-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beccyboy
aktív tag
válasz fermacht1994 #5447 üzenetére
Köszi a tapasztalatokat! Én hétvégén készülök nekiugrani. Eddig a Jetmod volt a kinézett alternativa, de akkor elöször tesztelgetem egy kicsit a kipucolt gyárit. Nem tudom, h más találkozott-e vele, de én és asszony is járt ugy, h egy kicsit nagyobb doc-ot a polaris office nem tud megnyitni, mert 'elfogy a memoria'. Quickoffice lassan ugyan, de megnyitja. Szoval ráférne egy alapos tisztogatás...
Caffeine addict.
-
koszegii
tag
válasz fermacht1994 #5449 üzenetére
Én mentést csináltam recovery-vel a romokról és úgy tettem vissza a gyári rootolt romot is.Blade-n edződtek az idegeim.
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
addikt
válasz Carline #5440 üzenetére
"A Sony is szívatja a felhasználói táborát.
Jó pár mostani telefonjukra mondták ki a "halálos ítéletet", hogy nem lesz rá hivatalosan JB. Köztük van az U is melyben ugyanolyan CPU van mint a mi kis üdvöskénkben."Hát szerintem egy kicsit túlzás, hogy halálos ítélet.
A Jelly Bean nélkül is van élet. Az viszont igaz, hogy nagyon gusztustalanul csinálják, de nem kellene annyira komolyan venni a dolgokat.
Ha pontoznám android frissítéseket, akkor a GB 5 alá, ICS 5, JB 5*, végül is mind kitűnő alkalmazás.
Lakjátok be a rendszert és élvezzétek amíg lehet!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
zoli669
tag
Sziasztok!
Melyik autós játék kompatibilis az advanc-val? Az ashalpt 7 nem! Szerintem a Real racing 2 se!
-
zoli669
tag
Köszönöm mindenkinek!
-
poc013
tag
Sziasztok!!
Szerintetek az miért lehet hogy néha néha a telefon zárolja a sim-kártyát csak úgy magától??JetMod van fent!!! -
beccyboy
aktív tag
válasz Shyciii #5464 üzenetére
Na megtörtént a teszt, nem terheltem le nagyon, egy 11637 soros excel arlistat valasztottam, ami 1 mega. A polaris kb 10 másodperc után ugy dönt, h őt ez a file nem érdekli és kiirja, h nincs elég memoria és kikép. A quickoffice 1-1,5 PERC gondolkodás után megnyitja.
A kongsoft office kb. 20 másodpercre kinyirja a telefont, nem reagál, de utána megnyitja és sokkal gyorsabb, mint a másik kettö. Szoval kösz a tippet, nálam a kingsoft a nyerö!Caffeine addict.
-
Shyciii
veterán
válasz beccyboy #5466 üzenetére
Nah az egész jó érték a telefontól, mert gondolom 11637 sor mellett nem csak 1 oszlop volt, hanem több, ráadásul ha voltak benne képletek, függvények, akkor azt nyitáskor kell átszámolnia is, úgyhogy terheli rendesen a procit. Örülök, hogy neked is bejött ez a progi. Használd egészséggel
-
sdd2
veterán
A T-mobile az NFC-s verziót árulja?
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
TayRol
nagyúr
mit kell beallitanom hogy sms írasnal a cimzett kivalasztasakor ne 2x lassak minden nevet? a telefonkonyvben alapbol csak a gmaillel szinkronizáltak vannak.
-
flash-
veterán
sziasztok
érdeklődnék hogy ez a telefon üzemidőre jobban bírja mint a galaxy S2?
Másik kérdés hogy mekkora ennek a telefonnak az eszközmemóriája?tehát az a hely ahova települnek a programok?(Galaxy acenél 178 megabyte,és hiába teszem át az sdkártyára a programokat,akkor is tartanak maguknak fájlokat az eszközmemórián,így kb 30 programnál többet lehetetlen feltenni az Acere hiába az sd-n vannak a progik...)
[ Szerkesztve ]
-
Rx
aktív tag
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Ha a teló beállításait lementem a titanium backuppal, majd kiRoot-olom, majd ha valamiért szervízbe kell vinni a későbbiekben ezért visszaállítom a korábbi backupot a titanium segítségével, akkor a counter száma is vissza fog állni?! theát lehetséges olyan hogy ne vegyenek semmit észre?!''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
qwertly
addikt
Köszönöm a válaszokat akkor lehet,hogy The Dark Knight Rises HD ez is fut a telefonon?Esetleg valaki megvette és ment nála?
[ Szerkesztve ]
-
Rx
aktív tag
válasz qwertly #5480 üzenetére
Én megvettem, de valamilyen oknál fogva szagatott, míg egy smia sgs1-en vígan elfutott.... (érdekes jelenség volt)
De szerintem mennie kell, majd a hétvégén meglesem mégegyszer.
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
dobolson
senior tag
Rossz a sorrend. Először rootolni kell, hogy a teló beállításait és programjait lementhesd titaniummal. Ez csak egy telepíthető program, semmi köze a counterhez, nem befolyásolja.
Ha rootolt a telód és titaniummal mentetted is az adott beállításaid és programjaid, de szervizbe kell vinni, akkor vissza kell rá tenni a gyári romot, mert egyébként látszik, hogy rootolt, ami garivesztéssel jár, a gyári rom újrahúzása azonban eltünteti a rootot. Ehhez persze az is kell, hogy azzal a megoldással rootolj, ami nem növeli a countert. Szóval maga a rootolási folyamat miatt nőhet a számláló, de már van olyan módszer is, amivel nem nől. A tibinek pedig ehhez semmi köze, pusztán annyi, hogy root nélkül nem működik teljes körűen.
De ha visszakaptad a telefont, megint rootolnod kell, és ha telepíted ismét a titaniumot, akkor visszaállíthatod a mentéseidet, feltéve, ha a titanium mappa még mindig ott van a telefon sd-jén.[ Szerkesztve ]
-
Rx
aktív tag
válasz Szabie85 #5478 üzenetére
Szerintem félre értelmezted az írásom.
Ki volt írva az Aphalt7 amikor telefonon keresztül megvásároltam, és megy is rajta, egy vagy két olyan eset volt amikor a nem kompatibilis üzenetet kaptam.Viszont a GTA vice city-t nem látom telefonról...
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Bzzz
senior tag
válasz dobolson #5484 üzenetére
Köszönöm válaszod!
"Ehhez persze az is kell, hogy azzal a megoldással rootolj, ami nem növeli a countert."
Hogy hívják ezt a megoldást, ami nem növeli a countert?! Ez az ami az #1-es hozzászólásban van leírva?!''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
TayRol
nagyúr
válasz alex devil #5482 üzenetére
köszi, de nem segített sajna. bár itt eddig is csak a google volt kiválasztva.
igaz azon belül minden alkategória aktív... -
sinya123
csendes tag
Felraktam az angry birds rio-t és az első pálya elkezdése előtt kidob. Érdekes..
-
sinya123
csendes tag
4shared-ről akartam letölteni és kiírja hogy hiba. Másnak is valami hasonló? Miért nem tölt le?
[ Szerkesztve ]
-
vazzz
őstag
Kérhetnék valakitől egy fotót, vagy pontosan bemásolt szöveget, hogy mit ír ki a telefon a recovery menübe lépve? Az alul szereplő szöveg kellene, nem a felső reboot, wipe stb.
Csak a gyári recovery-s érdekel. (kikapcsolt állapotban hangerő fel+home+bekapcs gomb)
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest