- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolez76
tag
válasz thedarkfox #27700 üzenetére
Nyomkodtam már. Kíváncsi lennék más vodásnak is ilyen,vagy csak az én telóm.Fehéren is ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
zsolez76
tag
válasz thedarkfox #27702 üzenetére
szuper
-
zsolez76
tag
válasz thedarkfox #27705 üzenetére
Semelyik alkalmazásnál sincsen pötty
-
zsolez76
tag
válasz thedarkfox #27704 üzenetére
Az a gombos variáció? Wipe cash?
-
Aryon87
félisten
válasz kungzi #27690 üzenetére
Majd kijon az S9 csaladra is. Most huzzak nyuzzak hogy vedd az S10-et ha kell, amugy nagy csodat ne varj tole..
Ha night mod kell, ne Samsungeknal keresd...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
zsolez76
tag
válasz thedarkfox #27709 üzenetére
Ez mit töröl pontosan? Az alkalmazások gyorsítótárát,vagy mást is?
-
thedarkfox
senior tag
válasz samu74 #27712 üzenetére
Besz@rás. Nemtom, kb 1 hétig volt fent a voda rom, rögtön cseréltem xehre. Valami ott nagyon nem stimmel
Ugyanúgy a többinél sincs pl. Ant+ -nál ott is ott kéne legyen jobbra fent a 3 pötty.
Megjegyzem megint hogy nálam note 9 van de szoftveresen ugyanannak kéne lennie merthogy s8-on is ott van pitével természetesen.[ Szerkesztve ]
-
zsolez76
tag
válasz thedarkfox #27711 üzenetére
Lehet megpróbálom.
-
samu74
addikt
válasz thedarkfox #27713 üzenetére
Vicc ,hogy 2 sz@ros appjuk van a romban, azt is frankón integrálják.
zsolez76 mindjárt kipróbálom a cache törlést, hátha javul.
Hát nem segített. Nagy taps az update részlegnek.
Mondjuk nekem megy az AOD,de én nem használom flippes tokban.[ Szerkesztve ]
-----------
-
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Vettem egy tabot (nem samsung), és mióta beléptem a gmaillel, csak tabon szinkronizálja elsődlegesen az emaileket, telefonon nem jelzi értesítésként, csak ha belépek a gmail alkalmazásba. Ezt valahol be tudom állítani?
-
thedarkfox
senior tag
válasz juhaszroli #27720 üzenetére
Nézd meg a mail appot. Lehet bekerült az optimalizált alkalmazások közé. Akkor nem szinkronizál.
-
juhaszroli
tag
válasz thedarkfox #27722 üzenetére
Igazad volt, köszönöm szépen!
-
thedarkfox
senior tag
válasz juhaszroli #27725 üzenetére
Nincsmit.
-
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Még az automata fényerővel kapcsolatba lenne pár kérdésem. Elvileg úgy tudom, ha autón van, és állítom közbe a fényerőt, akkor "alkalmazkodik", ez igaz? Ha igen, akkor ha állítottam a fényerőt, az felülírja az automatát, tehát újra ki-be kell kapcsolnom az auto fényerőt, vagy nem? Mert eléggé sötét a kijelző, miközben elég világos helyen vagyok...
Köszönöm! -
csorbajeno
veterán
válasz juhaszroli #27727 üzenetére
Az automatika állítja és te rá tudsz állítani, ezzel tanítva őt és legközelebb hasonló helyzetben már azt fogja állítani, amit te állítottál. Ha világos helyen sötét, akkor ne kapcsold ki csak húzd feljebb. De csak annyira, hogy lásd a kijelzőt, amennyire szeretnéd hogy felhúzza a fényerőt magától. Figyelembe fogja venni.
-
zelos
aktív tag
Elvileg One UI 1.1-el kapunk majd S10 újdonságokat. Azt még nem tudni hogy majd Android Q-val frissülünk 1.1-re vagy még előtte.
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
Ez kb mindig így szokott lenni. A 2 éves lejárat előtt kapunk egy főverziót amiben az előző évi gen dolgait kapjuk meg. Nincs ezzel semmi baj, tudni kell, hogy ez már nem a fő telefonjuk a samsung-nál, vagy akármelyik gyártónál. Mondjuk kérdés, hogy ilyen felszereltség mellett kell e másnak "jobb" telefon. Mert szerintem nem nagyon van.
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
kiskeni
aktív tag
válasz vodrosjozsi #27739 üzenetére
Hát, őszintén szólva az S9/S9+ telóknál nincs jobb. Ez már csúcskategória, itt nincs jobb vagy rosszabb, mindegyik flagship, mindegyik a legjobb. Inkább másabb, valamiben eltérő telefonok vannak ezen a szinten. Ezt ha valaki belátja, akkor rájön, hogy szó sincs itt választáskor arról, hogy lemond bármiről is, ha a csúcsok között nézelődik. Nem mond le semmiről, csak eldönti a telefon választással, hogy mely funkció legyen a hangsúlyosabb, mely tulajdonsága legyen a jövendőbeli telefonjának egy hangyányit jobb. A marketing hiteti csak el az emberekkel, hogy erről meg arról mondasz le adott telefonnal szerintem.
Egy biztos, én még egy bő 3 évig fogom nyúzni az S9-emet váltás előtt minimum.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
zsolez76
tag
válasz thedarkfox #27743 üzenetére
A rendszeralkalmazásokat ott lehet látni valahol,mert én nem találom?
-
zsolez76
tag
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest