- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz csatakacsa #9201 üzenetére
Én legtöbbször Opera Mobil-on asztali módban írok.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Hétfőtől (maximum keddtől) Én is egy Xperia Arc S tulajdonosa leszek, amivel egyetlen probléma, hogy T-Mobilos. Barátnőm előfizujára lett vásárolva, de Én millió éve Voda Flottás vagyok amit nem mondok le mert nagyon kedvező.
Szóval, kérdésem az lenne, hogy lehet-e rá egy szimpla Független Official ROM-ot rakni rá egyszerűen úgy, hogy ha ne adj Isten gond van a készülékkel vissza lehet dobni rá a gyári T-set a gari végett.Turbo SIM nem megy Flottás vodásoknak sajnos, pedig elvileg járható út lett volna.
Szóval marad a ROM csere. Abszolút nem értek ehhez az android mókoláshoz...
Nincs szükségem mindenféle turbozott össze-vissza hackelt ROM-ra, szimpla hivatalos ICS megfelel!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Helyileg Pesten vagyok XV. kerületben, ha esetleg valaki egy szerényebb összegért segítene(ha egyáltalán lehet rá gari szempontjából megfelelő gyári ROM-ot rakni)
-
Gyuszesz66
csendes tag
Amióta frissítettem Arc S em ICS-re azóta az angry birds space nem működik. Egyszerűen nem érzékeli az érintéseket, csal nagyon ritkán. Másnál jól működik?
-
darvinya
titán
válasz Gyuszesz66 #9205 üzenetére
Inkább valami fogja rendesen a gépet, de a Rio-ban van egy bug ha negatív irányba lövök akkor csinálta ezt a jelenséget. De ezt könnyedén orvosolható volt egy ki/be lépéssel.
-
darvinya
titán
válasz Gyuszesz66 #9207 üzenetére
És én nem is ezt mondtam.
-
Gyuszesz66
csendes tag
Nagyon uj vagyok még android fronton. Hogyan ellenőrizhetem hogy mi fogja a gépet?
-
darvinya
titán
válasz Gyuszesz66 #9209 üzenetére
Milyen app-ok vannak és root-olva van a telo?
-
szimike79
őstag
Szerintem az Angry Birds-ben lesz valami gond, mert nálam is csinálja. De én elindítom és már az elején nem érzékel a kijelző. A teló nem fagy le, mert gombokkal ki tudok lépni. Viszont egy teló restart után megy rendesen.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
SkyS1gn
félisten
nekem alapból nem érzékeli, de néha a Plants vs zombies se
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Gyuszesz66
csendes tag
Akkor azthiszem az ICS-nek tudhato be. A GB-ben rendesen mukodott
-
darvinya
titán
Ez valami spec probléma lehet NeoV-n 4.0.4-es rendszeren eddig jól megy.
A 3-as pálya szívatos, mert azt híszi az ember, hogy nem jó a érintő.
Csak fordítva kell indítani és a rátappkor nem mozdul, csak rátapp és arrébb húz akkor mozdul meg és a továbbiakban is így van.
Nincs áthelyezve SD-re úgy játszottam.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Rick4
félisten
válasz Daffchy #9203 üzenetére
A romtól nem fog semmi megváltozni, főleg nem a simlock, és ha a teló 2012 15. heti vagy utána, (akksi alatt ott a matricán a gyártás dátuma) akkor a függetlenítést el is felejtheted.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Daffchy
őstag
Hmm... féltem ezt mondjátok!
Vodáról semmiképp sem váltok mert ilyen percdíjaim csak a 20.000-res havidíjú csomaggal lenne sajnos...
Megpróbálom eladni akkor!
Köszönöm még egyszer a segítséget mindenkinek!
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz kornellia84 #9226 üzenetére
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Odzsee
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ilyen autós töltőt:
http://www.conrad-uk.com/ce/en/product/200554/CAR-CHARGER-USB-12-24-V
Ez 1000mA-t tud.
Szerintetek nem cseszi szét az akksiját az ARC S-emnek?Gondolkozok még egy ilyenen is:
http://www.hama.co.uk/portal/action*2851/articleId*28227284
Ez 650mA-t tud.
Melyiket kellene megvennem szerintetek?
Előre is köszi a segítséget
-
PAtr0n
addikt
válasz Gyuszesz66 #9215 üzenetére
Tuti az ICS a ludas vagyis az, hogy még nem frissítette a játékait a készítők nagy része az ICS-hez. Ha ICS-n is úgy futnak majd a játékok mint GB-n akkor állok át, addig semmi értelme.
Odzsee:
Ha 4000mA-t tudna az a töltő, akkor sem cseszné el, ugyanis az a maximális áram amit le tud adni a készülék felé (ha a készülék fel akarna annyit venni). Egy 750mA-s töltő bőven elég, de nem árt a 1000mA-s.
A baj ott kezdődik, ha kicsi a töltő (500mA alatt), és nem tud normálisan töltődni. Pl. ha GPS-t használsz, tuti merülni fog közben, arról nem beszélve, hogy a töltő is a maximuma felett dolgozik, így akár le is olvadhat.
Az akksiját meg nem tudja elcseszni semmi, a töltőelektronika úgyis lekorlátoz, mitöbb a gyagyi töltőket is képes detektálni, így nem enged csak max 400-500mA-rel tölteni róla.[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
válasz darvinya #9234 üzenetére
Így van, a feszültség is számít, de szerencsére 5V a szabvány, ettől nemigen szokott eltérni nagy mértékben még a gagyi töltő sem.
De az aksiját semmiféleképpen nem nyírná ki, a töltőáramköri IC előbb adná meg magát
Szerintem neked azért megy jól a Mérges Madarak, mert Neo-d van, ami hiába ugyanaz a hardver mint az Arc, de a szoftver igenis más."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
darvinya
titán
Bizonyos mértékben igen, de te azt mondtad.
Hogy a mérges madarak fejlesztői nem csinálták meg rendesen.
Na mindegy.Igen számít a Volt.
Elég 5.15V és meghülyül az érintő, és a Volt emelkedése több mindent is tud produkálni.Az 5V csak egyes gyártók eltérő a szabvány.
pl: 5.25V Szifon, 5.15-25V-ig Nokia (nehogy még véletlenül mással is tud tölteni)Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
kornellia84
tag
Napok óta böngészés közben lefagy a telefonom majd újra indul. Az előbb is lefagyott és bekapcsolni se tudtam. Semmire nem reagált. Ki kellett vennem az aksit. Ötlet? Mi lehet a gond?
-
szimike79
őstag
válasz kornellia84 #9238 üzenetére
Próbáld meg törölni az előzményeket, és a gyorsítótárat, talán segít.
-
darvinya
titán
Én Opera Mobil-t használok, mert az eddigi legstabilabb.
Nálam is FC-ik a gyári, de csak a 4. lap után én van, hogy 8 lapot is használok egyszerre.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Dottore
addikt
Nem kell izgulni, a dolgok maguktól ritkán szoktak tönkremenni, nagyrészt mi tesszük tönkre őket. Tehát gondold végig mit telepítettél, mit állítottál el vagy be, ilyenek. Az is fontos, hogy minden böngésző fagy vagy csak gyári. Ha a gyári akkor az előzőekben javasoltak szerint, ha ez nem jön be akkor reset.
Virtuális vacsora? Remélem nem vagy vegetáriánus.
-
szimike79
őstag
Amit még elfelejtettem, és elöttem is írták, ha túl sok oldalt nyitsz meg az is gond lehet. Előbb utòbb besokal a ketyere. Én max 2-3 oldalt szoktam egyszerre használni, úgy nincs gond.
-
Szombó
senior tag
Nekem is szarakodik a gyári böngésző.Fagyni még nem fagy,de nekem nem megy rajta a mobil tv.Minden máson igen.
Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
csatakacsa
tag
Hali. Feltettem ma kb ötödször az ics-t mert vmit ki akartam próbálni. Galaxy S3 on megtetszett pár dolog ezeket próbáltam ki mivel csak ICS-n jó. Nagyon jól használható mind a kettő nézzétek meg a képeket amit mentettem.
Nem kell ide a csúcs hardver
LG G2, egyenlőre =ugyanakkora részre; egyelőre = most még,
-
Dottore
addikt
válasz csatakacsa #9247 üzenetére
Szóval a Flipboard és az S Voice.
Neked is jobb lett volna ha csak simán leírod.[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
válasz csatakacsa #9247 üzenetére
"Samsung Galaxy is really good"grrrrr -
kornellia84
tag
Na, feltettem az Operat és ugyan úgy lefagyott és semmire nem reagált, majd újra indult a telefon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest