- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kari915
tag
válasz krisztian112 #1445 üzenetére
A bármire mutató parancs ikonokat én is szeretem, a testre-szabhatóság miatt vettem én is Androidot, ez nekem is hiányozna.
Ezek szerint a Bada csak widgeteket kezel a kezdőképernyőn, egyéb parancsikonokat nem lehet kirakni.? -
duvi
nagyúr
válasz krisztian112 #1452 üzenetére
Részben igaz részben nem. A kezdőképernyőkön lévő alsó 3 fő widgetet bármire lecserélheted a menüoldalakról ha bemész a menübe és ott rányomsz a bal felső sarokban lévő fogaskerékre. Egyszerűen kihúzod a kívánt alkalmazás ikonját erre a három helyre és máris lecserélted az ott lévő alap widgeteket. (billentyűzet, névjegyzék, üzenetek)
Ezeket kiteheted pl. a Galaxy Weather Clock segítségével is. -
vtomias
csendes tag
válasz krisztian112 #1452 üzenetére
Bada OS 2.0 frissítés után elérhető lesz, hogy alkalmazás indító ikonokat is ki lehessen rakni, hasonlóan az androidhoz.
-
pikkubee
tag
Sziasztok,
azt hol tudom beállítani, hogy mielőtt felmászik a mobilnetre kérdezze meg, hogy szabad-e?
Az e52-nél baromi idegesítőnek találtam, de azt hiszem mégiscsak hasznos. -
HorviGabi
aktív tag
Tegnap sikerült beszereznem egy ilyen telót, csak az a gondom hogy a Kies nem ismeri fel. Kellene külön usb driver-t feltelepíteni, vagy elég ha a Kies-ben rányomok az illesztőprogramok telepítésére? App-okat akarok rátelepíteni ahhoz kéne a Kies.
-
duvi
nagyúr
válasz pikkubee #1456 üzenetére
Szia!
Beállítások/Kapcsolatok/Csomagkapcs.haszn. Ez legyen letiltva (ne legyen zöld pötty itt) és ebben az esetben mindig rákérdez, hogy engedélyezed-e a csomagkapcsolt használatot.
Viszont ha engedélyezed akkor utána újra le kell tiltanod!HorviGabi
Gratula és üdv a clubban!
Beállítások/Kapcsolatok/USB-segédprogramok menüben válaszd ki a Kies telepítőt. Nyomj rá és utána csatlakoztasd az usb kábelen a telót. Ebben az esetben elindul a Kies és az usb driver telepítője a telefonról. Amikor végzett a telepítéssel akkor már látnia kell a Kiesnek a telefont. Arra viszont vigyázz, hogy ne engedd a Kiest frissíteni! A legújabb Kies bugos![ Szerkesztve ]
-
HorviGabi
aktív tag
Megpróbálom, köszönöm szépen. Akkor ha jól értem ne is telepítsem fel a gépre a kies-t, hanem majd a teló elintéz mindent. Remélem sikerülni fog. Még annyit hogy az usb-s töltést nem lehet valahogy kikapcsolni? Mert gondolom nem tesz jót az akkunak ha mindig le -fel dugdosom az usb-re és mindig tölt egy kicsit.
-
adamos87
tag
Hy!
Olyan problémám van hogy a gyári Facebook klienssel vagy mi a neve nem tudok belébni a facebookra. Azt írja ki hogy " A Facebook-szerver nem stabil". Korábban meg olyat írt hogy http időtúlépés vagy valami hasonló.Mikor megvettem a telefont 1 hétig nem volt benne sim kártya, akkor az volt a baja h nincs benne sim. Valakinek van valami ötlete? Ja és annyi hogy frissítést kínált fel a samsungapps a facebookhoz és frissítette is.
Válaszokat előre is köszi.
Samsung QE55Q80T, XBOX Series X, Live: razorramon1987
-
duvi
nagyúr
válasz HorviGabi #1460 üzenetére
Pontosan. Ne legyen külön feltelepítve a Kies. A telefonról minden szükséges szoftver felmegy majd. Az usb töltést nem lehet kikapcsolni, de nem okoz semmi problémát a mostani akksiknál már. Arra az egyre érdemes odafigyelni, hogy lehetőleg ne merüljön le teljesen nullára.
-
HorviGabi
aktív tag
Sajnos semmi nem történik, és a gép is lefagy közben néha.
-
pikkubee
tag
Nekem az volna a kérdésem, hogy hogyan lehet megoldani, hogy normálisan jelenjen meg az opera. Felraktam, de baromi gagyin néz ki, nagyok a betűk, csúnyák a színek. Úgy emlékszem, hogy valaki már leírta, hogy hogyan kell ezt orvosolni, de most nem találom.
Köszi!
-
TomWexX
addikt
-
duvi
nagyúr
válasz @matthew@ #1475 üzenetére
Mindkettőt másold be és a jad-al indítsd a telepítést. Ellenben ha van wifid vagy mobilnet csomagod akkor egyszerűbb ha a telefonra töltöd le egyből az operát. Ugyan úgy az operamini.com oldalról tudod indítani a letöltést/telepítést. A feltelepített operát a Játék,egyéb menüben fogod megtalálni.
HorviGabi
A T-s Wave II-ben Origo néven szerepel a gyári böngésző. (nem w'n'w néven)[ Szerkesztve ]
-
pikkubee
tag
Mi a hivatalosan legfrissebb szoft. verzió jelenleg? Nekem xxjka van. Ha telón rábökök a frissítés keresése gombra, feldobja, hogy firmware frissítésre van szükség. Le akarom tölteni, de akkor már azt írja, h nincs elérhető frissítés.
-
vtomias
csendes tag
Akiknek már volt androidos és badás készüléke, azok mit mondanak azzal kapcsolatban, hogy az akkumlátort a bada kevésbé zabálja, mint az android. Mennyire igaz, hogy akár 2-3-szor is többet bír ki az akksi, hasonló használat mellett?
-
krisztian112
senior tag
válasz vtomias #1482 üzenetére
Figy minden attól függ hogy, mennyit használod, milyen telefonod van, és mennyi benne az akksi. Ez több összetevő függvénye. Mindegyiket lelehet meríteni 1 nap alatt is. Spórolgatsz akkor 2-3 esetleg 4 nap de azis attól függ hogy van van 3G kapcsolat, megy-e vmilyen email sync, net, telefonálás stb...
[ Szerkesztve ]
Huawei P10 lite
-
VINIKOR
senior tag
Badás, Wave telefonban van/lesz nagyobb kijelzős, mint 3,7"-os? Tegnap megnéztem élőben egy Wave II-t és kicsinek találom.
Mikor várható a Bada 2.0 amiben talán meg lesz oldva a Skype és msn videótelefonálás?
-
vtomias
csendes tag
válasz krisztian112 #1483 üzenetére
Persze két hasonló kaliberű mobilra gondoltam. Igazából azért kérdeztem, mert itt a mobilaranan írták, hogy erőteljes használat mellett, elvan két napig is simán. Míg általában az androdira mindig azt írják, hogy a nap végére töltőre kell tenni.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
-
pikkubee
tag
Az miért van, hogy a teló azt írja ki, h szoftverzió xxjka, a kies pedig, hogy xxjka/oxdjk8 (xeh)? ez mit jelent?
-
vargapeeti
tag
Sziasztok!
Most készülök venni Wave II, sokat vaciláltam hogy defy ( nem szeretem széjjel ROM-olni a telefonom) vagy blackberry vagy Wave II, de végül ez lett a befutó. Megszeretném kérdezni hogy ha 100 megás netet rendelek hozzá, az mennyire elég? Általában wifi közelbe vagyok, de néha azért leveleznék stb máshol is.
Szerintetek?
-
HorviGabi
aktív tag
Mindenkinek köszönöm az eddigi segítséget! Még az jutott eszembe valaki nem tudja hol lehetne venni a kijelzőjére valami minőségi fóliát? Láttam az aukciós portálon, van egy csomó, de nem hiszem hogy valami nagyon jó minőségű lenne. Ha valaki tudja hol lehetne venni írja már meg. Köszönöm!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz vargapeeti #1490 üzenetére
Ha sokat tudsz wifizni, akkor elég lesz a 100 MB.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
beni18
tag
válasz vargapeeti #1490 üzenetére
Én nem rég fizettem elő mobilnetre és az 50mb csomagot választottam és nekem ez pont elég volt úgyhogy én is elég sokat vagyok wifi közelben, szóval ha tényleg csak ritkán netezel akkor tuti elég lesz.
-
vargapeeti
tag
köszönöm szépen a válaszokat!
-
pikkubee
tag
Sziasztok,
meg tudjátok mondani, hogy a telefon széria/gyártási számát hol találom? Szeretném regisztrálni a telót, ezért kellene.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest