Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petipage

    csendes tag

    Sziasztok!

    Hetek óta olvasom a topikot (amennyire időm engedi, néha át kellett ugranom pár oldalt, olyan jól termeltetek :) ), tulajdonos a héten lettem Múlt hét vége felé szerencsére sikerült elcsípni amikor épp rendelhető volt feketében, kedden meg is hozták.

    Nem szeretnék senkit untatni azzal hogy mi hogy tetszik stb., főleg hogy ez az első okostelefonom jól testre szabható oprendszerrel.

    Rövid bevezető után szeretnék ötletet kérni pár egyszerű(nek tűnő) kérdésben:

    Korábban is olvastam, és tapasztaltam is, hogy nincsen videóhoz autófókusz. Létezik valamiféle alkalmazás, amivel legalább egy fix közeli fókuszt be lehetne állítani, ha valami apróságot videóznék?
    Valamint, videónál az előnézeti képnél mindig zajosabb végeredményt kaptam kézi alacsony ISO értékekkel is, bár ez telefonnál nem lep meg igazán.

    Sok hasznos tippet összegyűjtöttem már előre a hozzászólásokból, meg programot is. Ajánlottatok egy hirdetéseket leblokkoló alkalmazást is, viszont root jogot kér. Őszintén szólva én ettől egy kicsit félek, bár lehet, hogy alaptalan, elég precíz leírást készítettetek az első oldalon. Viszont ha sikerül, és ne adj Isten gariztatni kéne valamiért, akkor ezt el is tudom róla egyszerűen távolítani? Valamint biztonsági rést nem ütök vele a készüléken? Még valami, hogy ezek a beavatkozások a személyes adatokat (külső-belső SD, telefonkönyv, stb.) hogyan érintik?

    Azt jól olvastam hogy közvetlen 2G-3G átkapcsoló widgetet a Google nem enged meg, csak olyat ami bevisz a menübe? Közvetlen adatlekapcsolót szerencsére találtam.

    Még valami: pont most az előbb előfordult, hogy amikor töltőn volt, némi babrálás után nem akart a képernyő aludni menni. Aztán később némi babrálás után megint, aztán megint nem. Újraindítottam, azóta jó, ennyi ugye belefér?

    Szerencsére eddig semmi probléma nem merült fel, remélem, nem is fog. :)
    Apropó, amire nem jöttem rá, honnan jön ez a rókabőr elnevezés?

    Köszönöm! További szép estét!

Új hozzászólás Aktív témák