Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sssz

    őstag

    sziasztok!

    eredeti gyári 2.1 android van a mobilom. lassan szembesülök vele, hogy sok, általam fontosnak tartott programhoz rootolni kellene.

    elolvastam hát a sokat ajánlott alapozót+segédletet. nagyjából értem is hogy mit kellene csinálom (pedig nő vagyok, bár nem szőke :) )
    ettől függetlenül lenne pár kérdésem. nem a telepítéssel kapcsolatban, hanem hogy mi is fog történni ha ezt megcsinálom. ( remélem nem harapja le senki a fejem a feltett kérdésekért, de ha igen, vállalom :) )
    szóval:
    - mindegy hogy a one package vagy a hagyományos (több fájlos) megoldással kezdem?? miben különbözik a kettő??
    - ha nekem csak annyi kell hogy tudjak olyan programokat is feltelepíteni amihez rootolt telo kell, akkor csak a segédlet 12. oldaláig kell végigcsinálnom a leírtakat ugye?
    - ha nem kell nekem app2sd akkor azt egyszerűen kihagyhatom és akkor továbbra is a teljes sd kártyámra telepíthetek amit akarok?
    - ha megcsináltam a teljes telepítést akkor az újraindítás után minden ugyanúgy lesz a telómon mint addig volt (kivéve hogy rendszergazdai jogosultságom lesz), tehát ha nem akarok foglalkozni illetve továbblépni arra hogy a kitchenben különböző romokat vagy miket csináljak magamnak akkor nem is kell? anélkül is szuperül mőködik majd a telóm (megmaradnak a már eddig telepített progikaim és az eredetiek is) rootolva és tudok rá telepíteni a forumon keringó appokat, amikhez rendszergazdai jogosultság kell?

    a kérdések nagyrészére sejtem a választ és tulajdonképpen csak megerősítést keresek mielőtt remegő kezekkel belevágok a rootolásba :)

    szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

Új hozzászólás Aktív témák