Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • montyx

    aktív tag

    válasz orrlyuk #19996 üzenetére

    Én az Amigo-t használtam. A nyaralás alatt úgy felhúzott, hogy lezúztam a fenébe. Egyszerűen idegesítően gyenge a felülete, és a GPSt se bírja se megtalálni, se megtartani rendesen.
    Most szinte minden nap tesztelem a TomTom féle Copilot Live 8ast, és csak azt tudom mondani rá, hogy marha jó. Voltam Dombrádon múlt hétvégén. Soha nem voltam még kocsival, szal toltam a GPSt, mint állat. A legrövidebb útra löktem be Nyíregyről, és tényleg megtalálta. Igaz, hogy valamilyen régi katonai útra vitt rá, de basszus brutálhamar odaértem. Az útról tudni kell, hogy 1 sávos volt, én fel se raknám térképre, de ez a "vacak" simán vágta mi merre hány méter még a puszta közepén is.

    Szóval ha megtehetitek akkor próbáljátok ki! (és ugye miért ne tehetnétek meg??? :P ) Ha valakinek kell segítség hozzá szóljon.

    Ui.: Amúgy a szüleim utcáját Nyíregyen nem ismeri az Amigo. Névtelen utcaként szerepel, és a belőle nyíló kis földutat nevezi el az utcájuk nevével. Szal ennyit a jó magyar térképekről. A Copilot házra pontosan belövi az utcájukat. :P

    Aláírás

Új hozzászólás Aktív témák