-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luigi962
őstag
Szép is jó is vigyétek 250 coupon/country [link]
-
Luigi962
őstag
Talán ez valakinek? [link]
-
barack2244
tag
Kár, hogy nincs külön topic a számlapoknak meg a kuponoknak...
Nem tudom más is így van-e ezzel, de lassan már másról sincs szó. Na mindegy -
PeteePeti
őstag
Remélem sikerült elcsöppenni attól, hogy beszólhattál! Bármennyire is furcsa, de vannak emberek akik nem a klaviatúra előtt élik az életüket! Örülök, hogy neked ez jelenti a világot, hogy kuponokat próbálgatsz szűntelen, de én inkább értelmes dolgokkal töltöm az életem!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
-
Luigi962
őstag
Ez fog tetszeni persze csak annak aki a gép előtt van [link]
-
Locutus
veterán
Osztrák MM-ben a héten 199€ a 40mm-es BT óra. Ami önmagában nem túl jó ár, viszont adnak hozzá "ajándékba" buds prot. Jól érzem, hogy ezzel együtt már igencsak megéri viszont?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
mutyuru
aktív tag
válasz mutyuru #7415 üzenetére
Megjott az ora. Tenyleg 2 honapos a MM-s szamla alapjan. Az ora teljesen ujnak nez ki karcmentes, kaptam melle extra szijat, foliat. Mar alig varom, h kiprobaljam.
A kerdes masik fele meg adott: Tudtok a legjobb kihasznalashoz barmilyen tanacsot adni pl beallitasok, appok...stb.? Minden valaszert nagyon halas lennek, hogzy ne fussak bele a kezdok betegsegebe.
Garmin vonalrol jovok at szoval tok uj az egesz Samsung rendszer.Udv,
M -
-
gippazoid
senior tag
válasz barack2244 #7455 üzenetére
Hát pedig nem mondanám, hogy a számlap téma nélkül annyira pörögne ez a fórum... Akkor autós fórumokon is legyen külön a gumi meg a motorolaj téma? Ennek az órának az is a lényege, hogy cserélhető a számlap. Szerintem ide tartozik.
Gippazoid Novelties Inc.
-
mézespálinka
senior tag
SZiasztok!
Hivatalos, hazai forgalmazótól van az óránk, a frissítéseket azonnal megkapja.
Eddig tökéletesen ment a gpay (revolut van hozzáadva), azonban a mai napon (előtte nem tudom mikor volt utoljára használva, de kb. 1 hete még tuti, hogy ment) már nem enged fizetni. Azt írja, nem működik a fizetés. (olvastam itt korábban 1-2 hozzászólást, hogy nem megy a fizetés, nem tudom ugyan az-e a probléma). Tapasztaltatok ilyet? Van esetleg megoldás, ami elkerülte a figyelmemet a fórumban? Köszi! -
Luigi962
őstag
válasz mézespálinka #7468 üzenetére
Szerinte mikor megjelenik majd a Pixel watch a guglitól akkor hirtelen egy varázslattal rögtön jó lesz, üzembiztos lesz a fizetés a Samsung órákon is
-
barack2244
tag
válasz gippazoid #7467 üzenetére
A számlap nélkül ugyan nem pörög annyira a topic, mint korábban de azért jól elvan, egyrészt mert időnként beleszaladnak egy-egy hibába, jön frissítés, illetve az új belépők kérdései miatt.
De annak semmi értelme, hogy számlap linkek és kuponok százait (amik nagyrészt nem is működnek) ide öntik.Autós fórumokon pedig igen, VAN külön motorolaj és gumiabroncs topic is, kb. 40-50e hozzászólással.
-
kissg620
tag
Sziasztok! Watch Active 2-ről váltok Watch 4-re. Tudom, hogy nem 100% a vérnyomásmérés megbízhatósága, de mitől lehet hogy a Watch 4 ca 15%-val rosszabban méri mint a Watch Active 2? Szoftver vagy érintkező okozhatja?
-
gippazoid
senior tag
válasz barack2244 #7471 üzenetére
Eddig nagyrészt működtek a kuponok. De jól van, tegyél akkor itt rendet.
Gippazoid Novelties Inc.
-
Rerrietllub
tag
válasz barack2244 #7471 üzenetére
Azért azt tedd hozzá, hogy SZERINTED annak semmi értelme, hogy számlap linkek és kuponok százait (amik nagyrészt nem is működnek) ide öntik.
Szerintem és gyanítom, hogy ezzel nem vagyok egyedül, igenis jó, hogy belinkelnek ide számlapokat és kuponokat. Nekem igenis tetszik és hasznos. Már sok óralapot töltöttem le innen.Álruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -
-
Luigi962
őstag
válasz Rerrietllub #7474 üzenetére
Akkor itt egy új Nightflge [link]
100.-tól felfelé keressétek a még érvényest![ Szerkesztve ]
-
barack2244
tag
válasz Rerrietllub #7474 üzenetére
Persze, így van ahogy mondod. Ha valaki megírja itt a véleményét, az csak SZERINTE lehet, általában a saját véleményünket írjuk meg ha külön nem jelezzük kié.
No, nekem tök mindegy hova írjátok, bár neked is egyszerűbb lenne ezeket nézegetni egy csak erről szóló topicban. #7455-ben normálisan jeleztem, hogy én így látom, és megkérdeztem másnak mi a véleménye. Örülök, hogy jelezted a véleményed, még ha érzek is benne némi kioktatást.
