-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
http://www.4shared.com/rar/fXQTz5QN/Samsung_i9070_schem_sm.html
Egy kis adalék, ha szét akarja kapni valaki a vasat, vagy csak kíváncsi a felépítésére. -
Babity
csendes tag
Hali!
Olyan problémám lenne, hogy a listán amelyiken kiválasztottam a telefont, jelenleg csak fehér színbe kapható. Van valaki akinek szintén fehérbe van, illetve Nektek mi a véleményetek róla? Őszintén szólva nekem nem igazán tetszik ez a szín, de erről a telóról sehol nem találtam videót - de képet se nagyon -, amelyen láthatnám hogy néz ki, így nem igazán tudom elképzelni milyen lehet.Mindenképp ilyen telefont szeretnék venni, csak most nem tudom mekkora problémát jelent ez a fehér szín, illetve hogy mekkora macerával járna átalakítani ezt feketévé.
Ez egy önkormányzatos lista, ezért ilyen zsákbamacska a dolog... (most még várok egy hetet, addigra reménykedek, hogy lesz feketébe is)
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz Arvernia123 #5140 üzenetére
bocs, hogy beleszólok, de én úgy tudom, hogy rootoltad a telódat! Ha igen, akkor nem biztos, hogy gariban csinálnak is vele valamit!
-
flash-
veterán
sziasztok
érdeklődnék hogy vajon lesz -e valamikor ez a telefon a telenornál előfizetésben?
vagy már volt?[ Szerkesztve ]
-
petipage
csendes tag
Sziasztok!
Hetek óta olvasom a topikot (amennyire időm engedi, néha át kellett ugranom pár oldalt, olyan jól termeltetek ), tulajdonos a héten lettem Múlt hét vége felé szerencsére sikerült elcsípni amikor épp rendelhető volt feketében, kedden meg is hozták.
Nem szeretnék senkit untatni azzal hogy mi hogy tetszik stb., főleg hogy ez az első okostelefonom jól testre szabható oprendszerrel.
Rövid bevezető után szeretnék ötletet kérni pár egyszerű(nek tűnő) kérdésben:
Korábban is olvastam, és tapasztaltam is, hogy nincsen videóhoz autófókusz. Létezik valamiféle alkalmazás, amivel legalább egy fix közeli fókuszt be lehetne állítani, ha valami apróságot videóznék?
Valamint, videónál az előnézeti képnél mindig zajosabb végeredményt kaptam kézi alacsony ISO értékekkel is, bár ez telefonnál nem lep meg igazán.Sok hasznos tippet összegyűjtöttem már előre a hozzászólásokból, meg programot is. Ajánlottatok egy hirdetéseket leblokkoló alkalmazást is, viszont root jogot kér. Őszintén szólva én ettől egy kicsit félek, bár lehet, hogy alaptalan, elég precíz leírást készítettetek az első oldalon. Viszont ha sikerül, és ne adj Isten gariztatni kéne valamiért, akkor ezt el is tudom róla egyszerűen távolítani? Valamint biztonsági rést nem ütök vele a készüléken? Még valami, hogy ezek a beavatkozások a személyes adatokat (külső-belső SD, telefonkönyv, stb.) hogyan érintik?
Azt jól olvastam hogy közvetlen 2G-3G átkapcsoló widgetet a Google nem enged meg, csak olyat ami bevisz a menübe? Közvetlen adatlekapcsolót szerencsére találtam.
Még valami: pont most az előbb előfordult, hogy amikor töltőn volt, némi babrálás után nem akart a képernyő aludni menni. Aztán később némi babrálás után megint, aztán megint nem. Újraindítottam, azóta jó, ennyi ugye belefér?
Szerencsére eddig semmi probléma nem merült fel, remélem, nem is fog.
Apropó, amire nem jöttem rá, honnan jön ez a rókabőr elnevezés?Köszönöm! További szép estét!
-
Carline
őstag
válasz che 1990 #5157 üzenetére
Én a Hol(l)ót használom.
--------------------------------------------------Hajtott a kíváncsiság és lementettem a belakott Jetmodot és felraktam a Supressed-et.
Kb. fél napot volt csak rajta a telón. Az egész rom témája fekete stílusú. Rám nyomasztólag hatott.
Amit észrevettem, hogy mikor Jetmod alól az sms-t, hívásnaplókat mentettem az egész pár másodpercig tartott, a Supressed alatt sokkal tovább tartott. Úgy tűnt a telefon sokkal lassabban végezte az I/O műveleteket.
Az alkalmazások telepítése után az indításukkor is volt minimum 1-1.5 másodperces laggolás.
A beépített billentyűzet a Touchpal Keyboard. Magyarul nem tud (qwerty) valamint a teljes képernyőt elfoglalta pl. a böngésző címsorába történő beírás közben. Nem lehetett látni, hogy mit írtam be...
Használtam kb. 5-6 órát, közben wifin és 3G-n neteztem, fényképeztem, telefonáltam.
Az akkuidőről nem tudok nyilatkozni, mert rövid lett a tesztidőszak.Szóval engem a Supressed rom nem győzött meg. Marad a bevált Jetmod.
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz petipage #5166 üzenetére
Ha valamilyen sikeres terméket többféle kialakításban, változatban elkészítenek az egy újabb rókabőr a témára. A Samsung meg igencsak tud ilyeneket csinálni. Bevált recept (+) egy kis ez (-) egy kis amaz = új teló.
Az ívelt meg ugye jön a telefon oldalnézeti alakjából.Közvetlen 2G-3G kapcsoló sajnos itt nincs. Csak a menübe tud irányítani és neked kell átváltani.
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Szabie85
tag
Nem tudom mi van ezzel a telefonnal, de az Opera a Dolphin és a gyári böngésző is csinál olyat, hogy rányomok a tovább gombra itt a fórumba és nem reagál a zoom viszont működik. Ha leállítom a böngészőt legyen az bármelyik ill. az adatok törlését is megcsinálom akkor jó egy darabig. Más oldalnál még...nem fordult elő ilyen. Szerintetek mi a megoldás?
Samsung Galaxy S5
-
dussy
őstag
T-s rendelősök: megkapta valaki az elmaradt napelemes töltőt?
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
petipage
csendes tag
@ Carline: Köszönöm az infókat. 3G-vel akkor nem vacakolok, nincs kedvem naponta többször kapcsolgatni pár % üzemidőért. A rókabőr így már ismert fogalom, de nem jöttem rá korábban... talán mert új vagyok még ebben a világban, ez az első ilyen eszközöm, csak annyit tudok, amit az elmúlt pár hónapban készüléket keresgélve olvastam róluk.
@ dobolson: Be van állítva, hogy fél perc után a képernyő kapcsoljon ki, de akkor valamiért csak világított... nem akart elsötétülni. Most megint jó, eddig egyszer sem volt, hogy ne ment volna aludni, lehet, valami process hirtelen beakasztotta.
Azt sajnálom, hogy videonál kézi fókuszom sincs, múltkor fix 15 centire állítva is jól fel tudtam volna venni egy speciális félvákuumos eszközt videóra, de így elég homályos lett a kép. -
addikt
Nem sokat vesztettek vele, egy gagyi kínai vacak! Nekem nem, hogy tölti, inkább leszívja az energiát. A fényérzékelő led már egy villanyégő fényére is karácsonyi hangulattal világít, de szerintem ettől nem tud többet.
A leírás szerint a PC-ről is fel lehetne tölteni, így táplálva a telót, de nekem ez sem sikerült, még a formázásról hablatyolnak valamit, de szerintem egy nagy vakítás ez a napelemestöltő. Az összeszerelés és az anyag minősége is nagyon "ochó" terméket sugall. Ez az én tapasztalatom, aki megkapta a készülék csomaggal együtt.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Úgy látom, hogy a T-nél megint kifogyott a készlet! Ha az aprón veszem meg és garanciával, és bármi gondja lenne a későbbiekben, akkor nem probléma hogy a készülék nem az én nevemen van?! Mert gondolom azt látják a T-nél hogy nemrég vettem egy Galaxy mini2-t 2 év hűséggel, aztán meg behozom az S Advancedet?!''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
kopp?
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Félretetettem egy s advance készüléket a múlt héten mikor még volt, és tegnap meg is vettem.A rádió hallgatásakor rájöttem, hogy sajnos nem jó a fülhallgató.Ha bedugom egy kicsit mozog és sokszor kiírja, hogy kapcsoljam be a rádiót, tehát nem érzékeli, hogy benne van a dugó.Így időnként nagyon halkan szól.És feltűnt egy dolog, amit előbb kellett volna észrevennem.Hogy a fekete készülékhez a fülhallgató vajon miért fehér?Lehetséges ez? A dobozt megvizsgálva még egy dolgot észrevettem.Két matrics van mindkét helyen egymásra ragasztva.Mit jelent ez?
A felső vonalkód :*351524/05/585248/1* (Ebből egy matrica van a dobozban egy fóliában.) ill. 8806085142954
Amire pedig ráragasztották az előzőt:*351524/05/585526/0* ill.8806071938134
Légyszi segítsetek.Attól félek, hogy talán már visszavitt (hibás) készüléket kaptam.
Köszönöm. -
PACAL93
csendes tag
Azt esetleg próbáltad, hogy még egy kicsit beljebb tuszkolod a fülest? eleinte elég nehezen pattan be a helyére...
Mindenki fehér fülessel kapja, ez jár hozzá.
A többiről nem nyilatkoznék, de nem tartom valószínűnek, hogy a T-nél egy már használt, hibás készüléket adnának oda... -
Arvernia123
tag
Én olyant kérdeznék hogy a Kiessel nem tudom újra rakni a rendszert a telefonon ?
-
Keem1
veterán
válasz Arvernia123 #5181 üzenetére
Újrarakni nem lehet, csak frissíteni. Az újratelepítés nem átlagfelhasználónak való, megcsinálják a szervizben vagy te magad odinnal. De a westendbe besétálsz, samsung boltban kb. 5 perc ha te nem mersz belevágni.
-
Arvernia123
tag
hát frisitettem a telót amikor kijött rá ,és azóta le fagy nem reagál semmire sem,van egy játék rajta azzal játszok rajta,és közben le fagy nem reagál semmire sem,meg netezek rajta akkor is be lassúl valamiért,meg beállitásoknál meg a zenelejátszónál valamiért nem annyira meg a görgetés mint eredetileg ,és nem jövök rá hogy mért van ez
-
dobolson
senior tag
válasz Arvernia123 #5183 üzenetére
Könnyen lehet, hogy csak szimplán újra kéne húznod a romot vagy factory resetelni. Elég sok dolgot meg tud oldani ez a két dolog.
Pár napja én is tapasztaltam, hogy egyszer csak elkezdett szarul működni a zenelejátszó és kb ezzel egy időben laggos és akadós lett az egész rendszer. Factory reset megoldotta a zenelejátszási gondokat, de a lagg még mindig meg volt. Ismét factory reseteltem, de újra feltettem a gyári romot is rá odinnal, és azóta minden fasza. Szóval nem biztos, hogy érdemes egyből a szervizbe rohangálni.
Lehet, hogy a tiédet csak az menti meg, de előbb próbáld meg ezeket megcsinálni, hátha... -
dobolson
senior tag
válasz Arvernia123 #5185 üzenetére
Beállítások - védett adataim - gyári adatok visszaállítása. Ez legyalul mindent a telóról, kiéve az sd tartalmát. Olyan lesz, mint mikor először kapcsoltad be.
Ha ez nem segít, akkor próbáld meg odinnal újratenni a romot. Az első hsz.-ben le van írva, hogy miként kell ezt megcsinálni. -
Keem1
veterán
válasz Arvernia123 #5188 üzenetére
Elolvastad amit írtam neked?
Idézem:
"De a westendbe besétálsz, samsung boltban kb. 5 perc ha te nem mersz belevágni."Nyilván én csak egy Samsung boltot említettem a sokból, ami pl. ma is nyitva van, de bárhová beviheted, ami közelebb van hozzád.
[ Szerkesztve ]
-
dobolson
senior tag
válasz Arvernia123 #5187 üzenetére
Mit csinálsz két napja? Már factory reseteltél és nem segített? Lehet, hogy valamilyen hardveres gondod van akkor. Ha még ki szeretnéd próbálni azt is, hogy újra húzod a romot odinnal, akkor olvasd el az első hsz.-t. Ott le van írva, hogy honnan tudod letölteni a saját romodat, miket kell figyelni, a telepítés menete is ott van.
Nem linkelem, mert ugyanannyiból tart a linkemre is rákattintani, mint az első oldal gombjára.
Nem biztos, hogy ez megoldja a gondodat, de hátha. De ha nem vagy magadban biztos, akkor inkább vidd szervizbe. Mindent csak saját felelősségre!! -
dobolson
senior tag
válasz Arvernia123 #5191 üzenetére
Igen, ha nem vagy biztos magadban, inkább vidd szervizbe.
Egyébként sem hiszem, hogy az új rom megoldja a gondot, ha folyton kikapcsol. Volt már ilyen gondja másnak is itt, ha jól rémlik, és hardveres gond volt, cseréltek is valami tápot benne.[ Szerkesztve ]
-
trident1
tag
Srácok!
Ha új névjegyet veszek fel és van benne ékezetes betű akkor csak egy bizonyos karakterszámig lehet beirni nevet.Mindenkinél ilyen?
-
dobolson
senior tag
-
wolf64
tag
Találtam egy jó progit (szerintem).Nem tudja valaki hogy létezik-e magyarítva?Advanced Mobile Care
IObit -
ZakRob
senior tag
A bekapcsolási t-mobile-os hangot hogyan lehet kikapcsolni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nők, nőügyek (18+)
- Óra topik
- Autós topik
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest