- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
A Wave 1. első hozzászólását érdemes elolvasni. Elég jó az összefoglaló: [link] illetve a http://www.mysamsungwave.hu-n is sok infó, illetve hasznos dolog van.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
MxM19
aktív tag
Valaki aki tud segíteni játékok telepítésében küldjön Püt legyenszíves.
(Bada 1.2)KERESEK ZTE BLADE ELŐLAPOT OLCSÓN!!!!!Vagy olyan illetőt aki T-mobilnál dolgozik,stb...
-
meclarenm
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen telót!A kérdésem az lenne, hogy lehet beállítáni, hogy amikor megérintem a kijelzőt rezegjen a készülük az érintésre?Érdekes módon, amikor telszámot írok, vagy sms-t írok a betük és a számok érintésekor rezeg!! -
pingwin011
aktív tag
Sziasztok! Badánál az outlook szinkronizáció a samsung kies programon keresztül megy? Köszönöm!
-
duvi
nagyúr
válasz pingwin011 #3255 üzenetére
Szia!
Igen a KIES-en keresztül lehet szinkronizálni -
duvi
nagyúr
válasz meclarenm #3254 üzenetére
Szia!
Beállítások/Érintés/Visszajelzés rezgéssel. Itt tudod beállítani a rezgés erősségét, viszont ha jól tudom akkor csak a tárcsázóban és a szövegbeírásnál (sms, internet cím megadás,...) rezeg a teló. Ha visszajelzést szeretnél minden érintésre, akkor bekapcsolhatod a hangjelzést. Viszont ezek kis mértékben, de növeli a fogyasztást.Mind a hang mind a rezgés fukció. -
Ranzon
csendes tag
Sziasztok!
Létezik badára vmiféle benchmark ami a telefon teljesítményét teszteli? Illetve vmien böngésző teljesítmény mérő szerűség is van esetleg?Előre is köszi!
Ranzon
-
Ranzon
csendes tag
Köszi! hát a 4. téglalap az szürke maradt meg 99/100nál megállt, de biztos jó így...
Ranzon
-
MxM19
aktív tag
Esetleg ha tudja valaki hogy hogyan kell rátenni 1.2es Wave2re játékokat az legyen szíves írjon Privát üzenetet.(Nem ingyenes és nem szeretnék fizetni érte.)
KERESEK ZTE BLADE ELŐLAPOT OLCSÓN!!!!!Vagy olyan illetőt aki T-mobilnál dolgozik,stb...
-
@matthew@
őstag
erre vki tudna vmit mondani?
Matthew 24:42
-
beni18
tag
válasz @matthew@ #3263 üzenetére
Nem nevezném normálisnak( ha csak a háttérben nem fut több olyan program is ami zabálja a memóriát), ha nem fut akkor én megpróbálkoznék a helyedben egy hard resettel (vigyázz mert minden adatot töröl!), vagy kivárod a Bada 2.0 és annak a telepítésével eltűnne ez a probléma.
-
AirWin1987
csendes tag
Sziasztok!
Nemsokára vennék telefont,de vacilálok néhány közt! Szóba jött a wave1-2, defy, galaxy s, arc (bár utóbbi 2 kicsit drágább). a wave-ek nagyon tetszenek külsőre, meg tudásra is csak félek, hogy nehogy kevés progi, cucc legyen rájuk. bár e 2 között sem tudnék dönteni.a wave2 nagyobb kijelzővel bír, de nem super amoled, meg az aksija is gyorsabban merül mint a wave1-nek(a tesztek szerint). a defy az android miatt lenne nyerő,meg a jó árérték aránya miatt, csak nem 720pben vesz fel videót és nem is fém. tanácstalan vagyok... fontos lenne a jo aksi, jo tudás, jó szerelési és anyagminőség! lehet kicsit maximalista vagyok lehet egy wave fórumban kicsit elfogult emberek vannak, de azért objektív tanácsokat szívesen fogadok...
thx
-
MxM19
aktív tag
válasz AirWin1987 #3268 üzenetére
Ha csak a programok meg a játékok fontossak akkor android.
Ha multimédiás cuccok is pl videófelvétel,kamera vagy akadásmentes rendszer fontos ellenben az alkalmazások valamivel kevesebbek és ez annyira neked nem fontos akkor Wave 2.
Nem rosz teló.
De én maradok a Defynél.Talán.KERESEK ZTE BLADE ELŐLAPOT OLCSÓN!!!!!Vagy olyan illetőt aki T-mobilnál dolgozik,stb...
-
MxM19
aktív tag
Valaki tud segíteni az Applistben?Már 1 napja kínlódok vele de kies telepítéskor 50%nál megáll....és nincs telepítve.Pls help.Püben.
KERESEK ZTE BLADE ELŐLAPOT OLCSÓN!!!!!Vagy olyan illetőt aki T-mobilnál dolgozik,stb...
-
duvi
nagyúr
A telefonban lévő installal próbáltad feltelepíteni a KIES-t vagy a Samsung oldalán lévő legfrissebb verzióval? Kies_2.0.3.11082_152_4
[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Van olyan program bada-ra ami a kijelző világítását állitja automatikusan pl.:ha kint vagyok az utcán teljes napsütésbe akkor maxon világitja a kijelzőt ha meg bent vagyok a szobába akkor meg minimumra teszi?A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Pöttön
őstag
Értem köszi a gyors választ.
Azért gondoltam mert minimumon van a kijelző világítása nálam és ez így tök jó mert tényleg sokáig (az eddigi telóimhoz képest) bírja a teló.
Csak ha kimegyek szabadba ahol 100 ágra süt a nap nem látok semmit se szinte a kijelzőn.A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
MxM19
aktív tag
Valaki tudna segíteni?Teló főképernyőjén van kb 10darab oldal.Hogy lehet csökkenteni az oldalak számát?Applistnél 50% nál leáll amúgy a letöltés kiesben.Pedig mindent jól csinálok.
-
MxM19
aktív tag
köszi.Úgy döntöttem hogy mindenféleképpen visszaváltok androidra mivel lehetetlen az appok és a játékok felrakása gépről telefonra.(fizetősökre gondolok.) (Applistel próbáltam +Legújabb kiesel+új applistel.Untouched programmal/gameval.Letölténél (igyenes game) 50% nál kiírja hogy nem sikerült letölteni a játékot.)
Szóval a bada felejtős.
Ha esetleg a kies verziója lenne a probléma letöltöttem egy régebb verziót de ott meg a samsungapp nál frissíteni akarja és nem enged belépni .(ez a verziószám: Kies_2.0.0.11014_49_2)[ Szerkesztve ]
-
MxM19
aktív tag
válasz leslieke #3287 üzenetére
Durván így is lehet mondani.Majd biztos hogy ki fogok fizetni 1500, stb forintokat....Még 100at sem.
Viszont azon kívül a telefonnal és a badával is meg vagyok elégedve teljes mértékben.
Legjobb az egészben hogy sehol sem akadozik a rendszer és nekem már csak a flash hiányozna belőlle ami a hivatalos bada 2.0 val ki fog jönni.Kár érte.[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Ez nem az lenne? Bada 2.0: Élő háttérkép videó
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Én nem fogom használni. Nekem az kell, hogy gyors legyen a rendszer. A csicsákat a PC-n is kikapcsolom. De persze jó, hogy benne van, mert sok potenciális vásárlót megfoghat ezzel a rendszer.
-
leslieke
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- Ukrajnai háború
- ASUS notebook topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- EAFC 25
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.