Hirdetés
- Apple Watch
- Egy óra, két rendszer
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Globális karrierbe kezd a Redmi Buds 6 Active
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
-
Kuruc2
senior tag
Nekem is bejön. Most már sokadik lejátszóprogi, extraprogi, játék, és csomó hd videó után se akad egy sec-re sem. Tökéletes.
Akksija most 3 napig bírta, szóval ahhoz képest hogy konkurensei meddig bírják...
Csak sokallom azt a rengeteg fölöslegesnek tűnő progit, amik mindig futnak automat (gyárilag már), és nem lehet kilőni őket. De persze nem lassítanak a telón, nem akasztják, csak ugye a pc-s megszokás, ne fusson minden t.k.m.[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
sheep
addikt
nem vagyok sw fejlesztő
de nagyon sok androidos telefon megfordult már a kezeim között, és messze ez volt addig a legjobb, legstabilabb, legerősebb (40-70e ft kategóriában)
minden működött, nem kellett szórakozni semmivel, csak kicsi volt a kijelzőjeőszintén megmondom hogy semmi olyan új feature nincs az ics-ben ami nélkül ne tudnék élni, és portolás után az is ugyanúgy tele lesz felesleges appokkal amit a gyártó rak bele
én nagyon meg voltam elégedve a telefonnal (most egy optimus white-om van de sok dologban a közelébe sem ér a walkmannak)9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Kope91
csendes tag
nekem is ilyen telom van és ugye szokta a kis programjait updatelni, és kettő youtube alkalmazás és gmail alkalmázs az olyan update amet manuallal lehetet, és azzal csináltam meg, és hát azóta amikor wifizek és monjuk gmailben leveleket olvasom akkor vibrál a kijelző, néha világosabb néha sötétebb (kép nem megy el)
ez miért lehet?másik az, hogy én is észrevettem hogy egyes programokat nem szeret és néha felvillan mintha megnyomnál rajta egy gombot, 3x csinálja aztán abba hagyja, föként monjuk IGO nav rendszernél csálta erőteljesen
esetleg vki elmondhatná hogy a gyári aku figyelő kis diagrammnál, a telefonjelzésnél a különböző színek zöld, piros, szürke mit jelentenek akkor a telefon mit csinál
és még egy most rendeltem hozzá uj memória kártyát, ha azt megformázom és üresen tartalom nélkül belerakom telóba akkor az android magától települni fog, vagy a gyári kártyáról ctr+c, ctr+v megoldást kell használni ez esetben?
-
veterán
Arra próbáltam utalni, hogy egy bizonyos komplexitás felett (amely határ valahol a bubble sort környékén van ) minden rendszeren lehet és kell javítani - néha csak csiszolgatni, néha akár nagyobb részeket is újragondolni. Egy komplett oprendszernél meg pláne nem lehet azt mondani, hogy ez így jó ahogy van, ne nyúljunk hozzá - aki így közelíti meg a kérdést, az vegyen feature phonet és jónapot.
(És nyilván el lehet lenni a gingerbreaddel is, ami már egy egész kellemesen használható verzió, de a tökéletestől bizony igen messze van.)
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
sheep
addikt
na igen, de itt jön a kérdés hogy kinek mi a tökéletes? egy átlag felhasználónak szerintem bőven jó a mostani rendszer...mindenki döntse el saját magának hogy jó-e vagy nem
tehát kategórikusan nem mondhatjuk azt hogy jó vagy nem jó
ha meg nem elégedett akkor úgyis buherálni fogja a redszert, az ics-t is9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
driveby
csendes tag
Hello sziasztok! Leginkább azoktól kérdezném, akiknek ilyen telefonjuk van. Nekem a külseje kicsit gagyinak tűnik és a tetején az a pöcök kifejezetten zavar, de a belső miatt vonzó. Titeket mennyire zavar a külseje? Mi a véleményetek a külsejéről? Most 36K ez a teló a tmobilenál, szerintetek megéri megvenni? Mennyire jó ez az 1GHz-es processzor? Lehet húzni esetleg nagyobb órajelre? Alkalmazásokat mennyi helyre lehet rá telepíteni? SD kártyára lehet esetleg? Jelenleg egy 4 GB-os kártyám lesz csak bele, azzal pár hónapig ki lehet bírni? A GPS milyen gyorsan talál jelet olyan helyen, ahol nincsenek árnyékolások? 32 GB memóriakártyával belassulna szerintetek? Hosszú távra tervezek most telefont megéri akkor is ezt választanom?
[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
válasz driveby #3061 üzenetére
Szerintem simán megéri.Én friss tulaj vagyok és teljesen meg vagyok vele elégedve.
Bőven elég az 1ghz-s proci,gyors a telefon így is felesleges húzni szerintem.
minimum 8 gigás kari nem árt.Én még a gps-t nem próbáltam,de majd idővel.
Mondjuk a walkman részét csiszolhatták még volna.
Egy szó,mint száz a mostani árát bőven megéri.(ez az én szubjektív véleményem)[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
driveby
csendes tag
válasz razorka777 #3062 üzenetére
Köszi a válaszodat. A külsejéről mi a véleményed?
-
RangerFox
veterán
Nagyon durva mobil!
Szerintem nem csak a walkman név miatt veszik meg, hanem mert remek kütyü.
Amúgy nincs jobb teló 40000FT alatt. -
Ubul86
őstag
válasz driveby #3063 üzenetére
ajánlottak hasonló telókat(igaz használtan) ismerőseim,hogy hát azt vegyem meg,mert annak jobb a hardvere,de 36ért megkapom...na mondom köszönöm , nem,mert ennek valahogy megfogott a külseje,tetszetős. Ok,ha valaki külső alapján választ,régen rossz,persze megnéztem én is hogy mit tud,de elsősorban a külső volt az,amiért ezt választottam a konkurencia mellett.
A belső meg már csak hab a tortán volt[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
hát ebben 1ghz-s snapdragon van+egy ardeno205(!), ami nem egy rossz páros, főleg ehhez a felbontáshoz
összehasonlításképpen az optimus blackem hardveresen elmarad tőle, (vagy mondhatnám a defy+-t is, mindekettő uaz hardveresen, ha megnézed sokkal többe kerül mindkét telefon)
pl az optimuson a plants vs zombies néha beszaggat, a dead space is, a walkmanon semmi gond velük, angry birds fut mint az atom...jó készülék ez9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Ubul86
őstag
nálam,mikor még tervek között volt (bár nehéz lebeszélni egy adott dologról,ha nem látom hogy gond van vele akármennyire telefonguru az illető,aki próbálkozik nálam ) , használt nexus one-t mondtak,vaterán épp volt 40ért...megnéztem,biztos jó telefon,de külsőleg
- nameg használt
- nameg nincs gariszóval maradtam ennél
-
RangerFox
veterán
Külsőre tényleg nagyon szép, hasonlít az xperia minire.
Amúgy egy átlag embernek teljesen megfelel: jó a 720p-s HD videófelvétel és a 3D panoráma funkció. A t-mobilnál 35991 FT- be kerül netes rendeléssel.
Nagyon jó mobil. -
fatal`
titán
Nyilván nem arra gondoltam, hogy nem kell fejleszteni a rendszert, csak arra, hogy nincs értelme minden tákolmány beta romot tenni a telefonra, mert jó a gyári rom is.
Felreértettem a hozzászólásodat, az jött le belőle, mintha szerinted a gyári rom fejlesztésre alkalmatlan lenne és én nem tapasztaltam ilyesmit (hatalmas gáz lenne egyébként)
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
igen, nagyon el vannak szállva az árakkal
pillanatnyilag nem nagyon tudnék ár/érték arányban ennél jobb telefont mondani (és ez nem hazabeszélés mert mint mondtam nem ilyen telefonom van)nézd meg pl a defy+ fórumot (és tesztet), minden téren az egekbe magasztalták, ajánlott plecsni, stb, de én egy hét használat után úgy eladtam mint a huzat
akad a rendszer mint az atom, szar kamera, gyenge hw, borsos ár
most bocs valakinek a szívébe gázolok, de a valóság nem igazán tükrözi a teszteket9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
RangerFox
veterán
Szerintem a gyári rom tökéletes. Nem muszáj rá az ics de ezt mindenki magának dönti el.
Az egyik barátomnak Defy+. ssza van de az se nyomába se ér. -
razorka777
veterán
Egy érdekes dolog merült fel bennem.Ha megjön majd az ICS a telóra,de teszem azt nekem nem tetszik akkor hivatalosan vissza fogom tudni majd downgradelni 2.3-ra?
Vagy majd mókolni kell a telefont,hogy visszatehessem?Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Ubul86
őstag
válasz razorka777 #3073 üzenetére
vissza tudod majd (muszáj,mármint most a pulse mini alapján mondom,hogy 2.3.7-re is felvittem,igaz custom rommal,de vissza tudtam tenni rá az alap tré-s romot is bármikor,szóval azt tettem rá amit akartam...gondolom ugyanez a helyzet,bármelyik androidos telóval is)
[ Szerkesztve ]
-
mathaus=)
senior tag
Na megvan a teló.. Hát mitmondjak.. ISTENKIRÁLY. Villámgyors szép áá imádom Gyári rendszer is gyors ezt tuti nemfogom mókolni mint anno az X8at Nagyon állat ez a teló
-
Csomag01
tag
SRácok az LWW-re hol tudom letölteni a gyári "független" szoftvert? illetve mivel tudom feltenni?
[MOBILSZÁM VÁLTOZÁS] Üdv. Csomag01
-
blueye
veterán
válasz Csomag01 #3080 üzenetére
Ez ellentmondás mondaton belül: "Nem függetleníteni akarom" vs. "független szoftra előbb jön a frissités mint a T_s re" mert ha nem függetleníted akkor neked mindegy hogy mikor jön meg a függetlenre pl. az ICS.
"a sok T-s haszontalanság zavar" - ennek kitakarításához a rendszerből rootolnod kell.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
kulseje szerintem egyatalan nem gagyi. nekem nagyon tettszik. jo fogasa van a telonak es ez a guniszeru boritas szerintem nagyon jo (jobb mint a legtobb telon levo fenyes sz*r ) milyen kis pocokre gondolsz?
1 ghz-es proci nagyon jo, teszi a dolgat, gyors. procit lehetne huzni de szerintem tok felesleges, radasul talan az uzemido rovasara is menne. 4 gigas memokartya elegendo, hacsak nincs 1000 zened meg sok filmed.
alkalmazasokat at lehet tenni sd-re, mar amelyiket engedi.(#3057 ) Kope91: a fenyerzeklo miatt "sotetebb es vilagosabb" a kep.
[ Szerkesztve ]
-
mathaus=)
senior tag
Ha csinálok egy képet és a kamera appbol megnyitom a fotot akkor miért kattan egyet a telefon?
-
Kuruc2
senior tag
Nekem fekete van, és sztem k.rva szép. Persze gondolom ez is szubjektív.
Se a pöcök nem gagyi, se más. Ereje nagyon jó, semmi akadásom nem volt, hd klippeket is hiba nélkül tolja, még ha zoomolok is menet közben rajtuk.
Király appokkal lehet felruházni, kezdve a zseblámpától a db-mérőig, vagy a különböző lejátszókig, aimp, mx. (és mind free)
Azt meg miért másoktól kérdezed hogy elég e bele a kártyád? Ezt azért nem várhatod hogy más mondja meg mit akarsz tenni a telóra.
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
krisztian112
senior tag
Üdv! Feloldani a telefont a fenti lezáró gombbal lehet csak, vagy a home gomb is felébreszti a képernyőt?
Huawei P10 lite
-
fatal`
titán
válasz krisztian112 #3093 üzenetére
Home is ébreszt, legalábbis a Mini Pron, de szerintem ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
Ubul86
őstag
én a home-al szoktam,szóval igen ,lehet
-
Tomi0703
addikt
a home is ebreszt bizony, ahogy irtak elottem.
-
Kuruc2
senior tag
válasz Tomi0703 #3096 üzenetére
Bár én konkrétan jobban örülnék, ha a home gomb is érintős lenne mint a mellette lévő kettő, hisz elég ébresztésre a fenti is, de ennyi gonddal még megbirkózom.
De azért kár. X idő használat után kezdek ráállni frankón a nyomáserősségre mind kijelzőn, mind az érintőgombokon, és akkor jön hogy home gombot kellene nyomni, marhára nem áll rá az ujjam hogy kb 10-szer akkorát kell nyomni. Nem igazán értem minek kellett ezt, de ez igazán apróság. (mint mondjuk hogy nem lehet usb-ről netet adni neki.)[ Szerkesztve ]
-
driveby
csendes tag
Kihangosítva egyébként hogy szól?
-
Kuruc2
senior tag
válasz driveby #3098 üzenetére
Szerintem marha-jól, főleg louddal. Persze jó minőségű zenével az igazi. Bár ezt inkább meghagyom a braziloknak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT 6T 256/12GB Csak kiprobált!
- iPhone 12 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p3802
- iPhone 13 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%p3801
- iPhone 14 Pro 256GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3800
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest