- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
execute93
őstag
Sziasztok. Átlagban mi a véleményetek a telefonról?
ZTE Grand X IN és ez között vacilálok.MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
execute93
őstag
Nekem a FŐ célom a filmnézés, netezés, GTA 3, Vice City(ha elfut), Most Wanted stb. újabb játékok játszása.
Vice City-nél nincs ott a támogatott készülékek közt, ennek ellenére elmenne rajta? akadás mentesen.
Android OS frissítés is lesz?MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
goodboy007
senior tag
Akkor már én is dicsekszem:
Igaz, mobilnet nincs, wi-fi-t csak használat közben kapcsolom be, de ebben van jó háromnegyed óra telefonálás és 6 óra zenehallgatás. Pénteken töltöttem utoljára, azóta megy .
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Shyciii
veterán
válasz goodboy007 #4222 üzenetére
Ahogy elnézem gyakorlatilag nem is használod a telefonod.
-
Shyciii
veterán
-
dobolson
senior tag
válasz Shyciii #4225 üzenetére
Igen. Az ilyen screenshot mellé kéne tenni a kijelző használatról készültet is, és akkor látszana, hogy mi van. Persze, aki szinte csak telefonálásra használja főleg a telefont, annak ez k*rva jó, mert úgy tényleg elzötyög 3-4 napot. Nekem speciel most 15 órája megy, 16%-on áll jelenleg és 3 óra fölötti a kijelző használat.
-
Csomag01
tag
XXLK1-es szoft van a telomon,T-s rom.
Ha az XDA-rol leszedek egy hungary T-s romot ami már előre rootolt. Odinnal felteszem akkor nem számol a counter?[MOBILSZÁM VÁLTOZÁS] Üdv. Csomag01
-
alex devil
senior tag
Nekem még nem bírta egy napnál tovább az akku. Mindent szinkronizálok, a melóhelyen állandó wifi, keveset telefonálok de a google csevegőn és a facebookon csetelek, írogatok. Reggel és délután zenét hallgatok kb 1-1 órát. Most 44%. Szerintem nem rossz
S23
-
peterO88
csendes tag
sziasztok kb 2 hete vettem egy ilyen telefont olyan problémám van, hogy felteszem töltőre, jelzi is hogy tölti, de a százalék nem hogy emelkedne, hanem csökken, leveszem a töltőről, és még mindig jelzi hogy tölti ez hogy lehet?
segítségeteket előre is köszönöm -
dobolson
senior tag
-
-B-
senior tag
Sziasztok!
Remélhetőleg lassan én is csatlakozok a csapathoz.
Ma már majdnem elhoztam a T-től, de szerződéskötés közben derült ki, hogy lejárt a személyi igazolványom.
Holnap reggel az okmányirodában kezdek, aztán irány a T.
Remélem, ideiglenes személyivel már megköthetem a szerződést. -
peterO88
csendes tag
volt igen kikapcsolt állapotban is csak jelzi hogy tölt de semmi :S
-
Keem1
veterán
válasz dobolson #4239 üzenetére
Számomra is érthetetlen, az egy dolog hogy a Kies nem jelez frissítést, de ezek szerint az OTA is hasonló.
-B-: szerintem igen, de útlevél, jogsi is jó. Már nem emlékszem mit, de én is jogsi+útlevéllel intéztem régen, pont lejárt a személyim. Két okmányt kértek, tiszta mázli, hogy szigen kívül is volt két másik
Jut eszembe, nem olcsóbb neten rendelni?[ Szerkesztve ]
-
drgab
tag
próbáld meg lefuttatni ezt(pc-n kerestem):
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brosmike.airpushdetector&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5icm9zbWlrZS5haXJwdXNoZGV0ZWN0b3IiXQ..
(én anno(2.4) ezt futtattam, a frissítés óta(3.1) nem tudom milyenvagy ezt
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.denper.addonsdetector&feature=also_installed
erről jókat írnak
remélem segít
Nokia 3310 -> Sony-Ericsson F500i -> Samsung SGH-E250 -> LG KM900 Arena -> Samsung Galaxy S Advance -> Samsung Galaxy S5 -> Iphone 7
-
Csomag01
tag
Mivel most ez az "új" T-s XXLK1-es romom van, és ha felrakom odinnal a gyári XXLF4-et akkor vajon ha gariztatni kell, emiatt úszhat a garim?
[MOBILSZÁM VÁLTOZÁS] Üdv. Csomag01
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem amely az elmúlt napokba gyűlt össze.Pesten,hol lehet hozzá venni normális tokot,érdemes valami védő fóliát tenni rá?A Root Explorer ha feltelepítem akkor kotorászhatok a rendszer partíció is?Az itt emlegetett Titanium Backup PRO programmal úgy tudom lementeni az android partíciót mint a windows alatt Norton Ghostal?És a vissza állítás is úgy működik?Ez az utóbbi programhoz kell rootolni a készüléket,és ha rootolom akkor elveszik a t-mobilnál vásárolt készülékről a garancia?Válaszokat köszönöm előre is. -
Keem1
veterán
válasz qwertly #4247 üzenetére
Pesten,hol lehet hozzá venni normális tokot,érdemes valami védő fóliát tenni rá?
Én westendben vettem, pierre cardin, 2500 volt. Fene se tudja, Ace-en se volt fólia, nem sikerült még egy hajszálkarcot se összeszedni míg az enyém volt, persze azért kíméletesen bántam veleA Root Explorer ha feltelepítem akkor kotorászhatok a rendszer partíció is?
Igen, de azért óvatosanAz itt emlegetett Titanium Backup PRO programmal úgy tudom lementeni az android partíciót mint a windows alatt Norton Ghostal?
Nem, programok és adataik lementésére jó. Rendszermentésre nem.Ez az utóbbi programhoz kell rootolni a készüléket
Igen,és ha rootolom akkor elveszik a t-mobilnál vásárolt készülékről a garancia
Elvileg igen, de vissza tudod tenni az eredeti root nélküli romot gari előtt -
G4RWIN
tag
Sziasztok már vagy 2 hete töröm a fejem, hogy lg optimus l9 -t vagy ezt a samsungot vegyem.. :S
Az lenne a kérdésem a samsunggal kapcsolatban, hogy ma azt olvastam, hogy a 4.2 -s frissités csak az 1 giga ramos telokra lesz, szal szerintetek mennyire lesz napra kész ez a telefon?
Kb 2 évre tervezem, ezért jó lenne ha egy darabig friss szoftver lenne rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest