-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
barack2244
tag
válasz barack2244 #7752 üzenetére
Persze csak próbaképp nézd meg az egyszerűbb jelszót, utána visszaírhatod. Az ssid is esetleg legyen csak betű. Titkosított az ssid? 2.4 vagy 5 Ghz? Melyik csatorna? Ha tudsz hozz létre egy vendég wifit a routeren ha tud ilyet és nézd meg azzal próbaképp. Sima wpa2-psk 8 betűs jelszóval megteszi próbának.
[ Szerkesztve ]
-
undercover
őstag
Az normális, ha vezetés közben az óra lépést számol?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
barack2244
tag
válasz undercover #7754 üzenetére
Pedálozol nem?
-
Scale
őstag
Ti használtok fóliát az órán? Mennyire kell félteni a kisebb, nagyobb koccanasoktol ütődésektől?
Illetve nektek a kijelző és a keret(/bezel?) közé nem ül be a kosz? Pár napja hordom az órát, de észrevettem hogy ilyen kisebb kosz, por darabkák be tudják oda fészkelni magukat. Esetleg valamivel nagyobb átmérőjű fólia ezen is segíthetne?
Lehet vízzel leveretni, tisztítani probléma nélkül? Olvastam, hogy a hangszóró, mikrofon vízzáró rétege is eltömődhet? Ha fixen aktivalom előtte a vizes funkciót ami a végén kizenéli a vizet, az elég megelőzésre?
-
sepyi
aktív tag
Mi a teendőm,ha új telefonnal szeretném párosítani az órát?
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
Tatu-1981
tag
Sziasztok!
Sokszor outdoor tevékenységekhez is használom az órát. Futáshoz, túrázáshoz ugyan nem tökéletes, de amire nekem kell, arra megfelelő. Viszont ha SUP-ozáshoz használnám, akkor nem tudom használni.
Ha futás/túra sportág választással mérném a vízen megtett távot, akkor nem működik jól. Nehezen kezd távolságot mérni, és ha elkezdte, egy idő után leáll. Gyanítom azért, mert összezavarodik attól, hogy a tó közepén futok. :)
Van az órában egy outdoor swimming sport mód, az jó is lehetne, de nálam mintha nem használná a GPS-t. Ami az uszodai úszásnál érthető, de a kültérinél nem.
Evezés, kajakozás, SUP sportágak pedig nincsenek az órán.
Tudtok erre valamilyen megoldást?
Köszönöm a válaszokat. -
Tatu-1981
tag
válasz Totemgroup #7771 üzenetére
Köszi. Hozzáadtam a kajakot, de ott pl. nincs távolság az adatmezők között.
Az evezésnél viszont szerencsére van, remélem, így működni fog. -
Hotride
csendes tag
Ezeknél az újfajta terminaloknal nálam sem megy az nfc fizetés (pl Lidl,mol). Regeiknel (kis fekete kütyü) simán megy (pl tesco), mindig mérlegelni kell elovedd e a kartyad :) nem tudom mi az oka és lesz e erre valami udate vagy bármi de így kicsit használhatatlan ez a dolog..(Curve,OTP kombó)
[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
válasz Hotride #7773 üzenetére
Ez a bajom nekem is ezzel! Ha állandóan nálam kell lenni emiatt a bankkártyámnak, akkor eléggé okafogyottá válik az órás fizetés számomra!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
-
solti
senior tag
nekem is KH hitelkártya van beregisztrálva, de mindenhol jól működik az elmúlt hetekben. (Revolut is van benne, azt csak külföldön használom, de nem volt vele gond).
szerk : órával nehezebb fizetni mint telefonnal, pontosabban kell tartani és nem szabad mozgatni (a terminált se, ahogy pár kereskedő szokta...)[ Szerkesztve ]
-
deka10
senior tag
Én is azt tapasztaltam, hogy pontosabban kell odatartani az órát mint a telefont és lassan közelíteni a terminálhoz mert különben nem sikerül beolvasnia. Nálam nincs probléma az új termináloknál sem. Erste kártya van gpayben rögzítve.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
-
PeteePeti
őstag
Nálad lehet! Én viszont olyan terminálokon nem tudtam fizetni ahol eddig már rengetegszer sikerült! És semmiféle Curve, hanem K&H!!!
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
-
PeteePeti
őstag
válasz Oldman2 #7787 üzenetére
Van stabilan működő másik megoldás, amivel még soha semmilyen problémám nem volt! Úgy hívják Garmin Pay!
-
-
PeteePeti
őstag
válasz Oldman2 #7789 üzenetére
Hát, ha amoled kell, akkor a Venu a belépő! Ha extrább, akkor az Epix 2! Zsebbe nyúlós mindkettő, főleg az Epix!
[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
Nálam most ment ott is a fizetés ahol egyszer kétszer nem (Erste) Talán tényleg háklisebb arra, hogy mennyi ideig, milyen szögben, milyen gyorsan rakom oda. Most egy picit odafigyelek, nagyjából mindenhol jó , és van amikor nem is kell annyira odatartani, gondolom a leolvasótól is függ, hol van az antenna. De azért nem mernék a standon csak az órával a kezemen jönni menni, vásárolni.. .. 😆
-
PeteePeti
őstag
válasz autotaxmo #7791 üzenetére
320-ért már el lehet hozni hivatalossá helyről!
De amúgy nálam van eladó egy, jóval barátibb áron!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
ToomyC
aktív tag
Egy kérdés, most jutott eszembe...újabban AODvel használom az órát, prémium analóg számlappal...kérdés nem fog beégni a kijelző AOD miatt?
-
stvrbll
csendes tag
Létezik az hogy most nem tudom egy helyen megnézni hogy melyik alkalmazást kell/lehet frissítenem (mert ugye néha magától nem frissít hiába van engedélyezve)? Az Active 2 nél a Galaxy Store ban ezt láttam de most nem találok ilyesmit .
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- Apple watch Series 9 41mm Starlight 2025.09.01. Apple jótállás
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- Apple link bracelet Silver bontatlan 12 hónap szavatosság
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest