tehát Smultronic a SD-re másolva.
2. Telefont elindítod és belépsz a CWM-be.
3. Wipe Cache Partition->Wipe Cache
4. Mounts and Storage->Format cache/data/system
5. Advanced->Wipe Dalvik Cache
6. Install zip from SDcard->Choose zip from SDcard (itt kitallózod a Smultronicot. és ok.) -
Lipton
őstag
Mivel tudom lementeni és visszarakni a telefonról a fontos adatokat?
Újra akarom rakni, mert szinte semmi sincs rajta, mégis pár hete folyamatosan van fent egy figyelmeztető üzenet, hogy kevés a tárhely. Másnak tele van a telefonja minden szarral és megy rendesen, nekem meg szinte az alap telefonnal sincs szabad helyem.
A másik dolog meg az, hogy baromira belassult.
A következő dolgokat szeretném menteni és visszarakni a telefonra:
- SMS-ek
- nevek, telefonszámok
- mail, stb beállításokMivel tudom ezeket menteni és visszarakni?
-
BandiHUN
veterán
Olyan mentő progi nincs,ami képes a telót "klónozni"?Gondolok arra,hogy a sima fájlokat,képeket,hangokat és MMS-eket is mentsen?
Ráadásul úgy,hogy megmaradjon minden,ne valaki tömörített másrasejó mentés legyen?
Vagyis egyfajta sync app kellene,ami magától is eligazodik a telón,mi hol van,mert x app pl.x helyre ment,lásd böngészők letöltési mappái,vagy akár a képek...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
kecz
aktív tag
A gps nagyon lassan talál jelet és Assist nélkül nem is talál.
-
-
veterán
-
Sam8888
tag
Cserélt már valaki ilyen érintőpanelt? Vajon ehhez adnak kétoldalú ragasztót is, vagy a gyárit kéne megmentenem?
-
aneda
senior tag
Üdv Urak!
Mióta (legalább is valószínűleg) 587-es ICS van a telómon nem talál GPS jelet rendesen, a navigációs programok fél óra után sem találnak műholdat.
GPS teszt kb. fél perc után talál vagy kettőt, de nagyon gyenge jel erősséggel.
Simán megfeküdt a telóm, ICS miatt van, esetleg a príma navigátor program miatt?Az oroszok már a spájzban vannak!
-
törölt tag
válasz fatal` #21936 üzenetére
Köszi.
FXP (CM10) és ebből melyik változatot ajánlod?
És akkor zárt BL-re?
Am a Smultronic 5.0-ba van egy script ami pontosan mit csinál minden bootkor?
Mert kéri a ROM fejlesztője hogy kapcsold be a Script-et.
És a Battery Tweak mit jelent? (Nem fog olyan gyorsan lemerülni?)
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz #73029888 #21937 üzenetére
Zárt BL-re smultronic, a script fogalmam sincs mit csinál, nekem sosem volt hajlandó lefutni úgyhogy hagytam a francba.
Nyitottra:
FXP, innen a legújabb build a készülékednek (gondolom smultron, bár én is írok ebbe a topicba is, pedig mangom van) megfelelő CM10-ből."És a Battery Tweak mit jelent? (Nem fog olyan gyorsan lemerülni?)"
Ezek többnyire placebó hatásúak. Mint, ahogy általában mindenki lelkesen törölgeti a batterystatsot is, aminek semmi értelme, mert csak egy információs fájl. -
dokee78
félisten
válasz #73029888 #21934 üzenetére
Nyitott BL-el csak a Cyanogent próbáltam abból is az ICS-t.
Viszont hunfatal jobban tud tanácsot adni ez ügyben.
Én hiszek neki amit ajánl az jó.
Nem ismerem a jelenlegi JB alapú ROM-okat.
Én speciel JB alapú MIUI-t tennék már ha jó az akku ideje és stabil.
De csak a gyári hívás rögzítő miatt MIUI! -
miaoumaoi
tag
válasz dokee78 #21940 üzenetére
Nem sokat ér a MIUI gyári rögzítője, csak microfonból vesz fel, headsettel nulla. Lehet MIUI kernellel működik de gyárival nem. Ha hívást akarsz rögzíteni én csak egy értelmes módot tudok 2wcr patched kernel + skvalex call recorder. Én most krsh-val használom és működik. Más: Azt nem tudja valaki, hogy minicmsandwichen ha a kontakthoz születésnapot adok mint eseményt, miért áll le a címtárszolgáltatás?
-
miaoumaoi
tag
válasz dokee78 #21944 üzenetére
Én se csak nem szeretem a félmegoldásokat, pl. zenét hallgatok akkor ne kelljen már szétszednem egy bejövő hívás miatt, vagy bt-n működik éppen stb. de nem ez a lényeg hanem az, hogy egy 6 éves nokia e71-en ez csont nélkül megy mp3-ba rögzít bárhogy használom, tudom te nem hallgatsz rajta zenét stb. mondhatod, de szerintem egy funkciónak minden körülmények között működnie kell, ettől megbízható egy telefon. A másik ilyen a telefonkönyv, még a leggagyibb s40-es nokián is lehet születésnapot rendelni kontakthoz, amit androidon még a jb-n sem tudtak megoldani. fuck. Érdekes cm7-ben és miui-ban ezt megoldották.
-
addikt
válasz miaoumaoi #21945 üzenetére
Megértem morgolódásodat, teljesen igazad van. Miután váltottam droidra én is hasonlóan éreztem, akkor én 1.6-tal kezdtem, az még kevesebbet tudott.
Egy dolog segített túl ezen a frusztráción, hogy az android rendszer folyamatosan fejlődik és olyan dolgokat is nyújt, amit az S40 sohasem nyújtana neked, de még az S60 sem. Ott megszoktuk, hogy gyárilag szamárbiztosra írták a rendszert, ill. elfogadtuk az ezzel járó kényelmet. Telefon és alapvető funkciók terén pl. hívásprofil, hívásszűrés, hívás felvétel, hangalapú hívás és stb. miatt, még mai napig visszasírom a Sony Ericssonomat. Ellenben a multifunkció terén, ami követi a kor igényeit, itt már elavultnak számít " a buta telefon". Ez van, győzött a pénz ( Google ) és a tapicskolás. A droid számos dühítő hiányosság ellenére, már nem kellene egy hagyományos zárt op. rendszerű készülék.A születésnap alapvetően a naptárhoz van rendelve, gondolom a riasztás véget, de ha a telefonkönyv egyéb bejegyzéshez is beírod, akkor látod a telefonkönyvbe is. Ezt egyébként a Google fiókodba és más segédprogrammal tudod szerkeszteni, én a MyPhoneExplorert használom erre a célra.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
miaoumaoi
tag
Bizony bizony telefonfunkciókban kényelmesebbek a symbis telók. Amúgy az az érdekes, hogy egy symbis telóról importáltam a kontaktokat, és tartalmazzák a születésnap adatokat, csak nem jeleníti meg, a felhőt meg kihagynám ebből a dologból, viszont találtam workaroundot, telepítettem az aCalendar programot, nem is emiatt de végülis megjeleníti a szülinapokat, meg tud jelezni is előtte, és szerkeszteni is lehet a kontaktokat, és utána ha exportálom továbbra sem mutatja de eltárolja, ez a furcsa. Az a baj szerintem hogy mindent a google calendarhoz akarnak rendelni, nehogy legyen már magánéleted. Szerintem a googlénak fogalma sincs a telefonálásról, pl. aosp romokban nem lehet minden kontaktot kitörölni, csak egyesével lehet, röhej, végül töröltem adb shellben a contacts.db-t. Szerencsére az SE gondolt azokra is akik telefonnak is szeretnék használni a telót.
@hunfatal: nokiákon ezt úgy oldották meg, hogy pár másodpercenként pittyegett rögzítés közben. De értem amit írtál.
-
dokee78
félisten
kellene a gyári ICS böngésző.
Valaki belinkelné?
Telepíteni kell vagy bemásolni a system/appba?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Politika
- Kutya topik
- AliExpress tapasztalatok
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...