-
senior tag
válasz barack2244 #7476 üzenetére
Nekem még korábbi GW órám van, de azért olvasgatom ezt a topikot is, mert előbb utóbb Watch4 lesz és érdekelnek az órával kapcsolatos történések (gondolom ezzel nem vagyok egyedül). Nos, engem pl. egyáltalálán nem érdekelnek a watch4 óra számlapok, nem bánnám, ha erre lenne egy külön topik és azt csak az olvasná akinek olyan órája van. Egyébként nem zavarna, de mostanában már szinte csak erről van szó.
[ Szerkesztve ]
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
gippazoid
senior tag
válasz ferenck #7478 üzenetére
Amint Watch4-ed lesz, gondolom fognak érdekelni a számlapok is. Na nekem is mindegy, ha valaki nyit egy külön topic-ot a számlapoknak, szóljon.
Én örülök, hogy van itt ilyen, mert az órán amúgy, ha egyszer belakja az ember, nem sok szöszmötölni való van. De a számlap csere fontos tulajdonság, egyik fő erénye az ilyen készülékeknek és egy picit meg lehet vele újítani.Gippazoid Novelties Inc.
-
gippazoid
senior tag
Akkor egy remélhetőleg tényleg ide vágó téma:
most jutottam el odáig, hogy bekalibráljam a vérnyomás mérést Másodjára sikerült rendesen, plusz-mínusz 1-2 Hgmm a systole és a diastole értéknél is egy 230V-os tápellátású Omron hagyományos készülékhez képest. Nekem erre kellett az óra, ezt most tudja. Ráadásul nem Samsung telefonnal - hihi! Örülök![ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
barack2244
tag
válasz ferenck #7478 üzenetére
Plusz, ha valaki számlapot keres, akkor azt ott egyben megtehetné, végignézhetné, az ott kialakított struktúra szerint, itt meg nem kellene szemmel végignézni ezeket a hozzászólásokat feleslegesen annak akit nem érdekel. Vagy ha valakit csak az óralap érdekel és vár valami jóra, akkor elég csak ott figyelni van-e új hosszászólás.
-
gippazoid
senior tag
válasz barack2244 #7481 üzenetére
Így teljesüljön minden kívánságotok...
Tessék!
Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Azt még valaki elárulhatná, hogy kell Összefoglalót írni.
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
barack2244
tag
válasz gippazoid #7479 üzenetére
Amíg korábban volt egy Wear OS-es LG órám addig számlapoztam én is, vettem is számlapot, ha jól emlékszem akkor még drágábbak voltak, mert nem volt ennyire sok, aztán most valahogy annyira nem érdekel már. Talán ha több időm lenne, szöszmötölnék ilyennel, addig amíg nem találok pár normálisat.
Most inkább az órán a Google Assistant-tal szöszmötölök, hogy mondja meg hány fok van a nappaliban. Bár ez nem pont az óra tudása, de az van mindig rajtam.
[ Szerkesztve ]
-
rwbag2012
tag
Nekem kimondottan tetszenek a számlap ajánlatok. Abszolút nem zavarnak, sőt.
-
gippazoid
senior tag
válasz sziszi-fuszi #7482 üzenetére
Ez azért különösen érdekes kérés, mert itt kaptam a megoldást...
Gippazoid Novelties Inc.
-
gippazoid
senior tag
válasz barack2244 #7487 üzenetére
Hát, mivel a linkelt számlapos oldalakon általában egymás mellett szerepel a Tizen és a Wear OS változat linkje, gondoltam, nincs értelme elaprózni és nem tolok ki azzal sem, akinek Tizen-es órája van.
Gippazoid Novelties Inc.
-
-Maci-
addikt
válasz mutyuru #7464 üzenetére
Szia,
Ha Samsung telefonod van, akkor a Galaxy Wearable appal el tudod érni az órát.(bár lehet hogy ki lehet játszani nem Samu-val is) Szerintem így egszerűbb beállítani, mint magán az órán.
Egyébként nagy hókuszpókusz szerintem nincs az általános beállítások során.
Korábban itt azt javasolták, hogy nagyon 3rd. part számlapokat ne tölts le, mert szívhatja az akksit. De pl Facer már jó és kismillió számlap van hozzá.
Illetve Luigi962 sűrűn oszt meg használható számlapokat, érdemes figyelni.[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
rwbag2012
tag
Az elmúlt napokban a Samsung naptár értesítések egyáltalán nem jeleznek az órán. A Google naptár megérkezik, de az meg nem rezeg. Nem tudom, a Samsung naptár legutóbbi frissítésében elronthattak valamit? Nálatok?
-
Mike81
senior tag
válasz rwbag2012 #7495 üzenetére
Nálam rendben müködik. Viszont ma vagy 3x is eljátszotta az óra hogy lecsatlakozott a telefonról. Pedig kb 3 m-re volt tőlem. Azóta nem vettem észre a jelenséget igaz az óra sem volt rajtam.
Arra ötlet hogy a letőltött óralapot nem találom se a telefonon se az órán
[ Szerkesztve ]
-
Luigi962
őstag
Elfelejtettem hol lehet beállítani, hogy ha bekapcsolom az órán ütemezés szerint az alvási módot akkor a mobilon ne kapcsolja be, ne legyen minden szürke árnyalatos a telón. Valaki vezessen már rá a megoldásra, köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest