- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
tmb
csendes tag
válasz leslieke #4096 üzenetére
Szia! A "szakfórumon" leírtam mi a probléma a R66-PC dologgal kapcs.
Ha esetleg tudnátok erre reagálni, azt megköszönném! -
@matthew@
őstag
leslieke: igen, minden oldallal ez a helyzet, a teljes visszaállításnál csak az veszik el ami a teló memóriájában van ugye? Illetve ez megoldás lehet?
duvi: Több WiFi hálózatot nem néztem, és igen saját WiFi-m van, nem ingyeneset használok, eddig tökéletesen ment veleMatthew 24:42
-
duvi
nagyúr
válasz @matthew@ #4106 üzenetére
-Amennyiben van lehetőséged, akkor ne free hálózaton próbáld. A legtöbb ilyen hálózat túl van terhelve és csak lassan kommunikál.
-Ha minden hálózaton rossz, akkor első körben mehetnek a visszaállítások. (1. Alapbeállításra, ha nem segít akkor 2. Teljes visszaállítás) Legvégül marad a szerviz. -
@matthew@
őstag
Értem, köszi a helpet, akkor ezeket megpróbálgatom. Amúgy free hálózatot nem nagyon szoktam használni, mert adathalászat szempontjából nem túl megbízhatóak, de egyik szomszédnak nincs lekódolva a WiFi-je azzal megpróbálom
Majd írok, hogy mit sikerült alkotniMatthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Na megnéztem és működik a WiFi az enyémen is és a szomszédnál is, úgyhogy sztem csak pillanatnyi hiba volt most is róla írok és jó gyors.
Matthew 24:42
-
pikkubee
tag
ha valakinek esetleg szüksége lenne egy gyári tokra:
-
Raul227
aktív tag
miert nem lehet pl csak a bongeszom frissiteni?nekem meg nem kell a 2es bada csak a flashes bongeszo.meg a 2re megy skype vagy hasonlo?
-
gabo01
senior tag
Srácok ma megijedtem! Kikapcsoltam a telefont és amikor visszakapcsoltam megint a fekete képernyő fogadott mint a múltkor amikor visszamultiztam az 1.2-őt! Egy jó ideig nem tudtam bekapcsolni a telót! Mi lehet a gond? Megpróbáljam újra kikapcsolni vagy vigyem szervizbe?
-
EnRg
tag
Sajna nálam is ez volt...Feltettem a Bada 2.0-át,de nem jött be. Vissza akartam tenni az 1.2-őt,de teljesen tégla lett...Irány Pest,egy hét múlva vissza,hál ' Isten működőképesen.
Ma eladva,és egy SAMSUNG GALAXY S PLUS-ra váltottam,hát azért az Android sokkal jobban bejön mint a Bada....
De minden Wave-snek további sok sikert ! -
gabo01
senior tag
Na kikapcsoltam, megint ugyanaz sötét képernyő! Vártam vagy 2 percet és a képernyő feloldó/lezáró gombot megnyomva kérte a pin kódot! Azóta megint megy!
Mit csináljak próbáljam meg újra multizni vagy vigyem szervizbe?[ Szerkesztve ]
-
azoltan88
tag
Sajnos én is visszasírom az 1.2-t. Sokkal gyorsabb volt, most rengetegszer késik a telefon... Remélem javítanak majd a 2.0-án.
-
@matthew@
őstag
Na újból visszatért a WiFi dilemmám most sem működik az itthoni hálózaton, pedig a noti szépen megy a WiFi-vel, már nemtom mit csináljak, lehet megpróbálom a visszaállítást, hátha
Amúgy a szervizben ha kérem visszateszik nekem az 1.2-t?
[ Szerkesztve ]
Matthew 24:42
-
Raul227
aktív tag
sos!tudom h hulye vagyok de van 6pin kod amit meg kell jegyezzek.es most az van h a telomba tettem sim lockot es nem tom mi az :S es masik kartyanal kerte.ketszer probaltam de nem jot.van erre vmi gyari kod ami jo mert lehet nem is allitottam be hanem csak bekapcsoltam :S hanyszor lehet probalkozni?es mivan ha nem sikerul? :/ mivel lehet kiutni?aaaah
-
gelbelex
őstag
Felmultiztam a "hivatalos" KL6 helyett az XEZ-es LA1-et... Nos, az eddigi tapasztalatok:
+ Az End-Menu-Swipe-os képernyőfeloldás sokkal gyorsabb és
+ oprendszer-újraindulás nem volt (még?)
+ általában gyorsabbnak tűnik, mint a KL6
+ görgetés is gyorsabb lett, de
- pl. az sms-thread-ekben gyorsabb, mint a betöltés, emiatt néha akad.
- memóriaelfogyás és újraindulás továbbra is előfordul a böngészőben...
de:
++ a fényképezőgép gyorsabb, a képminőség pedig jobb, mint a KL6-ban - már csak emiatt megérte felrakni!! -
Raul227
aktív tag
figyu mar nem a sim pin kell hanem a sim lock!ertitek?mert a sim meg a pin az mas.
-
beni18
tag
válasz Raul227 #4144 üzenetére
Igen ezt jó volt tisztázni mert valóban két dolog a kettő de akkor neked gondolom a biztonsági kód kéne, de akkor gondolom be se tudod kapcsolni vele telót, mert ha igen akkor csináld azt amit fentebb is írtam hogy Kies csinálj egy mentést majd írd be azt a kódot és akkor nullázódik minden
-
Raul227
aktív tag
de be tudom kapcsolni.a 70es kartyammal jo.de ha beleteszek masat akkor keri.es a 70es karim van most benne es igy is zold kor van ott tehat aktiv.na most kerdes h mivan ha probalgatom.lezar?most nincs pc-m h mentegessek.de jovo hettol lesz.ujra.mert amugy ha lehetne probalkozni akk megtennem mert van 3-4kodom ami altalanos.csak felek h lezar.am ez a sim lock asszem az h ha ellopjak a telot es beregisztraltam elotte a samsungnal akkor bemerik vagy mi, nem?
-
IBasterd
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hozzátok, leginkább azokhoz, akik céges leveleiket Exchange-en keresztül szinkronizálják, és esetleg használnak To-Do Bart.
A probléma a következő, Wave II Bada 2.0-s készülékem az első szinkronizálásnál gyakorlatilag kinyírja Outlookban a Todo bart. 1.2 alatt még nem volt alkalmam kipróbálni, de itt a jelenség a következő: eltűnik minden task-om, és a helyükön egy hibaüzenet van a levelezőprogramban.
Esetleg valaki belefutott még hasonló problémába?
Üdv,
IBasterdÚj fiók, szinkronizál a szerverrel első induláskor, minden szép és jó. Telefon leszívja a leveleket, Outlook a következő indításkor már defektes.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest